Montreal – Boston 4:5 (kon.) | Florida – Carolina 4:6 (kon.) | Tampa – Detroit 5:0 (kon.)
Washington – New Jersey 4:5 (po pr.) | Buffalo – Ottawa 4:3 (po pr.) | Columbus – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
NY Rangers – Toronto 2:3 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:3 (po pr.) | Dallas – St. Louis 1:0 (kon.)
Colorado – Winnipeg 4:2 (kon.) | Chicago – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Edmonton – San Jose 5:2 (kon.)
Anaheim – Los Angeles 3:5 (kon.) | Arizona – Vancouver 4:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 1:3 (kon.)
po prodl.
Nashville Predators
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
Minnesota Wild
Pátek 14.04.2023, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:44 Juuso PÄRSSINEN - 4:3
     
    62:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak tohle skutečně stálo za to! Domácí vypadali s pukem dost bezradně, až Ryan McDonagh z pravé strany prostrčil kotouč za obránce na JUUSA PÄRSSINENA. Mladý finský forvard zachoval chladnou hlavu, prostrčil si kotouč mezi nohama a zakončením pod horní tyčku mimořádně stylově rozhoduje o vítězství Nashvillu. Asistence: Ryan McDonagh a Cody Glass.
    54:20 Nic PETAN - 3:3
     
    54:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak tohle vedení domácím opravdu dlouho nevydrželo! Kiefer Sherwood si před vlastní brankou neporadil zrovna ideálně se zpracováním vysokého obloučku ze středního pásma, načež se tam nenasytně přihnal Samuel Walker. Toho podpořil také NIC PETAN, jehož dorážka nějakým způsobem přeskočila Sarose až do sítě. Asistence: Samuel Walker a Damien Giroux.
    54:04 Jakov TRENIN - 3:2
     
    54:04
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zrovna po vlastní dobré pasáži udělali hosté strašidelnou chybu ve středním pásmu. Oba obránci zcela bez zájmu o hru odjeli na střídačku, zrovna když se domácí dostali z vlastního pásma ven. Díky tomu jeli sami na branku Juuso Pärssinen a JAKOV TRENIN, druhý jmenovaný zakončil logickou kombinaci nechytatelnou střelou. Asistence: Juuso Pärssinen a Colton Sissons.
     
    35:24
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Jon Merrill – 2 min., sekání.
    30:46 Frédérick GAUDREAU - 2:2
     
    30:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Marcus Foligno byl přímo před Sarosem jednoznačně faulován, takže byla signalizovaná výhoda, ovšem pouze na několik sekund. Kotouč se totiž odrazil k FRÉDÉRICKU GAUDREAUOVI, který dnes podruhé vyrovnává. Asistence: Marcus Foligno a Gustav Nyquist.
     
    29:53
    Hosté se dostali do nečekaného přečíslení, Duhaime chytrou zadovkou posunul kotouč volnému Reavesovi, jenž však dostal puk na brusle, takže pořádně nezakončil.
     
    19:20
    Saros se úplně nepohodl za brankou se svým obráncem, takže jim puk sebral Marco Rossi, jenž okamžitě našel před brankou Gustava Nyquista. Jeho zakončení z první před odkrytou klecí trefilo tyčku.
     
    16:29
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Damien Giroux – 2 min., vysoká hůl.
    16:19 Kiefer SHERWOOD - 2:1
     
    16:19
    Nashville právě vstřelil branku!
    Vynikající práci v pravém rohu útočného pásma odvedl Thomas Novak, jenž se odtamtud díky skvělému krytí puku a rychlým manévrům dostal až před branku. Tam už sice sám nedokázal zakončit příliš nebezpečně, ale zajistil tím snadnou dorážku pro KIEFERA SHERWOODA, který jen nahrnul kotouč do prázdné klece. Asistence: Thomas Novak a Luke Evangelista.
    14:19 Frédérick GAUDREAU - 1:1
     
    14:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jon Merrill převzal puk na pravé straně útočného pásma do jízdy a mohl střílet. Místo toho ale krásným křižným pasem našel na levém kruhu FRÉDÉRICKA GAUDREAUA, jehož rána z první míří nechytatelně do branky. Asistence: Jon Merrill a Gustav Nyquist.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild:
    Jon Merrill – 2 min., nedovolené bránění.
    08:02 Mark JANKOWSKI - 1:0
     
    08:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté hrubě podcenili situaci ve vlastní přesilovce, kdy se Predátoři vydali dopředu ve třech. Barrieho přesnou nahrávku z pravé strany na osu hřiště šikovně přesměroval do branky MARK JANKOWSKI a domácí v oslabení otevírají skóre. Asistence: Tyson Barrie a Michael McCarron.
     
    07:07
    Vyloučení v týmu Nashville Predators:
    Cal Foote – 2 min., podrážení.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 9. Jankowski (Barrie, McCarron), 17. Sherwood (Novak, Evangelista), 55. Trenin (Pärssinen, Sissons), 63. Pärssinen (McDonagh, Glass) – 15. F. Gaudreau (Merrill, Nyquist), 31. F. Gaudreau (M. Foligno, Nyquist), 55. Petan (Sa. Walker, D. Giroux)


    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Fabbro, McDonagh (A), Livingstone, Barrie (A), C. Foote, Stastney – Tomasino, Glass, Sanford – Evangelista, Novak, Sherwood – Trenin, Sissons (A), Pärssinen – McCarron, Jankowski, Asplund.
    Trenér: John Hynes.

    Minnesota Wild: Gustavsson (M. Fleury) – Faber, Middleton, Dumba (A), Merrill, Klingberg, Goligoski, Addison – M. Foligno (A), F. Gaudreau, Nyquist – Reaves (A), Dewar, Duhaime – Sa. Walker, Rossi, Petan – Giroux, Swaney.
    Trenér: Dean Evason.

    Rozhodčí: O'Rourke, Sandlak – Gawryletz, Mills.

    Diváci: 17 519.
    bahis siteleri