Sparta – Jungadler Mannheim 3:6 (kon.) | Slavia – Plzeň 3:2 (kon.) | Slovakia Lions – Nitra 3:4 (kon.)
Plzeň – Jungadler Mannheim 5:1 (kon.) | Sparta – Slavia 1:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:6 (1:4, 0:0, 2:2)
Jungadler Mannheim
Pátek 14.04.2023, 10:00Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    58:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vašíček okamžitě po buly vyjel směrem dopředu, načež přihrávkou na zadní tyčku našel volného MIKULÁŠE ODEHNALA, který uklidil puk do prázdné branky. Asistence: Martin Vašíček.
     
    53:08
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Střelu ze své pravé strany Vedral srazil, načež RIHARDS GRIVA na zadní tyčce dorazil puk do odkryté branky. Asistence: Max Herzog.
     
    50:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Povedená kombinace v útočném pásmu Sparty skončila střelou z levého kruhu, odkud ARKADIY BYAKOV pálil přesně k tyčce. Asistence: Radoslav Cichoň, Daniel Jakab.
     
    43:17
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Defenziva Sparty zachybovala ve středním pásmu, když nepřesnou přihrávkou rozjela únik AWRELIJE FORMENKA a ten svůj únik zakončil do horní části branky. Bez asistence.
     
    19:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Závar před brankou končí šťastně, když se ke sražené střele dostal MAREK DANÍČEK a před brankovištěm doklepl puk do odkryté branky. Asistence: Albert Vrabec, Richard Štípek.
     
    14:12
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Gólman Sparty se na své spoluhráče už hlasitě zlobí, což není nic překvapivého. Obrana Pražanů působí jako průchoďák, tentokrát zůstal na brankovišti nehlídaný GUSTAVS GRIVA. Asistence: Maxime Bickel.
     
    13:24
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    A pozor, zahraniční účastník turnaje bleskově odskakuje, když vznikl zmatek před Vedralem, který vyrazil pokus ze strany, ale před brankou se podruhé prosadil bekhendem dorážející MAX HERZOG. Asistence: Maik Hess.
     
    13:06
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Německý celek na první pokus neuspěl, ale na druhý už to vyšlo, když se v pravém kruhu dostal ke kotouči MAX HERZOG a tvrdou střelou překonal Vedrala. Asistence: Artjom Khaydarov, Rihards Griva.
     
    08:10
    Jungadler Mannheim právě vstřelili branku!
    Němci se přeci jen prosazují, když od modré čáry vypálil Ficenec, jehož pokus na levé tyčce tečoval FELIX FAUPEL a nachytal přemísťujícího se Vedrala. Asistence: Tjark Kölsch, Eden Hofverberg.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 20. Daníček (Vrabec, Štípek), 51. Byakov (Cichoň, Jakab), 59. Odehnal (Vašíček) – 9. Faupel (Köschl, Hofverberg), 14. Herzog (Khaydarov, R. Griva), 14. Herzog (Hess), 15. G. Griva (Bickel), 44. Formenko, 54. R. Griva (Herzog)


    HC Sparta Praha: Vedral (Tvrzník) – Jánský, Mack, Cichoň, Byakov, Hašek, Vrabec, Odehnal, Jakab, Štípek, Vašíček, Daníček, Brož, Křišťan, Nestrašil, Adamec
    Jungadler Mannheim: Berbner (Saffran) – Hess, Schams, Ficenec, Kohans, Kölsch, Wischnenko, Lieberwirth, Gense, Raab, Herzog, Faupel, G. Griva, Khaydarov, Renner, Afonin, Formenko, Holverberg, R. Griva, Kerbel, Bickel
    bahis siteleri