West Ham – Arsenal 2:2 (kon.) | Nottingham – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
konec
Nottingham Forest
0:2 (0:1)
Manchester United
Neděle 16.04.2023, 17:30 • Venue The City Ground, Nottingham • Anglická Premier League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítězstvím si Manchester upevnil třetí pozici v tabulce, naopak Nottingham si porážkou ještě více komplikuje situaci v Premier League. Výsledek zápasu je tak spravedlivý, ale řekněme si rovnou, že United měli vsítit daleko více tref. Naopak Nottingham hrozil pouze po rohových kopem, jinak směrem dopředu téměř neexistoval. Jeho akcie dlouho dobu držel Keylor Navas, který předvedl šest úspěšných zákroků.

    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:26:26)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Wout Weghorst (Manchester Utd.) byl naštvaný, a tak se ohnal po soupeři, jehož trefil rukou do žeber. Vidí za tento zákrok pouze žlutou kartu.
     
    90+2
    Na levé straně vápna se pohyboval Antony, který znovu mířil k zadní tyči. Ovšem před brankou jeho snažení zlikvidoval spoluhráč Aaron Wan-Bissaka.
     
    90+1
    Poslední utkání jednatřicátého kola se nastavuje o čtyři minuty.
     
    90
    Z pravé strany centroval Neco Williams, jehož snažení na autové vhazování odehrál Victor Lindelöf. Dlouhý aut vhodil do vápna Moussa Niakhaté, avšak Harry Maguire byl znovu pozorný.
     
    89
    Wout Weghorst zahrál rukou a Nottingham poslal centr na hranici vápna, odkud byl odvrácený. Následně se na levé straně nacházel Emmanuel Dennis, jenž dlouhý pas nedoběhl.
     
    88
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Morgan Gibbs-White, přichází Jesse Lingard.
     
    86
    Po delší době vyslal Nottingham centr před branku, kde byl ale pozorný Harry Maguire. S Manchesterem už to vypadá velmi dobře a mohl by si upevnit třetí pozici v tabulce.
     
    84
    K rozehrání přímého kopu se postavil Bruno Fernandes, jenž zvolil svižnou technickou střelu, která proletěla snad metr vedle pravé tyče!
     
    83
    Antony si znovu navedl míč na střed hrací plochy a už se chystal ke klíčové přihrávce. Zezadu ho podrazil Orel Mangala (Nottingham), jenž uviděl žlutou kartu.
     
    82
    Nově příchozí Fred centroval před branku, kde nebyl nikdo v červeném dresu. Keylor Navas si tak s přispěním spoluhráče snadno poradil.
     
    81
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Scott McKenna, přichází Emmanuel Dennis.
     
    80
    Pokud bychom hledali nejlepšího hráče v poli, tak domácím by byl Felipe. Brazilský stoper předskočil soupeře a znovu vyvezl míč až k půlící čáře.
     
    79
    Střídání v týmu Manchester United:
    ze hřiště odchází Christian Eriksen, přichází Fred.
    76. Diogo DALOT - 0:2
     
    76
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Dnes hraje Anthony úžasné utkání. Znovu si navedl míč na osu hrací plochy a všiml si nabíhajícího spoluhráče. DIOGO DALOT se náběhem dostal mezi obránce a tváří v tvář pokořil skvěle chytajícího Keylora Navase – 0:2. Asistence: Antony.
     
    76
    Mezi stopery si nabíhal nově příchozí Wout Weghorst, jemuž se nepovedlo zpracování. Nottingham se ubránil odkopem do bezpečných míst.
     
    74
    Skvělý Antony přešel na pravé straně vápna přes soupeře a střelou po zemi mířil k zadní tyči. Jenomže Keylor Navas byl znovu připravený, když balon rukou vyrazil ke svým obráncům.

    Michal Luxa

    Branky: 32. Antony, 76. Dalot (Antony)

    Karty:   67. N. Williams (NOT), 83. Mangala (NOT) – 3. Maguire (MAN), 90+3. Weghorst (MAN)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 4:9. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:9.
    Nottingham Forest: Navas – Felipe, McKenna (81. E. Dennis), Niakhaté – N. Williams, Freuler (C) (65. Mangala), Danilo, Lodi – Gibbs-White (88. Lingard) – Awoniyi (65. Surridge), Br. Johnson.
    Náhradníci: Hennessey – A. Ayew, Shelvey, Toffolo, Worrall.

    Trenér: Cooper

    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Dalot – Casemiro, Fernandes – Antony, Eriksen (79. Fred), Sancho – Martial (72. Weghorst).
    Náhradníci: Butland – Sabitzer, Elanga, Iqbal, Pellistri, B. Williams, Jurado.

    Trenér: ten Hag

    Rozhodčí: Hooper – Holmes, Long
    bahis siteleri