West Ham – Arsenal 2:2 (kon.) | Nottingham – Manchester Utd. 0:2 (kon.)
konec
Nottingham Forest
0:2 (0:1)
Manchester United
Neděle 16.04.2023, 17:30 • Venue The City Ground, Nottingham • Anglická Premier League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Wout Weghorst (Manchester Utd.) byl naštvaný, a tak se ohnal po soupeři, jehož trefil rukou do žeber. Vidí za tento zákrok pouze žlutou kartu.
     
    88
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Morgan Gibbs-White, přichází Jesse Lingard.
     
    84
    K rozehrání přímého kopu se postavil Bruno Fernandes, jenž zvolil svižnou technickou střelu, která proletěla snad metr vedle pravé tyče!
     
    83
    Antony si znovu navedl míč na střed hrací plochy a už se chystal ke klíčové přihrávce. Zezadu ho podrazil Orel Mangala (Nottingham), jenž uviděl žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Scott McKenna, přichází Emmanuel Dennis.
     
    79
    Střídání v týmu Manchester United:
    ze hřiště odchází Christian Eriksen, přichází Fred.
    76. Diogo DALOT - 0:2
     
    76
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Dnes hraje Anthony úžasné utkání. Znovu si navedl míč na osu hrací plochy a všiml si nabíhajícího spoluhráče. DIOGO DALOT se náběhem dostal mezi obránce a tváří v tvář pokořil skvěle chytajícího Keylora Navase – 0:2. Asistence: Antony.
     
    74
    Skvělý Antony přešel na pravé straně vápna přes soupeře a střelou po zemi mířil k zadní tyči. Jenomže Keylor Navas byl znovu připravený, když balon rukou vyrazil ke svým obráncům.
     
    73
    Nottingham rozehrával rohový kop, který mířil na první tyčku, kde se nejvýše dostal Felipe. Jeho hlavička z dobré pozice mířila nad branku a byla dalším varováním pro favorita zápasu.
     
    72
    Střídání v týmu Manchester United:
    ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Wout Weghorst.
     
    71
    Z pravé strany odcentroval Casemiro a na zadní tyči se nacházel nikým nehlídaný Anthony Martial, jenž hlavou promarnil vyloženou příležitost.
     
    67
    Další žlutou kartu uviděl Neco Williams (Nottingham), který zatažením za dres musel zastavit rozeběhnutého Jadona Sancha.
     
    65
    Střídání v týmu Nottingham Forest:
    ze hřiště odchází Remo Freuler, přichází Orel Mangala,
    ze hřiště odchází Taiwo Awoniyi, přichází Sam Surridge.
     
    64
    Nottingham se dopustil faulu a mohl znovu litovat! Bruno Fernandes obloučkem našel Christiana Eriksena, jehož pokus z úhlu vyrazil spolehlivý Keylor Navas!
    61. Portugalský dirigent znovu zakončoval, Navas byl připravený zasáhnout
     
    61
    Zpoza vápna natáhl ke střele Bruno Fernandes, který mířil po zemi k levé tyči. Jenomže mrštný Keylor Navas nepříjemné zakončení vyrazil na další roh.
     
    56
    Bruno Fernandes vybojoval rohový kop, který sám rozehrál! Portugalec si narazil míč s Christianem Eriksenem a z úhlu pak zamířil do břevna, jelikož Keylor Navas si na střelu sáhl!
    45+1. Po dobrém náběhu se u penaltového puntíku ocitl sám Fernandes, jehož hlavička minula levou tyč
     
    45+1
    Centr z levé strany mířil k penaltovému puntíku, kde se nacházel osamocený Bruno Fernandes. Jeho hlavička zamířila jen kousek vedle branky a Keylor Navas byl odsouzen do role přihlížejícího diváka.
     
    44
    Blíží se konec úvodního poločasu a Manchester United znovu nepřesné kombinoval na útočné polovině. Nottingham vymyslel nepřesnou přihrávku, kterou nezpracoval Diogo Dalot. Z hranice vápna zakončoval Taiwo Awoniyi, jenž mířil ve vyložené příležitosti jen vysoko nad bránu!
    32. ANTONY - 0:1
     
    32
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Na hranici vápna převzal balon Anthony Martial, který se nacházel v pohybu k brance a mířil k pravé tyči. Keylor Navas balon vyrazil do strany, kam dobíhal ANTONY, jenž byl sice atakovaný, ale s celou situací si poradil – 0:1.
     
    31
    K levé tyči mířil zpoza vápna Danilo, jehož pokus jemně tečoval Christian Eriksen. Nottingham tak rozehrával rohový kop, který se kroutil kousek nad břevno!
     
    25
    Po nepříjemné přihrávce se natáhl Harry Maguire, který balon zahrál na rohový kop. Centr od praporku mířil na zadní tyčku, kde se přetlačoval Scott McKenna, jenž orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    20
    Rozhodčí u videa si záběry rychle prohlídli, viděli ruku v přirozené poloze. A tak místo pokutového kopu se bude jen vhazovat.
     
    19
    Nottingham rozehrál rohový kop, který mířil na zadní tyčku, kde byla hned trojice hráčů v bílém. Rukou zahrál Harry Maguire a určitě se bude posuzovat situace u VARu.
    18. Další velkou příležitost si připravil Fernandes, jehož vychytal Navas
     
    18
    Na pravé straně vápna se nacházel Antony, jenž míč před branku nedostal. A tak se ho chopil Bruno Fernandes, který mířil na zadní tyčku, kam se včas natáhl také Keylor Navas!
     
    6
    Dlouhý aut vhodil až k první tyči Moussa Niakhaté, kam se David de Gea nedostal. Prodlouženého míče se chopil Taiwo Awoniyi, jenž trefil dobře postaveného Aarona Wana-Bissaku.
     
    3
    Nottingham získal balon a u středové čáry se rozebíhal Taiwo Awoniyi, kterého k zemi stáhl Harry Maguire (Manchester Utd.). Hlavní sudí na nic nečekal a ihned vytahoval žlutou kartu.
    1. Sancho byl velmi blízko vstřelení prvního gólu v úvodní minutě
     
    1
    Už v první minutě se mohlo měnit skóre! Střílenou přihrávku vyrazil Keylor Navas před sebe, odkud okamžitě dorážel Jadon Sancho. Avšak Felipe nechal nohu na správném místě a udržel tak bezbrankové skóre!
     
    Těsně před utkáním se do základní sestavy Manchesteru United posunul Christian Eriksen, který nahradil Marcela Sabitzera.

    Michal Luxa

    Branky: 32. Antony, 76. Dalot (Antony)

    Karty:   67. N. Williams (NOT), 83. Mangala (NOT) – 3. Maguire (MAN), 90+3. Weghorst (MAN)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 4:9. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:9.
    Nottingham Forest: Navas – Felipe, McKenna (81. E. Dennis), Niakhaté – N. Williams, Freuler (C) (65. Mangala), Danilo, Lodi – Gibbs-White (88. Lingard) – Awoniyi (65. Surridge), Br. Johnson.
    Náhradníci: Hennessey – A. Ayew, Shelvey, Toffolo, Worrall.

    Trenér: Cooper

    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Dalot – Casemiro, Fernandes – Antony, Eriksen (79. Fred), Sancho – Martial (72. Weghorst).
    Náhradníci: Butland – Sabitzer, Elanga, Iqbal, Pellistri, B. Williams, Jurado.

    Trenér: ten Hag

    Rozhodčí: Hooper – Holmes, Long
    bahis siteleri