Bulharsko – Nový Zéland 7:2 (kon.) | Belgie – SAE 3:4 (kon.) | Mexiko – Turecko 0:5 (kon.)
konec
Belgie
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Spojené arabské emiráty
Úterý 18.04.2023, 15:30 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:25 Vadim GYESBREGHS - 3:4
     
    55:25
    Belgie právě vstřelila branku!
    A máme tu drama! Emiráty spáchaly u své modré čáry neskutečnou chybu, když nechaly doslova projet VADIMA GYESBREGHSE, ten naznačil kličku brankáři, poslal jej k ledu a zakončil do odkryté části branky – 3:4. Asistence: Iniaz Steyaert.
    47:50 Iniaz STEYAERT - 2:4
     
    47:50
    Belgie právě vstřelila branku!
    Teď je už ale sníženo! Belgie pokračovala v přesilovkové kombinaci, příhru na modrou čáru dostal Gyesbreghs a jeho pokus před brankou výborně tečoval INIAZ STEYAERT. Tomljenović puk zastavit nedokázal a už je to jen 2:4. Asistence: Vadim Gyesbreghs, Alec James.
    25:59 Iniaz STEYAERT - 1:4
     
    25:59
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané snižují! Na pravé straně si výborně pohlídali ofsajdovou situaci, poté si INIAZ STEYAERT sjel do pravého kruhu, odkud vystřelil a upravil na 1:4. Pro SAE to tak je vůbec první inkasovaná branka na turnaji. Asistence: Dries Blockx, Alec James.
    25:08 Alexander USENKA - 0:4
     
    25:08
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Je tu další gól SAE! Ve středním pásmu vysunul Klavdijev mezi obránce ALEXANDERA USENKU, ten si sklepl puk na hůl a v následném sólu prostřelil Lievense – 0:4. Asistence: Arťom Klavdijev.
    21:59 Sergej KUZNĚCOV - 0:3
     
    21:59
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a je to o tři branky. Po krátkké kombinaci přišla příhra na modrou čáru, odkud vystřelil SERGEJ KUZNĚCOV a trefil se pod horní tyčku Waumansovy branky – 0:3. Asistence: Maxim Zacharau.
    04:53 Ilja ČUJKOV - 0:2
     
    04:53
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky. Puku se ještě ve vlastním pásmu chopil ILJA ČUJKOV, projel jako nůž máslem středem kluziště a zápěstím překvapil gólmana Waumanse – 0:2. Asistence: Sergej Kuzněcov, Mate Tomljenović.
    01:37 A. Al Haddad - 0:1
     
    01:37
    Spojené Arabské Emiráty právě vstřelily branku!
    SAE jdou do rychlého vedení! Po získání útočného pásma přihrával z rohu ke kruhům Klavdijev a ALI AL HADDAD střelou z první prostřelil Waumanse – 0:1. Asistence: Khalifa Artěm Klavdijev, Luka Vukoja.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 26. Steyaert (Blockx, James), 48. Steyaert (Gyesbreghs, James), 56. Gyesbreghs (Steyaert) – 2. A. Al Haddad (Klavdijev, Vukoja), 5. Čujkov (Kuzněcov, Tomljenović), 22. Kuzněcov (Zacharau), 26. Usenka (Klavdijev)


    Belgie: Waumans (22. Lievens) – Piccart, Gyesbreghs (C), van Espen, Blanchy, Bogaerts, Cuylaerts – Steyaert, Verelst (A), Coolen (A) – Blockx, Versin, James – Kustermans, van den Bogaert, Bosmans – Culyen, Kolyasnikov, Pyl.
    Trenér: Jeffrey van Iersel

    Spojené arabské emiráty: Tomljenović (A. Al Dhaheri) – Remess, Kuzněcov, M. Al Dhaheri, Šapavalau, Al Haddad (A), Alameri, Bassajev – Zacharau, Čujkov, J. Al Dhaheri (C) – Klavdijev, Usenka, Al Mahrooqi – Alhumaidi, Vukoja (A), Binsammoud – Al Blooshi, Almehairbi.
    Trenér: David Rich

    Rozhodčí: Steingross (GER) – Aslanbey (TUR), Gerth (GER)

    Diváci: 78
    bahis siteleri