Mexiko – Nový Zéland 2:7 (kon.) | SAE – Bulharsko 7:2 (kon.) | Turecko – Belgie 2:9 (kon.)
konec
Spojené arabské emiráty
7:2 (2:0, 5:1, 0:1)
Bulharsko
Pátek 21.04.2023, 15:30 • Silivrikapı Buz Pateni Salonu, Istanbul • Mistrovství světa - II. B Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:52 Alexej JOTOV - 7:2
     
    50:52
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Při hře 4 na 4 neuspěl se svým průnikem ALEXEJ JOTOV, ale kotouč se k němu po nedůrazném vyhození vrátil po zblokované střele tachovského obránce D. Georgieva a 44letý mazák měl štěstí i nadále, protože se jeho nahození odrazilo od břevna a gólmanova betonu za brankovou čáru. Asistence: Daniel Georgiev.
    34:25 Arťom KLAVDIJEV - 7:1
     
    34:25
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Vasilevovi utíká kotouč na útočné modré čáře, ARŤOM KLAVDIJEV byl rychlejší a samostatný nájezd v oslabení proměňuje hladce mezi betony. Tak aspoň touto formou pomstil předchozí neodpískaný faul. Bez asistence.
    31:38 Talál BIN SAMMÚD - 6:1
     
    31:38
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Další gólová akce začala na vlastní polovině, TALÁL BIN SAMMÚD dostal přihrávku odrazem o mantinel, navedl si kotouč na střelu a proti jeho švihu pod břevno máchl Dimitrov lapačkou naprázdno. Asistence: Dmitrij Šapovalov.
    29:42 Miroslav VASILEV - 5:1
     
    29:42
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Dilkov poslal bekhendem žabku přes šíři útočného pásma, Veselin Dikov odclonil tělem protihráče a z jeho přiklepnutí nachytal bývalý hráč mladoboleslavského béčka či Nymburka a nejproduktivnější Bulhar na turnaji MIROSLAV VASILEV Tomljenoviće po ledě mezi betony. Asistence: Veselin Dikov a Daniel Dilkov.
    27:47 Ilja ČUJKOV - 5:0
     
    27:47
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Třetí přesilovkový zásah v řadě! Bulharům se nakonec podařilo vyhodit, ale přes celé kluziště vezl kotouč ILJA ČUJKOV a svůj krásný slalom dovršil střelou švihem na zadní tyč. Asistence: Sergej Kuzněcov a Mate Tomljenović.
    22:47 Alexandr USENKO - 4:0
     
    22:47
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Vzápětí po skončení pětiminutové přesilovky zůstal ALEXANDR USENKO znovu nikým nehlídán mezi kruhy a Klavdijevovu přihrávku zpoza brány bez přípravy uklidil opět pod víko. Asistence: Arťom Klavdijev a Chalífa al-Mahrúqí.
    22:31 Alexandr USENKO - 3:0
     
    22:31
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Bulharská čtveřice přetížila svou levou stranu, z opačné poloviny kluziště najel na Zacharovovu přesnou přihrávku ALEXANDR USENKO a dělovým golfákem v plné rychlosti zavěsil pod břevno. Asistence: Maxim Zacharov a Arťom Klavdijev.
    19:58 Arťom KLAVDIJEV - 2:0
     
    19:58
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Po vhozeném buly uvízl kotouč v kruhu, kde se nakonec nejlépe zorientoval bývalý hráč slovenského druholigového Humenného ARŤOM KLAVDIJEV a z otočky po ledě překvapivě prostřelil Dimitrova. Asistence: Luka Vukoja.
    7:36 Abdulla AL-HUMAJDÍ - 1:0
     
    7:36
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Šapovalov dostal nabito a pálil od modré čáry křížem. Jeho ránu pak zblízka doráží do sítě přes Dimitrovův beton úplně volný ABDULLA AL-HUMAJDÍ. Asistence: Dmitrij Šapovalov a Luka Vukoja.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 8. al-Humajdí (Šapovalov, Vukoja), 20. Klavdijev (Vukoja), 23. Usenko (Zacharov, Klavdijev), 23. Usenko (Klavdijev, al-Mahrúqí), 28. Čujkov (Kuzněcov, Tomljenović), 32. bin Sammúd (Šapovalov), 35. Klavdijev – 30. Vasilev (Dikov, Daniel Dilkov), 51. Jotov (D. Georgiev)


    Spojené arabské emiráty: Tomljenović (A. ad-Dháhirí) – Remešs, Kuzněcov, M. ad-Dháhirí, Šapovalov, al-Haddád, al-Amirí, Bassajev – D. ad-Dháhirí /C/, Čujkov, Zacharov – al-Mahrúqí, Usenko, Klavdijev – al-Humajdí, Vukoja, bin Sammúd – al-Mihajrbí, al-Blúší
    Trenér: Rich

    Bulharsko: Dimitrov (41. Karabadjakov) – K. Dikov, Gačev /C/, Bojadžiev, D. Georgiev, Muchačev, Stamenov, B. Dikov, Rajnov – Vasilev, Dilkov, V. Dikov – Čaljov, Nikolov, Jotov – T. Georgiev, Nakov, Džorov – Kožuharov, Todorov, Vačkov
    Trenér: Ceperko

    Rozhodčí: Steingroß (GER) – Čchi (CHN), Kavlakoğlu (TUR)

    Diváci: 87
    bahis siteleri