J. Korea – Polsko 0:7 (kon.) | Litva – Itálie 4:6 (kon.) | Velká Británie – Rumunsko 7:0 (kon.)
konec
Velká Británie
7:0 (0:0, 3:0, 4:0)
Rumunsko
Středa 03.05.2023, 20:30 • Motorpoint Arena, Nottingham • Mistrovství světa - I. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to všechno. Díky za pozornost. Budu se těšit zase někdy příště u dalších přenosů. Na počtenou. Hezký zbytek večera. (22:51:05)
     
    Ještě zazní hymna Velké Británie.
     
    Nejlepší hráči utkání:
    Alpar Sallo (ROU)
    Jonathan Phillips (GBR).
     
    Dnešní utkání sledovalo 2506 diváků.
     
    Střely na branku: 43:13
     
    Utkání je u konce. Britové v této fázi hry nasázeli čtyři branky, když se postupně trefili Curran, Ruopp, Mosey a Waller a dokráčeli tak k pohodlné výhře 7:0. Rumuni si v této fázi hry žádné větší šance a brankář Ben Bowns tak ve druhém utkání v řadě udržel čisté konto. Velká Británie tak má aktuálně na svém kontě 11 bodů a je o bod první před Polskem. Rumunsko zůstává na třech bodech. Britové si to v posledním utkání tohoto turnaje rozdají v pátek s Italy a pokud zvítězí za tři body, potvrdí svůj postup do elitní kategorie MS.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
    57:52 WALLER - 7:0
     
    57:52
    Velká Británie právě vstřelila branku! Ještě jedna trefa domácích! Neilson našl u pravého mantinelu Ruoppa, který následně křižnou nahrávkou našel na druhé straně pásma stojícího JOSHE WALLERA, který se trefil přesně nad beton Tokeho k jeho levé tyči. Asistence: Sam Ruopp a Cade Neilson.
    56:27 MOSEY - 6:0
     
    56:27
    Velká Británie právě vstřelila branku! Třetí využitá britská přesilovka znamená další trefu. Po závaru před Tokem zůstal puk po střele Perliniho mezi jeho betony, jenže kotouč mu následně propadl a zůstal ležet na brankovišti, odkud ho do prázdné branky bez větších problémů dorazil EVAN MOSEY. Asistence: Brett Perlini a Ben O´Connor.
     
    Rozhodčí nakonec po poradě u videa udělili jen dvouminutový trest.
     
    55:31
    Vyloučení v týmu Rumunsko:
    Vladislav Teamriuc – 2 min., vražení na hrazení.
     
    55:31
    Teamriuc u mantinelu trefil kapitána Phillipse a rozhodčí si prohlížejí videozáznam a radí se, jestli neudělí vyšší trest.
     
    54:20
    Po dalším zásahu Bownse se vhazuje před jeho brankou.
     
    54:12
    Filipovu střílenou nahrávku tečoval Casaneanu, ale Bowns si poradil a skryl kotouč mezi svými betony. Po komerční pauze se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    53:53
    Britové rozjíždí další akci zpoza vlastní brány a někteří hráči míří střídat.
     
    52:14
    Po zákroku brankáře Tokeho se bude vhazovat před jeho brankou.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 31. Perlini (Dowd, Kirk), 33. Kirk (Halbert), 35. Phillips (Tetlow, Jones), 47. Curran (Mosey, O´Connor), 52. Ruopp (Lachowicz, Phillips), 57. Mosey (Perlini, O´Connor), 58. Waller (Ruopp, Neilson)


    Velká Británie: Bowns (Whistle) – Halbert, Richardson (A), O´Connor, Mosey, Ruopp, D. Phillips, Tetlow, Jones – Kirk, Perlini, Hammond, Betteridge, Neilson, Dowd (A), Waller, Lake, Curran, Lachowicz, Myers, J. Phillips (C)
    Trenér: Peter Russell

    Rumunsko: Toke (Polc) – Gecse, Sallo (C), Borysenko, Bors, Rasulov, Jemelianenko (A), Creanga, – Zo. Molnar, Zs. Molnar, Farkas, Kovacs, Peter, Constantin (A), Filip, Gajdo, Fodor, Casaneanu, Teamriuc, Lymansky
    Trenér: Julius Penzes

    Rozhodčí: Hansen (NOR), Nagy (HUN) – Merten (GER)), Thomann (FIN)

    Diváci: 2506
    bahis siteleri