Almería – Rayo Vallecano 0:2 (kon.) | Sevilla – Valencia 1:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
1:2 (0:0)
Valencia CF
Pátek 11.08.2023, 22:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+9
    Zpoza velkého vápna vypálil Suso. Nebezpečnou střelu ještě tečoval Diakhaby, ale naštěstí pro Mamardašviliho ne nijak zásadně, gruzínský gólman střelu směřující k levé tyči vyrazil na roh.
     
    90+7
    Naprosto zasloužená žlutá karta pro Marcose Acuñu. Levý obránce Sevilly moc dobře věděl, že jde Pepelu do skluzu, přesto ho ostře dohrál přes nohy.
     
    88
    Valencia právě vstřelila branku!
    Barajova družina dělá velký krok k zahájení nového ligového ročníku tříbodovým ziskem! Gattoni přišel o míč v souboji s Gozalbezem, volný balón získal Duro a nezištně ho přihrál do středu vápna k nohám JAVIHO GUERRY, žolík z lavičky periferně viděl postavení Búnúa, klečícímu brankáři poslal míč nechytatelně pod břevno.
     
    87
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází José Gayà, přichází Jesus Vázquez.
     
    82
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Júsuf en-Nesírí, přichází Federico Gattoni.
     
    81
    Obrovská komplikace pro Sevillu, domácí míří do deseti! Důvodem je zkrat stopera Loïca Badého, jenž nejprve vyslal pomalou malou domů brankáři, nicméně Búnú by k míči doběhl určitě první, o čemž ale podle všeho nebyl přesvědčený právě francouzský obránce, který podrazil Dura, a protože se nacházel v pozici posledního obránce, následovala rovnou červená karta.
     
    70
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Stadión bouří radostí, je vyrovnáno! Suso si u pravé lajny udělal prostor přes Gozalbeze, aby následně nasměroval dokonalý centr do prostoru, kam nabíhal JÚSUF EN-NESÍRÍ a marocký útočník šťastně levým ramenem poslal míč pod břevno, Mamardašvili byl v roli diváka.
     
    69
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází Juanlu Sánchez.
     
    69
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Fernando, přichází Djibril Sow.
     
    65
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází Diego López, přichází Pablo Gozalbez.
     
    62
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází André Almeida, přichází Javi Guerra.
     
    61
    Střídání v týmu Valencia CF:
    ze hřiště odchází Francisco Pérez, přichází Dimitri Foulquier.
     
    60
    Valencia právě vstřelila branku!
    Bezbrankové skóre prolomeno, vedení na svou stranu strhávají hosté! Pérez prostrčil míč do vápna na Almeidu, jenž nezaváhal a počkal na ideální okamžik k nahrávce, kterou adresoval do středu pod sebe na ofenzivu podpořivšího MOUCTARA DIAKHABYHO, za střelou o zem k pravé tyči Búnú natahoval ruku neúspěšně.
     
    58
    „Netopýři“ spálili velkou šanci. Diego López posunul míč už ve vápně po levé ruce na Huga Dura, jenž šikovně mířil na přední tyč, avšak Jásín Búnú za sebou nechal nohy a jimi zasáhl! Každopádně útočníka neproměněná šance tolik mrzet nemusí, zakončoval totiž z ofsajdu.
     
    56
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Érik Lamela, přichází Óliver Torres.
     
    45
    Žlutému trestu neunikl Nemanja Gudelj. Srbský stoper výrazně přehlavičkoval Huga Dura, kterého však ve výskoku zezadu levou rukou bolestivě zasáhl do hlavy.
     
    34
    První neproměněnou velkou příležitost si může odškrtnout i Valencia! Nahrávku do vápna si našel Diego López a střílel v těžké pozici šikovně patičkou. Jásín Búnú měl velké štěstí, že balón zamířil do boční sítě.
     
    16
    Cenk Özkaçar může být ještě rád za žlutou kartu. U levé lajny si nechal nasadit jesličky od Jesúse Navase, toho vzápětí zastavil úderem levým loktem do obličeje.
     
    15
    Na žluté karty je vyrovnáno. Ivan Rakitić přiběhl pozdě do souboje s Almeidou, jehož trefil přes kotníky.
     
    10
    První žlutou kartu zápasu obdržel hostující stoper Mouctar Diakhaby, když přihrávajícího Ocampose ve skluzu zezadu ostře vzal přes nohy.
     
    9
    Odražený balón si za velkým vápnem našel Marcos Acuña a nemířil vůbec zle, tvrdá rána levačkou prosvištěla těsně nad břevnem!

    Milan Huppert

    Branky: 70. en-Nesírí (Suso) – 60. Diakhaby (Almeida), 88. Guerra (Duro)

    Karty:   15. Rakitić (SEV), 45. Gudelj (SEV), 90+7. Acuña (SEV) – 10. Diakhaby (VAL), 16. Özkaçar (VAL)   81. Badé (SEV)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:7. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 15:14.
    Sevilla FC: Búnú – Navas (C) (69. J. Sánchez), Badé, Gudelj, Acuña – Fernando (69. Sow), Rakitić – Ocampos, Suso, Lamela (56. Ó. Torres) – en-Nesírí (82. Gattoni).
    Náhradníci: Dmitrović – M. Bueno, Corona, Jordán, Mir, G. Montiel, A. Gómez, Pedrosa.

    Trenér: José Luis Mendilibar

    Valencia CF: Mamardašvili – Correia, Paulista, Diakhaby, Özkaçar, Gayà (C) (87. J. Vázquez) – F. Pérez (61. Foulquier), Pepelu, Almeida (62. Guerra) – Di. López (65. Gozalbez), Duro.
    Náhradníci: Doménech, Rivero – Guillamón, Iranzo, Tarrega, González, Tejón.

    Trenér: Rubén Baraja

    Rozhodčí: Sánchez – Prieto, López

    Diváci: 34 184
    bahis siteleri