Nice – Lille 1:1 (kon.)
konec
OGC Nice
1:1 (1:0)
Lille OSC
Pátek 11.08.2023, 21:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:12:05)
     
    Lille ve druhém kole přivítá na své půdě Nantes, výkop je naplánován na nedělní jednu hodinu. Les Aiglons o něco později ve stejný den vyzvou Lorient.
     
    Allianz Riviera hlásí dohráno, první utkání nového ročníku francouzské Ligue 1 končí zaslouženou remízou! Nice, které bylo na hřišti po většinu utkání méně aktivním týmem, se skvělou defenzívou málem probránilo k cennému tříbodovému zisku, v závěru ale inkasovalo po hostující standardce. Pokud by LOSC odjíždělo zpět domů s prázdnou, bylo by to velmi kruté, jelikož jeho převaha byla místy velmi výrazná.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:9.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Yazıcı na opačném konci hřiště fauloval Ndayishimiyeho, míč bude takřka od rohového praporku nejspíš rozehrávat gólman Bułka. To už bude vše.
     
    90+5
    Ne ne, tohle penalta nebude. Domácím se nelíbí trochu ostřejší souboj ve vápně Lille, po kterém bude následovat jen odkop z dílny Lucase Chevaliera.
    90+4. Bafodé DIAKITÉ - 1:1
     
    90+4
    Lille právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, Nice v samotném závěru inkasuje a body se dnes budou nejspíš dělit! Angel Gomes nařízený kop zahrál bravurně a ze strany šestnáctky balón nasměroval přesně k zadní tyči na BAFODÉA DIAKITÉHO, jenž jej hlavou tečoval mimo dosah jinak výborného Bułky – 1:1!
     
    90+3
    Ale pozor, tohle by mohlo být zajímavé. Lotomba na samotné hraně vápna zblokoval Gudmundssonovu přihrávku rukou, LOSC získává standardku...
     
    90+2
    Další pokus o centr byl hráčem v černočerveném odražen mimo nebezpečí. Hra Lille je opravdu bezkrvá, hostům se nedaří se dostat do zakončení.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    89
    Santos zkusil statické dění na domácí straně hřiště trochu rozproudit dlouhým centrem, který ovšem spadl až za svatyni Nice. Bułka bude rozehrávat.
     
    88
    Míč se stále drží na kopačkách LOSC, obrana Nice je ale naprosto neprostupná. Bułka je bez práce, jeho spoluhráči před ním odvádí skvělou práci.
     
    87
    Hostům nyní v útoku chybí trocha kreativity, Les Aiglons mají situaci zatím plně pod svou kontrolou.
     
    86
    Zatím vše nasvědčuje tomu, že všechny body dnes zůstanou doma. Lille není schopné se v závěru základní hrací doby na delší čas dostat k balónu.
     
    85
    Chevalier nedovolil domácím další rohový kop a natáhl se po odraženém letícím balónu, který by jinak pravděpodobně minul jeho svatyni.
     
    83
    Nice si vyzkoušelo roh, který zahrálo nakrátko. Diop následně vytáhl ze svého repertoáru centr na Rosario, jehož hlavička šla výrazně mimo branku.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 18. Laborde (Moffi) – 90+4. B. Diakité (Gomes)

    Karty:   35. Atál (NIC), 45+2. Laborde (NIC), 55. Thuram (NIC) – 38. Haraldsson (LIL), 45+3. Santos (LIL)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:9.
    OGC Nice: Bułka – Atál (46. Lotomba), Todibo, Dante (C), Bard – Sanson, Ndayishimiye, Thuram (57. Rosario) – Laborde (57. Guessand), Moffi (81. Búdawí), Boga (57. S. Diop).
    Náhradníci: Boulhendi – Amráwí, Belahyane, Bouanani.

    Trenér: Francesco Farioli.

    Lille OSC: Chevalier – Santos, B. Diakité, Alexsandro, Ismaily – André (C), Baleba (61. Gomes) – Virginius (67. Žegrova), Cabella (80. Gudmundsson), Haraldsson (80. Yazıcı) – David.
    Náhradníci: Jakubech, Negrel – Yoro, Malouda, O. Touré.

    Trenér: Paulo Fonseca.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Berthomieu.
    bahis siteleri