Nice – Lille 1:1 (kon.)
konec
OGC Nice
1:1 (1:0)
Lille OSC
Pátek 11.08.2023, 21:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:12:05)
     
    Lille ve druhém kole přivítá na své půdě Nantes, výkop je naplánován na nedělní jednu hodinu. Les Aiglons o něco později ve stejný den vyzvou Lorient.
     
    Allianz Riviera hlásí dohráno, první utkání nového ročníku francouzské Ligue 1 končí zaslouženou remízou! Nice, které bylo na hřišti po většinu utkání méně aktivním týmem, se skvělou defenzívou málem probránilo k cennému tříbodovému zisku, v závěru ale inkasovalo po hostující standardce. Pokud by LOSC odjíždělo zpět domů s prázdnou, bylo by to velmi kruté, jelikož jeho převaha byla místy velmi výrazná.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:9.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+7
    Yazıcı na opačném konci hřiště fauloval Ndayishimiyeho, míč bude takřka od rohového praporku nejspíš rozehrávat gólman Bułka. To už bude vše.
     
    90+5
    Ne ne, tohle penalta nebude. Domácím se nelíbí trochu ostřejší souboj ve vápně Lille, po kterém bude následovat jen odkop z dílny Lucase Chevaliera.
    90+4. Bafodé DIAKITÉ - 1:1
     
    90+4
    Lille právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, Nice v samotném závěru inkasuje a body se dnes budou nejspíš dělit! Angel Gomes nařízený kop zahrál bravurně a ze strany šestnáctky balón nasměroval přesně k zadní tyči na BAFODÉA DIAKITÉHO, jenž jej hlavou tečoval mimo dosah jinak výborného Bułky – 1:1!
     
    90+3
    Ale pozor, tohle by mohlo být zajímavé. Lotomba na samotné hraně vápna zblokoval Gudmundssonovu přihrávku rukou, LOSC získává standardku...
     
    90+2
    Další pokus o centr byl hráčem v černočerveném odražen mimo nebezpečí. Hra Lille je opravdu bezkrvá, hostům se nedaří se dostat do zakončení.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    89
    Santos zkusil statické dění na domácí straně hřiště trochu rozproudit dlouhým centrem, který ovšem spadl až za svatyni Nice. Bułka bude rozehrávat.
     
    88
    Míč se stále drží na kopačkách LOSC, obrana Nice je ale naprosto neprostupná. Bułka je bez práce, jeho spoluhráči před ním odvádí skvělou práci.
     
    87
    Hostům nyní v útoku chybí trocha kreativity, Les Aiglons mají situaci zatím plně pod svou kontrolou.
     
    86
    Zatím vše nasvědčuje tomu, že všechny body dnes zůstanou doma. Lille není schopné se v závěru základní hrací doby na delší čas dostat k balónu.
     
    85
    Chevalier nedovolil domácím další rohový kop a natáhl se po odraženém letícím balónu, který by jinak pravděpodobně minul jeho svatyni.
     
    83
    Nice si vyzkoušelo roh, který zahrálo nakrátko. Diop následně vytáhl ze svého repertoáru centr na Rosario, jehož hlavička šla výrazně mimo branku.
     
    82
    Pro Moffiho nakonec duel úplně skončil. Les Aiglons s novou tváří ve svých řadách, a to Búdawím, se mezitím snaží po pravé straně postoupit vpřed.
     
    81
    Střídání v týmu OGC Nice:
    ze hřiště odchází Terem Igobor Moffi, přichází Hišám Búdawí.
     
    80
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Hákon Arnar Haraldsson, přichází Yusuf Yazıcı,
    ze hřiště odchází Rémy Cabella, přichází Gabriel Gudmundsson.
     
    79
    Zdravotníci se na hřišti věnují domácímu borci, kterého trápí pochroumaná noha. Zdá se, že ostrostřelec orlů bude muset na chvíli zmizet do zámezí.
     
    78
    Rozruch v jinak poměrně tichých ochozech teď vyvolal souboj mezi Alexsandrem a Moffim, který rozhodčí posoudil jako faul druhého jmenovaného.
     
    77
    Červenočerní drží míč na svých kopačkách, LOSC je ale pressem donutilo ho poslat až k Bułkovi.
     
    75
    Viděli jsme zatím asi největší šanci druhého poločasu! Guessand prorazil až k pravé tyči a přihrávkou podél brankové čáry chtěl připravit jednoduché zakončení pro Diopa, Chevalier se ale položil do dráhy míče a nohou ho z ní vychýlil!
     
    74
    Nice tlakem donutilo hosty zachybovat a získalo míč v bezprostřední blízkosti jejich vápna, jenže do něj nakonec nedokázalo proniknout. Aspoň zatím.
     
    73
    Domácí gólman bude odkopávat od své brány. Kouč Farioli mezitím v zámezí chystá poslední střídání.
     
    72
    Skvělý Bułka si pohlídal trajektorie míče od praporku, vyskočil si za ním a lapil ho do svých rukavic.
     
    71
    Žegrova jen pár desítek sekund po nástupu na hřiště vybojoval pro Lille rohový kop, když se jeho střela odrazila za bránu od nedaleko stojícího Danteho.
     
    70
    Ismailyho centr jeden z protihráčů hlavou vytěsnil mimo pokutové území. Hosté se nicméně bleskově vrátili na balón a útočí stále dál. Bułka je ve střehu.
     
    69
    Odražený balón se nyní ze středu hřiště dostal až k Chevalierovi, který opustil svou šestnáctku, aby jej mohl co nejrychleji rozehrát zpět dopředu.
     
    67
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Alan Virginius, přichází Edon Žegrova.
     
    66
    Mladý polský brankář si z akce zřejmě odnesl nějaký šrám, dění na hřišti je znovu zastaveno.
     
    65
    Souboj dvou šestadvacítek ve vápně vyhrál bránící Bard, který nepustil Virginia k jedoucímu míči a umožnil pohotovému Bułkovi, aby se jej rychle zmocnil.
     
    64
    Zprvu to vypadalo, že po delší době uvidíme roh pro Nice. Míč se ovšem za branku nakonec odrazil od padajícího Moffiho, a je z toho tak jen odkop.
     
    63
    Virginiově přihrávce na Davida chyběla přesnost, míč zajel až před domácí svatyni. Hodně kouskovanému dění v Allianz Rivieře teď chybí větší šance.
     
    62
    Lotomba byl na pravé straně dobře střežen. Sice zvládl míč odcentrovat do vápna, ale rozhodně ne tak, jak si představoval. Protihráč balón hravě zachytil.
     
    61
    Střídání v týmu Lille OSC:
    ze hřiště odchází Carlos Baleba, přichází Angel Gomes.
     
    60
    Odpískán ofsajd proti Les Aiglons. Dění se teď znovu zastaví, uvidíme další střídání. Dolů půjde Baleba.
     
    58
    Ze hry ještě neuplynula ani hodina, ale Francesco Farioli již využil hned čtyři střídání. Bude zajímavé sledovat, jak se to odrazí na dosud vlažném výkonu Nice...
     
    57
    Střídání v týmu OGC Nice:
    ze hřiště odchází Khéphren Thuram, přichází Pablo Rosario,
    ze hřiště odchází Jeremie Boga, přichází Sofiane Diop,
    ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Evann Guessand.
     
    56
    Diakité málem domácím nadělil druhý gól! Hostující zadák zahrál míč k Chevalierovi jako by se nechumelilo, jenže vzápětí se zpoza něj vyřítil Moffi a gólman Lille byl znovu nucen vyběhnout proti protihráči! Situaci i nyní zvládl.
     
    55
    Ospalou atmosféru přetnul faul Khéphrena Thurama (NIC), který za zákrok na Santose vidí kartu.
     
    53
    Ismaily byl nucen před dotěrným protihráčem zahrát míč dozadu, u středové čáry ho převzal Alexsandro.
     
    52
    Lille bude po neúspěšném ataku Nice rozehrávat od své svatyně. Druhá půle je zatím hodně pomalá, oba týmy hrají s podstatně větší dávkou opatrnosti.
     
    51
    Dante těsně před šestnáctkou vystavil stopku Santosovi, čímž zastavil další z mnoha výpadů LOSC.
     
    50
    Haraldsson se zatím ukazuje jako stroj na přihrávky, většině z nich ale k dokonalosti něco chybí. Teď byla až příliš dlouhá, míč skončil až u gólmana.
     
    49
    Domácí hledají cestu ven ze své části hřiště. Bułka od brány odkopl míč na pravou stranu.
     
    48
    Tohle mohlo být pro Lille hodně slibné. Haraldsson chtěl do útoku vystrčit Davida, který měl šanci vyrazit sám proti Bułkovi, jenže jeho přihrávka byla až moc důrazná. Vysunutý forvard jí vůbec nezvládl zkrotit.
     
    47
    Druhá půle je v Nice v plném proudu. Oba týmy se zatím vrací zpět do provozní teploty, tempo hry oproti konci prvního poločasu výrazně opadlo.
     
    46
    Střídání v týmu OGC Nice:
    ze hřiště odchází Júsuf Atál, přichází Jordan Lotomba.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Nice se po prvním poločase může těšit z těsného náskoku, paradoxně však po většinu doby na hrací ploše tahalo za kratší konec pomyslného lana. Lille bylo dopředu aktivnější a vypracovalo si pár velmi slušných šancí, ani jedna z nich nicméně gólem neskončila. Domácí naopak využili zatím nepříliš oslnivého výkonu obrany hostů a přetavili jednu ze svých střel v zásah, pod který se podepsal Gaëtan Laborde.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 6:5.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:05.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Rozhodčí se žlutou kartou neváhal ani tentokrát, Tiago Santos (LIL) je napomenut po zákroku na Barda. Toho v první půli fotbal hodně bolí...
     
    45+2
    V nastavení se na listinu hráčů, kteří si budou muset počínat opatrněji, přidává Gaëtan Laborde (NIC).
     
    45+1
    Santos zkusil štěstí z pravé strany, jeho zakončení ale šlo velmi vysoko nad domácí svatyni.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    44
    Lille bude muset zpevnit svou obranu! Alexsandro u praporku uchránil míč před Moffim a poslal ho Chevalierovi, který ale zazmatkoval a aby zabránil hodně nepříjemné situaci, musel vyběhnout proti volnému Sansonovi! Srážka nicméně k nelibosti ochozů k penaltě nevede.
     
    43
    Virginiův přetažený centr přeletěl všechny hráče ve vápně, včetně gólmana Bułky a jednoho z hostujících borců v bezprostřední blízkosti klece.
     
    42
    Následný roh větší šanci nepřinesl. Les Dogues nicméně stále drží míč na svých kopačkách a útočí.
    41. Bułka podržel Nice při střele Cabelly
     
    41
    LOSC mělo vyrovnání na dosah ruky, výborný Bułka byl ale proti! Haraldsson skvěle procedil míč přes defenzívu Nice na Cabellu, jehož nebezpečné zakončení do horní části svatyně gólman parádně vyrazil nad břevno!
     
    40
    Virginius se na moment zbavil dotěrného Barda a rovnou centroval, jenže jen na dalšího protihráče. Ten míč obratem odkopl ven ze šestáctky.
     
    39
    Na tribunách rostlo nadšení, Jeremie Boga zachytil velmi slibně vypadající přihrávku a vyrazil směrem na Chevaliera. Podle rozhodčího byl ale v ofsajdu.
     
    38
    Hákon Haraldsson (LIL) se hostujícím fanouškům uvedl žlutou kartou, kterou obdržel za podržení shodou okolností před chvilkou napomínaného Sansona.
     
    36
    Další faul, tentokrát se to ovšem obešlo bez kartónku. Neomaleně si počínal Sanson z Nice.
     
    35
    První žlutá karta zápasu, rozhodčímu Bastienovi došla trpělivost. Vidí jí domácí Júsuf Atál (NIC).
     
    34
    Laborde hodlal vyrazit do brejku přes střed hřiště, jeden ze zadáků Les Dogues před ním ale uchránil balón a nepustil ho do souboje s Chevalierem.
     
    33
    Už poměrně dlouho se hraje výhradně na domácí straně hrací plochy. Lille celkem výrazně vede ve statistice držení míče, která nyní zní 42 % – 58 %.
     
    32
    Santos znovu vsadil na centr, který Ndayishimiye hlavou vyrazil za bránu. LOSC tak získává roh.
     
    31
    André svůj skluz proti Bogovi nenačasoval zrovna dvakrát ideálně. Zákroků, které nespadají do mezí pravidel, na hřišti velmi rychle přibývá.
     
    30
    Barda ostrý souboj se Santosem evidentně bolel, na hřišti se mu věnují zdravotníci. Zatím to vypadá, že domácí zadák se bude moci vrátit do hry.
     
    29
    Santos na útočné polovině tvrdě odzbrojil Barda, vyběhl dopředu a zkusil centr. Ten vystihl vracející se zadák Nice, jenž míč nasměroval na Bułku.
     
    27
    Boga ze strany naběhl do vápna, kde jej obratem odstavili Baleba a Santos. Penalta z toho nebude, podle sudího vše proběhlo v mezích pravidel.
     
    26
    Uvidíme autové vhazování pro Les Aiglons, kteří mají šanci po delší době znovu zaútočit.
     
    25
    Pokračujeme dál. Na balónu jsou nyní hosté, domácím se prozatím daří držet hru daleko od Bułky.
     
    23
    Divočinu v Nice na malý moment přerušuje zranění Tiaga Santose, vypadá to na pochroumané rameno. Můžeme jen doufat, že bude v pořádku.
     
    22
    Uff, tak to je pro Nice obrovská škoda! Boga chtěl krátkou přihrávkou ve vápně připravit střelu pro svého spoluhráče, svou nabídku ale nenasměroval vůbec přesně.
     
    21
    No, zatím se rozhodně nenudíme! Lille málem odpovědělo: David se totiž po své nepříjemné prvotní střele pokusil se prosadit ještě z neméně nebezpečné dorážky, Bułka ale skvěle zasáhl i podruhé a udržel domácí ve vedení!
     
    20
    Obrana LOSC znovu zkolabovala a po chaotické situaci ve vápně se prosadil Khéphren Thuram, postranní rozhodčí ale velmi rychle zkrotil bujaré oslavy v zaplněných ochozech – ofsajd!
    18. Gaëtan LABORDE - 1:0
     
    18
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak tohle musí být pro aktivní hosty pořádně hořká pilulka, domácí se po rychlém brejku ujímají vedení! Nice využilo mírně laxního přístupu defenzívy Lille, za kterou pronikl GAËTAN LABORDE. Ten si převzal pěknou přihrávku od Moffiho a zakončil přesně za vysunutého Chevaliera – 1:0!
     
    17
    Ndayishimiye kratičkou přihrávkou vybídl ke střele Balebu, jehož prudkou dělovku obětavě zblokoval jeden ze zadáků Les Aiglons. Ti nyní míří vpřed.
     
    16
    Melvin Bard se blýskl kvalitní prací v obraně a zhatil výpad LOSC, které si ale míč rychle vybojovalo zpět. Domácí zadák tak šel do akce znovu, tentokrát si proti Andrému ovšem musel pomoci i faulem.
     
    15
    Hra se v Allianz Rivieře na malou chvíli zastavila, Ndayishimiye musel rozdýchat nepříjemný souboj s protihráčem. Nyní už se zdá býti v pořádku.
     
    14
    Hráči v bílém zkrotili domácí borce a znovu přesunuli hru na jejich polovinu. Lille nyní drží balón u středového kruhu a hledá nějakou cestičku k Bułkovi.
     
    13
    No, tak tohle si Sanson nejspíš za rámeček nedá. Jeho první přímý kop v dresu Nice šel hned několik metrů nad břevno, Chevalier nemusel zasahovat.
     
    11
    Baleba těsně před hranicí šestnáctky poslal k zemi Bogu, uvidíme slibnou standardku Les Aiglons.
     
    10
    Lille je zatím lepším týmem na hřišti, první větší šanci utkání ale mělo Nice! Chevalier vyrazil střelu z hodně ostrého úhlu na kopačku nedostatečně hlídaného Bogy, svou minelu ale rychle napravil a vytěsnil i dorážku!
     
    9
    Domácím se nedaří dění na delší dobu odsunout pryč od jejich svatyně. Hosté pressují hodně vysoko, zatím se nicméně k balónu nedostali.
     
    8
    Thuram dobrou prací v obraně zastavil další útok LOSC a poslal míč dozadu na pozorného Bułku.
     
    7
    Laborde se po zahraném rohovém kopu Les Aiglons dostal k jedovaté dorážce z bezprostřední blízkosti branky. Chevalier míč vyrazil, přičemž vzápětí vyletěl do vzduchu praporek pomezního rozhodčího.
     
    6
    Nice se poprvé v utkání dostalo před Chevaliera. Bardův centr byl nicméně hodně přetažený, takže domácí zatím neměli šanci gólmana prověřit.
     
    4
    Obrana OGC má zatím poměrně napilno, Lille je zkraje utkání jasně lepším a aktivnějším týmem. Jeho působení na domácí polovině hřiště nicméně na moment ukončuje zbytečný útočný faul Benjamina Andrého.
     
    3
    Teď už byl polský gólman nucen zasáhnout. Balebova propagační střela ale šla přesně do středu brány, a nová jednička Nice se tak moc nezapotila.
     
    2
    Po pěkné přihrávce se zkraje vápna hodlal prosadit Alan Virginius, jehož zakončení ale jen proletělo kolem vzdálenější tyče. Bułka mohl zůstat v klidu.
     
    1
    Nový ročník Ligue 1 byl oficiálně zahájen! Les Dogues nehodlají ztrácet čas a okamžitě se snaží se po pravé straně přesunout do ofenzívy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní výkop obstará LOSC, jdeme na to!
     
    Start duelu se blíží, oba týmy nastupují před zaplněné ochozy Allianz Riviery. Domácí si oblékli černočervené dresy, hosté pak zvolili svou bílou sadu.
     
    Zajímavá je absence zkušeného Kaspera Schmeichela, který byl v poslední sezóně jedničkou Nice. Francesco Farioli se dnes rozhodl dát důvěru mladšímu Marcinu Bułkovi, což jistě znovu rozvíří sílící spekulace o budoucnosti dánského brankáře v klubu...
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemný páteční večer, bitva začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete projet dnešní zahajovací sestavy.
     
    Úvodní sestavy:

    OGC Nice: Bułka – Atál, Todibo, Dante (C), Bard – Sanson, Ndayishimiye, Thuram – Laborde, Moffi, Boga.
    Náhradníci: Boulhendi – Amráwí, Lotomba, Rosario, Búdawí, Belahyane, S. Diop, Bouanani, Guessand.
    Trenér: Francesco Farioli.

    Lille OSC: Chevalier – Santos, Diakité, Alexsandro, Ismaily – André (C), Baleba – Virginius, Cabella, Haraldsson – David.
    Náhradníci: Jakubech, Negrel – Gudmundsson, Yoro, Yazıcı, Žegrova, Gomes, Malouda, Touré.
    Trenér: Paulo Fonseca.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Berthomieu.
    Dějiště je připraveno. První výkop sezóny proběhne v devět.
     
    LOŇSKÉ VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    Lille má svému soupeři co vracet, o tom nemůže být pochyb. Oba vzájemné zápasy v uplynulém ročníku totiž vyhrálo Nice, které nejprve na konci loňského srpna uspělo venku 2:1 a o čtyři měsíce později díky trefě Gaëtana Labordeho zvítězilo 1:0.

    Pro zajímavost jen uveďme, že dosud poslední tříbodový zisk hostů se datuje do května 2022, kdy se v Allianz Rivieře postarali o výsledek 3:1.

    29. 1. 2023 (20. kolo): Nice – Lille 1:0
    31. 8. 2022 (5. kolo): Lille – Nice 1:2
    LOSC na poslední chvíli posílilo: včera oznámilo příchody záložníka Ignacia Miramóna a křídelníka Ivana Cavaleira.
     
    LILLE OSC

    Lille se na rozdíl od domácích do kontinentálních pohárů letos podívá. Páté místo v minulé sezóně, které si svěřenci trenéra Paula Fonsecy definitivně zajistili až v posledním kole, je poslalo do play-off Evropské konferenční ligy, v němž na konci srpna vyzvou buď faerský B36 Tórshavn, nebo chorvatskou Rijeku.

    LOSC na přestupovém trhu nijak zvlášť aktivní nebylo. Jeho nejdražší posilou je talentovaný islandský středopolař Hákon Haraldsson, krom něj klub přivábil také zadáka Tiaga Santose a zadarmo do týmu přišli Samuel Umtiti a Lisandru Olmeta. Zajímavé bude sledovat zejména třetího jmenovaného, který si loni v italském Lecce celkem úspěšně restartoval kariéru.

    S Les Dogues se naopak rozloučil Timothy Weah, jenž zakotvil v Juventusu. Lille dali sbohem také Jonathan Bamba, Jonas Martin, José Fonte nebo André Gomes, přičemž poslednímu skončilo hostování z Evertonu.

    Příprava Lille OSC
    5. 8.: Brentford – Lille 0:0
    29. 7.: Empoli – Lille 2:1
    26. 7.: Lille – Le Havre 3:2
    22. 7.: Lille – Cercle Bruggy 7:2
    19. 7.: Lille – Dunkerque 3:1
     
    OGC NICE

    Uplynulý ročník nebyl pro tým z francouzské riviéry příliš povedený. Nice v Evropské konferenční lize vypadlo už ve čtvrtfinále a nedařilo se mu ani v domácí soutěži, ve které skončilo až deváté. Cílem pro letošek tak jistě bude návrat do vyšších pater tabulky, kam by ho měl vyšvihnout mimo jiné i nový kouč – Francesco Farioli.

    Fanoušky jistě potěší setrvání útočníka Terema Moffiho, který během jara v rámci hostování z Lorient nasázel šest branek v šestnácti ligových startech za Les Aiglons. Z Atalanty pak přes léto dorazil křídelník Jérémie Boga a z Aston Villy byl do klubu zapůjčen Morgan Sanson.

    Co se odchodů týče, červenočerný dres již nadále nebudou oblékat mimo jiné Aaron Ramsey, Calvin Stengs, Andy Delort a Kasper Dolberg.

    Příprava OGC Nice
    6. 8.: Nice – Fiorentina 1:2
    5. 8.: Nice – Villarreal 1:1
    29. 7.: Braga – Nice 2:0
    22. 7.: Nice – Montpellier 1:0
    14. 7.: Lausanne – Nice 3:1
     
    Dvouměsíční pauza je u konce, Ligue 1 je zpět! Přeji vám příjemný pátek u sledování úvodního duelu nové sezóny, o body se jako první poperou Nice a Lille.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 18. Laborde (Moffi) – 90+4. B. Diakité (Gomes)

    Karty:   35. Atál (NIC), 45+2. Laborde (NIC), 55. Thuram (NIC) – 38. Haraldsson (LIL), 45+3. Santos (LIL)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:9.
    OGC Nice: Bułka – Atál (46. Lotomba), Todibo, Dante (C), Bard – Sanson, Ndayishimiye, Thuram (57. Rosario) – Laborde (57. Guessand), Moffi (81. Búdawí), Boga (57. S. Diop).
    Náhradníci: Boulhendi – Amráwí, Belahyane, Bouanani.

    Trenér: Francesco Farioli.

    Lille OSC: Chevalier – Santos, B. Diakité, Alexsandro, Ismaily – André (C), Baleba (61. Gomes) – Virginius (67. Žegrova), Cabella (80. Gudmundsson), Haraldsson (80. Yazıcı) – David.
    Náhradníci: Jakubech, Negrel – Yoro, Malouda, O. Touré.

    Trenér: Paulo Fonseca.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Berthomieu.
    bahis siteleri