Pardubice – Ilves cz 1:3 (kon.) | Pelicans Lahti – Växjö 1:5 (kon.) | Stavanger – Färjestad 2:4 (kon.)
Aalborg – Tappara 1:2 (po pr.) | Mannheim – Bolzano 4:2 (kon.) | Biel – Košice 3:1 (kon.)
Rouen – Ingolstadt 3:5 (kon.) | Innsbruck – Ženeva 5:2 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Genève-Servette HC
Čtvrtek 31.08.2023, 20:20 • Tiroler Wasserkraft Arena, Innsbruck • Hokejová Liga mistrů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek definitivně vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů někdy na počtenou! (22:49:30)
     
    Je konec, máme hotovo! Domácí v průběhu třetí části pokračovali v dobře rozjeté druhé třetině, kdy vsítili další dvě branky a utkání ovládli poměrem 5:2. V závěru se prosadili do prázdné branky Corey Mackin a účet zápasu uzavřel Kevin Roy. Ženevští měli sice velmi dobrý nástup, nicméně další góly nepřidali a z Innsbrucku si žádné body neodvezou.
     
    Konec zápasu.
    59:57 ROY - 5:2
     
    59:57
    Innsbruck právě vstřelil branku! Tak přeci ještě jeden gól! A znovu do sítě hostující Ženevy, které se závěr utkání příliš nevyvedl. Druhý gól do prázdné branky obstaral tentokrát KEVIN ROY, který vše stihl těsně před závěrečnou sirénou. Asistence: Nathanael Halbert.
    58:33 MACKIN - 4:2
     
    58:33
    Innsbruck právě vstřelil branku! Nikoliv, je tu definitivní pojistka domácího vítězství! COREY MACKIN se zorientoval ze všech nejlépe a svou střelou trefil prázdnou hostující klec. Je jasné, že hosté ze Ženevy odjedou z Rakouska s nepořízenou. Asistence: Evan Buitenhuis.
     
    58:21
    V témže čase si trenéři hostí navíc vzali oddechový čas na poradu, aby sdělili své poslední pokyny směrem ke svým svěřencům. Dočkáme se ještě vyrovnání?
     
    58:21
    Do konce základní hrací doby zbývají už jen necelé dvě minuty a brankář Mayer zamířil na střídačku. Hosté to v závěru utkání ještě tedy zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    53:26
    Domácí hokejisté se ubránili, ale už zanedlouho je tu další trest. Tentokrát v podání Keleho Stefflera (INS), který pro změnu držel protihráče, čehož si sudí všimli.
     
    52:11
    Přesilová hra Innsbrucku poměrně rychle končí. Anders Krogsgaard obdržel od sudích dvě minuty za držení hole a už sedí na lavici hanby. Následuje hra ve čtyřech.
     
    51:24
    Teď však plány na vyrovnání brzdí nedovolený zákrok hostí v podání Arnauda Jacquemeta (GEN), který vyfasoval dvě trestné minuty za držení.
     
    50:27
    Hosté zvýšili svou aktivitu směrem do útočného pásma a domácí nestíhají. Brankář Buitenhuis musel řešit už přes třicet střeleckých pokusů ze strany Ženevských.
     
    41:28
    Hosté mají šanci na vyrovnání. Na trestnou lavici usedl domácí obránce Nicholas Albano (INS), který obdržel dvě minuty za sekání. Krušné chvíle pro Innsbruck.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 22:05 hodin.
     
    Zatímco v první třetině kralovali hosté, v té druhé se role obrátily a kormidlo převzali domácí. Ti nejprve srovnali, když se prosadil Lukas Bär a Kevin Roy. Když už se zdálo, že půjdeme do kabin za nerozhodného stavu, přispěchal se svou trefou Braeden Shaw. Udrží domácí své vedení ve třetí části?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 28. Bär (Jakubitzka, Halbert), 33. Roy (Peeters, Rockwood), 39. Shaw (Green, Krogsgaard), 59. Mackin (Buitenhuis), 60. Roy (Halbert) – 2. Rod (Hartikainen, Vatanen), 3. Praplan (Richard, Pouliot)


    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Rindone) – Lattner, Krogsgaard, Steffler, Albano, Jakubitzka, Halbert, Kerber, Ploner – Roy, Rockwood, Peeters – Shaw, Mackin, Ludin – Bär, Green, Winkler – Ulmer, Mader, Schintler.
    Trenér: Mitchell McGill-O`Keefe

    Genève-Servette HC: Mayer (Descloux) – Lennström, Karrer, Maurer, Vatanen, Le Coultre, Chanton, Guignard, Jacquemet – Winnik, Filppula, Miranda – Pouliot, Richard, Praplan – Rod, Manninen, Hartikainen – Maillard, Jooris, Cavalleri.
    Trenér: Jan Cadieux

    Rozhodčí: Piragić, Zrnić – Sparer, Pardatscher

    Diváci: 2 400
    bahis siteleri