Pardubice – Ilves cz 1:3 (kon.) | Pelicans Lahti – Växjö 1:5 (kon.) | Stavanger – Färjestad 2:4 (kon.)
Aalborg – Tappara 1:2 (po pr.) | Mannheim – Bolzano 4:2 (kon.) | Biel – Košice 3:1 (kon.)
Rouen – Ingolstadt 3:5 (kon.) | Innsbruck – Ženeva 5:2 (kon.)
konec
HC TWK Innsbruck
5:2 (0:2, 3:0, 2:0)
Genève-Servette HC
Čtvrtek 31.08.2023, 20:20 • Tiroler Wasserkraft Arena, Innsbruck • Hokejová Liga mistrů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:26
    Domácí hokejisté se ubránili, ale už zanedlouho je tu další trest. Tentokrát v podání Keleho Stefflera (INS), který pro změnu držel protihráče, čehož si sudí všimli.
     
    52:11
    Přesilová hra Innsbrucku poměrně rychle končí. Anders Krogsgaard obdržel od sudích dvě minuty za držení hole a už sedí na lavici hanby. Následuje hra ve čtyřech.
     
    51:24
    Teď však plány na vyrovnání brzdí nedovolený zákrok hostí v podání Arnauda Jacquemeta (GEN), který vyfasoval dvě trestné minuty za držení.
     
    41:28
    Hosté mají šanci na vyrovnání. Na trestnou lavici usedl domácí obránce Nicholas Albano (INS), který obdržel dvě minuty za sekání. Krušné chvíle pro Innsbruck.
     
    36:39
    A pozor, hosté mají v posledních vteřinách problémy s disciplínou. Dalším vyloučeným hráčem je nyní Teemu Hartikainen (GEN) a podobně jako Rod dostává trest za hrubost.
     
    36:11
    Klasická početní výhoda hostujícího týmu záhy končí. Noah Rod (GEN) vyfasoval od sudích dvě trestné minuty za hrubost a oslabuje svůj tým na následující okamžiky.
     
    34:41
    Sotva se domácí hokejisté vrátili do zápasu, nyní budou čelit další početní převaze hostí. Na trestnou lavici zavítal Senna Peeters (INS) za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    29:40
    Komplikace pro domácí celek. Sudí vykázali na lavici hanby Nathanaela Halberta (INS), jenž vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení. Hosté hrají přesilovku.
     
    24:44
    Innsbručtí hokejisté budou mít další příležitost na to, aby zkorigovali skóre zápasu. Na trestnou lavici usedl útočník Noah Rod (GEN), jenž se provinil sekáním.
     
    17:39
    A je tu další nedovolený zákrok ze strany domácích borců. Hříšníkem je tentokrát Daniel Jakubitzka (INS), který pro změnu držel protihráče a dostává dvě minuty.
     
    14:17
    Domácí tým svou přesilovou hru nevyužil a nyní se bude muset bránit. Na trestnou lavici byl odvelen Corey Mackin (INS), který vyfasoval "dvojku" za hákování.
     
    09:02
    Nyní budou mít domácí hokejisté trochu času a především možnost srovnat hlavy na další průběh utkání. Vyloučen je hostující Teemu Hartikainen (GEN) za hrubost.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 28. Bär (Jakubitzka, Halbert), 33. Roy (Peeters, Rockwood), 39. Shaw (Green, Krogsgaard), 59. Mackin (Buitenhuis), 60. Roy (Halbert) – 2. Rod (Hartikainen, Vatanen), 3. Praplan (Richard, Pouliot)


    HC TWK Innsbruck: Buitenhuis (Rindone) – Lattner, Krogsgaard, Steffler, Albano, Jakubitzka, Halbert, Kerber, Ploner – Roy, Rockwood, Peeters – Shaw, Mackin, Ludin – Bär, Green, Winkler – Ulmer, Mader, Schintler.
    Trenér: Mitchell McGill-O`Keefe

    Genève-Servette HC: Mayer (Descloux) – Lennström, Karrer, Maurer, Vatanen, Le Coultre, Chanton, Guignard, Jacquemet – Winnik, Filppula, Miranda – Pouliot, Richard, Praplan – Rod, Manninen, Hartikainen – Maillard, Jooris, Cavalleri.
    Trenér: Jan Cadieux

    Rozhodčí: Piragić, Zrnić – Sparer, Pardatscher

    Diváci: 2 400
    bahis siteleri