Zlín – Olomouc 1:4 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 4:0 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 7:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 1:2 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Pardubice – Přerov 5:4 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:3 (2:1, 0:1, 3:1)
HC Kometa Brno
Sobota 09.09.2023, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    55:34 Jakub MODL - 5:3
     
    55:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují svůj náskok na soupeře! V poněkud chaotické situaci před svou brankou se musel gólman Kavan hodně otáčet, několik střel zvládl pokrýt, na dorážku JAKUBA MODLA z hranice brankoviště už ale byl krátký. Asistence: Robert Váňa a Rostislav Nosek.
    48:08 Adam RAUŠ - 4:3
     
    48:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jakoby se opakovala situace z první třetiny, Jihlava opět otáčí skóre a znovu strhává vedení na svou stranu! ADAM RAUŠ se utrhl ve středu pole a sám se řítil proti gólmanu Kavanovi, za jehož záda také, přestože trochu s odrazem od brankové konstrukce, puk umístil. Bez asistence.
    46:28 Andrej KLAPICA - 3:3
     
    46:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vývoj klání se dramatizuje" Odražený puk po Vovsíkově střele padl na hůl ANDREJE KLAPICY, který neváhal ani nejmenší chvíli a z pravého kruhu zacílil kotouč přesně mezi tři tyče Kavanovy branky. Asistence: Matěj Vovsík.
    42:00 Danny CHLUDIL - 2:3
     
    42:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté z Brna otáčejí vývoj utkání a berou si vedení zpět na svou stranu! Odražený kotouč po řadě Habermannových pokusů se dostal až na modrou k DANNYMU CHLUDILOVI, který z první propálil vše co mu stálo v cestě a dělovkou rozvlnil síť Vejmelkovy branky. Asistence: Jakub Bůžek a Jindřich Habermann.
    33:30 Matěj PAVLÍK - 2:2
     
    33:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští nicméně neváhali ani nejmenší chvíli a po vlastním samostatném úniku se díky přesnému zakončení MATĚJE PAVLÍKA z prostoru mezi kruhy vrátili zpátky do hry. Asistence: Libor Kuswito a Kevin Horváth.
    15:26 Maxim BURKOV - 2:1
     
    15:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se ujímají vedení! Po levé straně si do útoku najížděl MAXIM BURKOV, který zavěsil směrem na vzdálenější tyč a byť s mírným odrazem o Kavanovy betony poslal puk do branky. Bez asistence.
    11:59 Andrej KLAPICA - 1:1
     
    11:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavská odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat! Ihned po buly se domácí rychle vyřítili dopředu a rána ANDREJE KLAPICI skončila v síti. Asistence: Šimon Báťa a Tomáš Vandas.
    11:34 Roman OTAVA - 0:1
     
    11:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Napodruhé už ale byla brněnská souhra úspěšná! Po sérii rychlých přihrávek se dostal k bleskovému samostatnému výpadu a následnému zakončení k pravé tyči ROMAN OTAVA, který tentokrát zacílil poměrně neomylně. Asistence: Adam Boltvan a Robin Rakus.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 12. Klapica (Báťa, Vandas), 16. Burkov, 47. Klapica (Vovsík), 49. Rauš, 56. Modl (R. Váňa, Nosek) – 12. Otava (Boltvan, Rakus), 34. Pavlík (Kuswito, K. Horváth), 42. Chludil (Bůžek, Habermann)


    HC Dukla Jihlava: Vejmelka (Cinka) – Číhal (A), Topol, P. Mrtka, Jeletz, Vovsik (C), Ludvík, Vandas – Rauš, Burkov, Valach – Niederhafner, Jo. Jungwirth, R. Váňa – Báťa (A), Já. Jungwirth, Nosek – Kuprijanov, Modl, Klapica.
    Trenér: Michal Broš

    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – Ulbricht (A), Kuswito, Bůžek, D. Svoboda, Němec, A. Pospíšil, Zubíček – Otava (C), K. Horváth, Pavlík – Boltvan (A), Veselský, Halačka – Šantora, Habermann, Chludil – Ekrt, J. Nesvadba, Rakus.
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Červenka, Zeliska – Dědek, Teršíp

    Diváci: 88
    bahis siteleri