HC Slovan – Michalovce 2:8 (kon.) | Košice – Humenné 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 5:6 (kon.)
Nitra – Poprad 2:4 (kon.) | Nové Zámky – Spišská N. Ves 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:3 (po pr.)
konec
HC Košice
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC 19 Humenné
sk Pátek 15.09.2023, 17:30 • STEEL Aréna Košice • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Košice dali gól! Hlavný rozhodca Milan Novák zodvihol pravicu a signalizoval vylúčenie hosťa. Oceliari však ďalej búšili do Galimova a PATRIK LAMPER upravuje skóre na 4:1. Asistencia: Chase Berger.
     
    27:55
    Humenné dáva gól! Jaroslav Janus stráca čisté konto. LUKÁŠ HANDLOVSKÝ sa vynikajúco oprel do puku, ktorý skončil v bránke od hornej žŕdky. Asistencie: Kirill Djakov a Martin Kriška.
     
    12:05
    Košice dali gól! Humenné je pomaly zrelé na uterák. Určite sme čakali odlišný prístup k zápasu, ako to vidíme od prvého vhadzovania. Z neprehľadnej situácie vyťažil svoj prvý gól v ročníku HUNTER FEJES. Asistencie: Eduard Šimun a Cooper Zech.
     
    09:41
    Košice dali gól! MÁRIO LUNTER časoval prihrávku pre Krivošíka, ktorý sa pohyboval pred bránkoviskom Humenného. Puk však netrafil, a tak to švihom zakončil slovenský reprezentant. Asistencia: Filip Krivošík.
     
    08:31
    Košice dali gól! Úvodným strelcom košického tímu novej sezóny je CHASE BERGER. Pred Kozelom stál otočený chrbtom. Skóroval bekhendovým spôsobom. Asistencie: Patrik Lamper a Joona Jääskeläinen.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 9. Berger (Lamper, Jääskeläinen), 10. M. Lunter (Krivošík), 13. Fejes (Šimun, Zech), 56. Lamper (Berger) – 28. Handlovský (Djakov, Kriška)


    HC Košice: Janus – Breton, Olsson, Zech, Ferenc, Šedivý, Deyl, J. Hudec – Fejes, Pollock, Bartánus – M. Lunter, M. Chovan, Krivošík – Lamper, Berger, Jääskeläinen – Šimun, Zigo, Rogoň.
    Trenér: Dan Ceman.

    HC 19 Humenné: Kozel (13. Galimov) – Novota, Djakov, Sergijenko, Meliško, Glazkov, Novický, R. Novák – Handlovský, Pavlovs, Kriška – Lapšanský, Kuru, Paršin – Borov, Linet, Vaško – Michalík, M. Krajňák, Lačný.
    Trenér: Andrej Parfenov.

    Rozhodčí: Snášel, M. Novák – D. Konc ml., Šoltés.
    bahis siteleri