Jihlava – Vsetín 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Pardubice B – Kolín 2:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:5 (1:1, 1:3, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 23.09.2023, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Antonín BOŘUTA - 3:5
     
    57:24
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč zvyšuje vedení! ANTONÍN BOŘUTA vystřelil z vlastního obranného pásma a trefil prázdnou branku. Asistence: Martin Dočekal a David Michálek.
    45:45 Josef JÍCHA - 3:4
     
    45:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion se přibližuje na rozdíl jedné branky! Sihvonen vystřelil z levého kruhu a puk si ve skrumáži těl před brankou našel JOSEF JÍCHA, který zamířil přesně nad levý beton hostujícího gólmana. Asistence: Riku Sihvonen a Patrik Husák.
    30:49 Martin DOČEKAL - 2:4
     
    30:49
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč odskakuje na rozdíl dvou branek! Vodný našel krásným křižným pasem MARTINA DOČEKALA, který puk poslal mezi betony domácího gólmana. Čtvrtý gól hostující útočníka v dnešním utkání. Asistence: David Michálek a Michal Vodný.
    27:39 Martin DOČEKAL - 2:3
     
    27:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč otáčí skóre zápasu! MARTIN DOČEKAL si nabruslil na hranici levého kruhu a přesnou střelou nad levý beton dokonal hattrick. Asistence: Ladislav Bittner.
    25:35 Martin DOČEKAL - 2:2
     
    25:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč bleskurychle využívá přesilovou hru! Michálek vystřelil z levého kruhu a Cichoň puk vyrazil přesně na hůl MARTINA DOČEKALA, který bez problému uklidil puk do poloprázdné branky. Asistence: David Michálek a Michal Vodný.
    21:46 Kale COSTA - 2:1
     
    21:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion jde v úvodu druhé třetiny do vedení! Tomek vystřelil od modré a puk se od hráčů před brankou odrazil přesně na hůl KALEA COSTY, který z mezikruží zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Tomáš Tomek a Petr Ton.
    15:54 Tomáš GUMAN - 1:1
     
    15:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion srovnává skóre! TOMÁŠ GUMAN zůstal zcela osamocen na vrcholku pravého kruhu a krásnou střelou vymetl pravý horní roh hostující branky. Asistence: Jakub Černohorský a Tomáš Tomek.
    10:33 Martin DOČEKAL - 0:1
     
    10:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč využívá přesilovku a ujímá se vedení! MARTIN DOČEKAL se dostal k puku na pravém kruhu a ještě zkoušel najít lépe postaveného spoluhráče před brankou, avšak jeden z domácích hráčů si puk srazil do vlastní sítě. Asistence: Michal Vodný.
    Marken.cz

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 16. Guman (Černohorský, Tomek), 22. Costa (Tomek, Ton), 46. Jícha (Sihvonen, Husák) – 11. Dočekal (Vodný), 26. Dočekal (Michálek, Vodný), 28. Dočekal (Bittner), 31. Dočekal (Michálek, Vodný), 58. Bořuta (Dočekal, Michálek)


    HC Stadion Litoměřice: Cichoň (Pařík) – Černohorský, Kroupa, Pavlák, Husák (C), Aubrecht, Tomek – P. Svoboda, Jícha (A), Sihvonen – Ton, Kuťák (A), Guman – Korkiakoski, Costa, Chlubna – Cikhart, Hrabík, Kordule – Vopat.
    Trenér: Přerost

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Málek) – Bořuta, Furch, Štebih, Baláž, Vodička, Poizl – Dočekal (A), Bittner (C), Psota – Vodný, Malý, Ferda (A) – Maty. Svoboda, Michálek, Frömel – Michalčuk, Berka, L. Stehlík – Matě. Svoboda.
    Trenér: Pokorný

    Rozhodčí: Horák, Petružálek – Kokrment, Baxa

    Diváci: 783
    bahis siteleri