Kometa Brno – Olomouc 7:2 (kon.) | Liberec – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 5:2 (kon.)
Vítkovice – Přerov 2:4 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 5:4 (po pr.) | Jihlava – Zlín 5:2 (kon.)
Litvínov – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 5:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 23.09.2023, 13:00 • Ostravar Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    59:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Necelé dvě vteřiny před třetí sirénou je rozhodnuto. MATĚJ HALÍK se ve středním pásmu dostal k puku a poslal ho do prázdné brány. Bez asistence.
     
    41:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. V oslabení začaly Vítkovice kombinovat u branky, po přihrávce Vincenta Glose pak JAKUB SLUSARCZYK zvedl puk nad beton Vojtka. Asistence: Vincent Glos a Matěj Štiak.
     
    33:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté si vytvářejí náskok dvou branek. Po přihrávce Jana Hánaka se ONDŘEJ KOLAŘÍK zbavil obránce, přesunul se k bráně a zasunul puk mezi betony domácího gólmana, který je nestihl sklapnout. Asistence: Jan Hanák a Tadeáš Hlávka.
     
    30:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď už se však hosté radují. Irgl si dokázal pohlídat několik střel, ale na dorážku z hole KRYŠTOFA JANKA z prostoru před bránou už se natáhnout nedokázal. Asistence: Petr Švejda a David Buršík.
     
    18:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Matěj Prčík našel skvěle postaveného PETRA CHLÁNA, ten si najel k bráně a střelou nad rameno nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Matěj Prčík a Matěj Štiak.
     
    06:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté docela nečekaně otevírají skóre zápasu. Přerov se bleskurychle přesunul do útočné třetiny, kde si přesnou trefu připsal JAN HANÁK. Asistence: Ondřej Kolařík a Tadeáš Hlávka.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 19. Chlán (Prčík, Štiak), 42. Slusarczyk (Vi. Glos, Štiak) – 7. J. Hanák (Kolařík, Hlávka), 31. Janek (Švejda, Buršík), 34. Kolařík (J. Hanák, Hlávka), 60. Halík


    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Smolka) – Vi. Glos, Kalandra, Čuba, Bialy (A), Chaloupka, Prčík, Puchala (C) – Muroň, Žídek, Štiak (A) – Tobola, Milata, Fojtík – Saxa, Slusarczyk, Zapletal – Kovalčík, Chlán.
    Trenér: Pavel Trnka

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Tomiga, Da. Bárta, Billa, Pekr, Škňouřil, Janek – Holík, Hradil, Halík – Kuchta, Kolařík, J. Hanák – Hlávka, Buršík, Švejda – Lysoněk, Dobša, Mašek – Nášel.
    Trenér: Pavel Neumann

    Rozhodčí: Held, Kubičík – Hlavatý, Tvrdý
    bahis siteleri