Empoli – Udinese 0:0 (kon.) | Lecce – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
US Lecce
1:1 (0:1)
US Sassuolo Calcio
Pátek 06.10.2023, 20:45 • Stadio Via del mare, Lecce • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování 8. kola italské Serie A, u zápasu mezi Lecce a Sassuolem.
     
    US Lecce

    Lecce má výborný vstup do sezóny, když po sedmi ligových kolech dokonce atakuje pohárové příčky, ze sedmého místa vzhlíží na šestou Atalantu s pouhým dvoubodovým odstupem. Poslední dva zápasy nicméně D'Aversova družina nezvládla, na druhou stranu nutno podotknout, že v roli outsiderů, nejprve prohrála těsně 0:1 na stadionu Juventusu, následně doma padla 0:4 s obhájcem titulu z Neapole. Nelepším střelcem mužstva je třígólový Černohorec Nikola Krstović.
     
    US Sassuolo Calcio

    Chudým dává, bohatým bere, tak by se dal charakterizovat úvod sezóny v podání Sassuola. Zeleno-bílí mají na kontě devět bodů za tři vítězství, když kromě Verony porazili v roli outsidera na domácí půdě 4:2 Juventus, aby následně dokonce vyloupili San Siro, kde vyhráli 2:1 nad Interem, jenže minulý týden na dva parádní zářezy nenavázali a pro změnu v roli favorita padli hubeným výsledkem 0:1 s Monzou. Střelecké produktivitě mužstva vévodí dvojice Italů Domenico Berardi, Andrea Pinamonti se čtyřmi trefami.
     
    Úvodní sestavy:

    US Lecce: Falcone – Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Gallo – Kaba, Ramadani, Rafía – Almqvist, Krstović, Strefezza (C).
    Náhradníci: Brancolini, Samooja – Berisha, Corfitzen, Dorgu, Gonzàlez, Oudin, Piccoli, Samek, Sansone, Touba, Venuti.
    Trenér: Roberto D'Aversa

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Holmgren Pedersen, Erlić, Ferrari (C), Viña – Boloca, Račić – D. Berardi, Castillejo, Lauriente – Pinamonti.
    Náhradníci: Cragno, Pegolo – Bajrami, Ceïde, Defrel, Missori, Mulattieri, Obiang, Thorstvedt, Ruan, Volpato.
    Trenér: Alessio Dionisi

    Rozhodčí: Sacchi – Palermo, Di Monte.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Mizerný start do utkání pro hostujícího defenzivního záložníka Daniela Bolocu, který na polovině hřiště zezadu zatáhl za dres Gabriela Strefezzu a hned v první minutě si od rozhodčího vykoledoval kartónek žluté barvy.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-žlutých dresech. Fotbalisté Lecce pro dnešní páteční předehrávku dresy barvy bílé.
     
    3
    Fotbalisté Lecce přesunuli kombinaci na útočnou polovině, kde ovšem dlouho nezůstali, protože adresáta pasu středem Rafíu předskočil Martin Erlić.
     
    4
    Střed hřiště se otevřel pro Mohameda Kabu, jemuž vůbec nevyšlo zpracování, této skutečnosti využil k zisku míče Marcus Holmgren Pedersen.
     
    5
    Přečíslení domácích tří proti dvěma úspěchem neskončilo. Centr na zadní tyč si našel Pontus Almqvist, avšak místo očekávaného zakončení ještě zbytečně sklepával pod sebe, před Rafíou zažehnával nebezpečí Martin Erlić dlouhým odkopem.
     
    6
    Netrvalo dlouho a červeno-žlutí byli znovu na míči. Pontus Almqvist zkoušel střílený přízemní pas z levého křídla, Nikola Krstović čekal na balón bez úspěchu.
     
    7
    O zklidnění se postaral Hamza Rafía, když pod tlakem nahrával dozadu Marinu Pongračićovi, který z poloviny hřiště poslal malou domů Falconemu.
     
    8
    Nákop po pravé lajně vyzkoušel Federico Baschirotto. Hledal Pontuse Almqvista, který nezvládl natlačit tělo před Giana Marca Ferrariho.
     
    9
    Vysoký presink přinesl kýžené ovoce. Ylber Ramadani pak ale vyslal nepovedenou přihrávku do vápna za paty útočníka Krstoviće.
     
    10
    Po rohu rozehraném nakrátko od pravé lajny centroval Gabriel Strefezza, ve vlastním pokutovém území úřadoval Martin Erlić.
     
    11
    Lecce je v úvodu jasně lepším týmem. Hamza Rafía zkoušel oblouček za obranu, Marcus Holmgren Pedersen výborně odstoupil a hlavou sklepl míč k nohám Račiće.
     
    12
    Zpoza velkého pokutového území vypálil tvrdou ránu nártem Hamza Rafía. Andrea Consigli mohl zůstat v klidu, balón se vznesl vysoko nad břevno.
     
    13
    První velká Gabriel Strefezza příležitost a v ní aktivnější domácí! Z levé strany a z hranice šestnáctky mířil technicky na zadní tyč a Andrea Consigli musel předvést výborný zákrok pravou rukou, dorážku v záklonu hlavičkujícího Krstoviće již lapil bez problémů.
    13. Consigli pokryl střelu Strefezzy i dorážku Krstoviće
     
    14
    Marně se aktivní Nikola Krstović dožadoval odpískání standardky, Martin Erlić si proti němu počínal povoleným způsobem. Bude se odkopávat od brány.
     
    15
    Konečně zahrozili i hosté. Matías Viña vsunul míč do středu na Samuela Castilleja, střela z první prosvištěla vysoko nad horní tyčkou.
     
    16
    Útočný faul odpískán Gabrielu Strefezzu, jenž vyvinul velký tlak na Marcuse Holmgrena Pedersena, jehož nakonec zezadu podrazil.
     
    17
    Individuálně zkoušel štěstí Matías Viña, jenž nakonec od levé lajny odcentroval a trefil prvního clonícího soka Pongračiće.
     
    18
    Lecce zachránil od inkasovaného gólu Marin Pongračić! Pedersen zprava vymyslel parádní nahrávku pod sebe na Uroše Račiće, jenž mířil chytře do protipohybu gólmana, jenže trefil již zmiňovaného stopera.
    18. Račić mířil do protipohybu brankáře, trefil však obránce Pongračiće
     
    19
    Tlak Sassuola pokračoval rohovým kopem a krátce po jeho rozehrání arbitr Sacchi ukázal na značku pokutového kopu, protože střelu protihráče hlavou Federico Baschirotto zblokoval rukou!
    19. Baschirotto hrál ve vápně rukou, hlavní rozhodčí nařídil penaltu
     
    20
    Hlavní rozhodčí raději ještě celou situaci konzultuje s videorozhodčím.
     
    21
    Konzultace už trvá hodně dlouho a hráči obou celků už začínají být značně nervózní. Finální verdikt by měl přijít každou chvíli.
     
    22
    Penalta zůstává v platnosti, Sacchi se ani nemusel jít podívat na obrazovku.
     
    22
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Tradiční exekutor DOMENICO BERARDI si počínal s velkým přehledem, když z bílého bodu vystřelil do středu brány, zatímco brankář Falcone se vydal po své levé ruce. Hosté tedy vedou, ačkoliv byli v dosavadním průběhu výrazně horším týmem.
    22. Domenico BERARDI - 0:1
     
    24
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Nikola Krstović, avšak sám proti třem neměl šanci na úspěch, ztroskotal na Erlićovi.
     
    25
    Od pravé lajny centroval Hamza Rafía. Ve vzduchu úřadoval Martin Erlić, který nedal Nikolu Krstovićovi žádnou šanci.
     
    26
    Domenico Berardi si narazil s Andreou Pinamontim, aby následně naslepo centroval zleva do vnitra pokutového území, kde neměl spoluhráče.
     
    27
    Defenzivní povinnosti si splnil Federico Baschirotto, který odcouval se Samuelem Castillejem a obral jej ukázkovým obranným zákrokem.
     
    28
    Fotbalisté Sassuola přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Gian Marco Ferrari přenesl hru k pravé lajně, kde Danielu Bolocovi nevyšlo zpracování.
     
    29
    Nedovoleným zákrokem si v blízkosti poloviny hřiště počínal Uroš Račić, v hlavičkovém souboji lehce zasáhl loktem Federica Baschirotta do tváře.
     
    30
    Andrea Pinamonti vyzval dva konkurenty. Věřil si hodně, ale neuspěl, po úspěšné první kličce nevyzrál na Marina Pongračiće.
     
    31
    Do protiútoku nastartoval pravou lajnou Domenico Berardi, jenže situaci uspěchal a hlavou nahrával Pinamontimu za sebe.
     
    32
    Hamza Rafía vyslal po pravé lajně do nadějné příležitosti Nikolu Krstoviće, kličku do protipohybu s ledovým klidem vystihl Marcus Holmgren Pedersen.
     
    33
    Uroš Račić dlouho váhal s rozehrávkou, navíc na něj začal dotírat Hamza Rafía, proto hostující středopolař raději jenom zakopával do zámezí.
     
    34
    Ze střední vzdálenosti pálil Hamza Rafía k levé tyčce. Andrea Consigli zareagoval včas a hrací předmět rukama udržel před brankovou čárou.
     
    35
    Na polovině hřiště zůstal v bolestech ležet Domenico Berardi. Arbitr Sacchi faul nepískal, reagoval se až na nezvedajícího se hráče.
     
    36
    Kapitán Sassuola si dokonce vyžádal ošetřen přímo na hrací ploše. Přerušení už bylo dost, můžeme očekávat velké nastavení.
     
    37
    Hra pokračuje a zdá se, že Domenico Berardi je připraven v zápase pokračovat. Andrea Pinamonti mezitím podnikl neúspěšný výpad po pravé lajně.
     
    38
    Pontus Almqvist s hlavou nahoře nahrál do středu Mohamedu Kabovi, ten si na střelu nevěřil, proto nahrával na jistotu za sebe Pongračićovi.
     
    39
    Nikolu Krstovićovi chyběly ke srovnání centimetry! Skvěle si naskočil na centr od levé lajny, nicméně střelu poslal pouze do pravé části brankové konstrukce.
    39. Krstović hlavičkoval v tutovce do pravé tyče
     
    40
    Ani teď není vyrovnáno. Valentin Gendrey postupoval po pravé straně až do pokutového území, ránou z úhlu si na Consigliho nepřišel.
     
    41
    Tlak Lecce už pokračoval jen pár vteřin. Po dalším centru, pro změnu zprava, si Nikola Krstović ve vzduchu počínal nedovoleným způsobem.
     
    42
    Vzduchem pokusilo štěstí i Sassuolo. Andrea Pinamonti přehlavičkoval osobního strážce, leč míč poslal příliš vysoko nad bránu.
     
    43
    Marcus Holmgren Pedersen zezadu oběma rukama objal Hamzu Rafíu a držel ho do té doby, dokud jej nepovalil na zem. Logickým vyústěním byla žlutá karta.
     
    44
    Také domácí mužstvo už má na kontě jeden žlutý zápis, a to zásluhou ostřejšího faulu Hamzy Rafíi na nic netušícího Matíase Viñu.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu pět minut.
     
    45+1
    Pontus Almqvist v rychlostním souboji utekl Matíasi Viñovi a střelou z úhlu chtěl Consigliho překvapit na přední tyči, brankář znovu ukázal perfektní reflexy a míč vyrazil na roh.
     
    45+2
    Nepovedený výběh Consigliho po centru od praporku domácí nepotrestali, Marin Pongračić zakončoval hlavou nad břevno.
     
    45+3
    Příliš velké sousto ukousl Samuel Castillejo, který si středem chtěl píchnout balón mezi dva konkurenty, ale dostal se do kleští.
     
    45+4
    Pod tlakem si zdvojený Domenico Berardi poradil perfektně, nedělal si starosti se složitými kličkami, prostě nastřelil Baschirotta a získal autové vhazování.
     
    45+5
    Závěrečné vteřiny drželo míč na útočné polovině Sassuolo. Nakonec ale k zakončení nedošlo, protože přihrávku od pravé lajny do středu na Račiće vypíchl Ylber Ramadani.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Lecce a Sassuolem nabídl jediný gól, o nějž se postaralo hůře hrající hostující mužstvo. Skóre střetnutí určuje situace z 22. minuty, kdy po ruce Baschirotta nařídil rozhodčí pokutový kop, který kapitán Domenico Berardi suverénně proměnil střelou doprostřed brány. Jak již bylo zmíněno, tak domácí jsou jasně lepším týmem, avšak Consigliho svatyně zatím zůstává zakletá. Největší příležitost měl Krstović, jehož hlavička skončila na pravé tyči.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:52.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tedy pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkávají zaslouženého vyrovnání krátce po návratu z kabin! Přetažený centr od praporku sklepl Baschirotto parádně na NIKOLU KRSTOVIĆE, černohorský útočník si pohlídal ofsajdové postavení a tvář v tvář Consiglimu mířil neomylně k pravé tyči.
    48. Nikola KRSTOVIĆ - 1:1
     
    50
    Uroš Račić si sběhl na levé křídlo, odkud centroval na úroveň penalty, zde se nevýše vyšplhal bránící Marin Pongračić.
     
    51
    Na druhé polovině hřiště útočil Gabriel Strefezza, jenže nedomluvil se s Nikolou Krstovićem, jenž obdržel prudkou přihrávku za paty.
     
    52
    Ze střední vzdálenosti vystřelil Uroš Račić zhruba dvacet metrů od brány, hrací předmět napálila vysoko nad břevno.
     
    53
    Andrea Pinamonti neměl podpory od spoluhráčů, takže vyzkoušel štěstí sám, kličkou po pravé ruce si nepřišel na Federica Baschirotta.
     
    54
    Volný prostor si u levé lajny vytvořil Pontus Almqvist a centroval do vnitra pokutového území, Nikola Krstović se nedokázal natlačit před Martina Erliće.
     
    55
    Sebevědomí Domenicu Berardivi nechybělo, jenže sám se zamotal do vlastních kliček, volný míč získal Marin Pongračić.
     
    56
    Uroš Račić se nechal váháním při rozehrávce zahnat pod tlak, proto se otočil a do kombinace zapojil Marcuse Holmgrena Pedersena.
     
    57
    Sassuolo útočilo zprava. Marcus Holmgren Pedersen posunul na Berardiho, ten přenesl doleva na Laurienteho a střílený centr Valentin Gendrey zblokoval bez problémů.
     
    58
    Na hranici šestnáctky si s těžkým zpracováním poradil Uroš Račić na jedničku a skákavý balón pak napálil nártem, blokující Antonino Gallo zvedl míč nad horní tyč.
     
    59
    Marcus Holmgren Pedersen prodlužoval hlavou za sebe, kde tušil Domenica Berardiho, Federico Baschirotto však před konkurenta úspěšně natlačil tělo.
     
    60
    Hosté sázejí na útoku po pravé straně. Domenico Berardi posouval za sebe na Pedersena, tomu centr pravačkou vůbec nevyšel.
     
    61
    Nikola Krstović myslel průnikový pas středem velmi dobře, ale neprovedl jej dle svých představ, Pontus Almqvist neměl šanci míč chytit na hrací ploše.
     
    62
    Tradičně z pravé strany centroval Samuel Castillejo, ale balón vyslal příliš dlouhý, Armand Lauriente neměl šanci na něj doskočit.
     
    63
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Hamza Rafía, přichází Rémi Oudin.
     
    64
    Nečekaně brzy začaly chytat křeče domácího obránce Antonina Galla, což neznačí nic dobrého. Zřejmě se bude muset střídat.
     
    64
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Andrea Pinamonti, přichází Grégoire Defrel.
     
    64
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Nedim Bajrami.
     
    65
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Antonino Gallo, přichází Patrick Dorgu.
     
    66
    Patrick Dorgu se hned zapojil do hry, když zakřižoval Domenica Berardiho a jeho centr srazil mimo hru za cenu rohového kopu.
     
    67
    Po rozehrávce na krátkou vzdálenost přišel centr do malého pokutového území, kde si pro míč bez větších problémů vyskočil Wladimiro Falcone.
     
    68
    Útočným faulem se provinil Nikola Krstović, který cítil, že Uroš Račić si není úplně jistý, dohrál ho však nedovoleným způsobem.
     
    69
    Rohový kop pro Lecce. Vybojoval ho Pontus Almqvist, jenž si nevěřil na kličku, proto nastřelil blízko stojícího Pedersena.
     
    70
    Přetažený centr v tomto případě kýžený efekt nepřinesl, neboť v záklonu hlavičkující Federico Baschirotto balón pouze prodloužil za sebe do země nikoho.
     
    71
    Domenico Berardi si už uvnitř vápna udělal prostor ke střele přes tři hráče, aby vypálil levačkou na zadní tyč, úspěšný blok zaznamenal Federico Baschirotto.
     
    72
    Kartónek žluté barvy si vykoledoval Nikola Krstović. Domácí útočník nataženou nohou dohrál šlapákem protihráče, paradoxně si přitom sám ublížil.
     
    73
    Uroš Račić zamýšlel ostrou přihrávku středem hřiště dobře, jenže Nedim Bajrami reagoval příliš pozdě a za balónem natahoval nohu bez úspěchu.
     
    74
    Velmi dobře si pod tlakem počínal Martin Erlić, když nakopl k pravé lajně přesně do prostoru, který měl pod kontrolou Pedersen, který šikovně prodlužoval na Bajramiho.
     
    75
    Polovysoký centr ze standardky si našel Pontus Almqvist, těžkou střelu levačkoz z voleje poslal výrazně vedle levé tyče.
     
    76
    Odvážný obranný skluz předvedl v blízkosti vlastního vápna Matías Viña. Měl štěstí, protože prvně trefil balón, až potom nohu presujícího Oudina.
     
    77
    Armand Lauriente se prohnal kolem osobního strážce, ale na dalšího protihráče si nevěřil. Centroval do šestnáctky, kde situaci pohlídal Federico Baschirotto.
     
    78
    Za šestnáctou si vypracoval palebnou pozici Gabriel Strefezza. Křídelník nakonec pálil levačkou na zadní, levou tyč, tu o pár čísel minul.
     
    79
    Patrick Dorgu po levé lajně prostrčil míč na Pontuse Almqvista, střílený centr na přední tyčku zvládl zblokovat Marcus Holmgren Pedersen.
     
    80
    Protiútok Lecce vedl středem hřiště Nikola Krstović a Gian Marco Ferrari soka zastavil pouze za cenu faulu oceněným žlutou kartou.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Martin Erlić, přichází Ruan.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Pedro Obiang.
     
    82
    Nedim Bajrami nastartoval motory po pravé straně a pronikl až do pokutového území, ke své smůle poslal Berardimu přihrávku za paty.
     
    83
    Hostující kapitán Domenico Berardi si narazil s Grégoirem Defrelem, načež si hledal palebnou pozici ve středu hřiště, Federico Baschirotto protihráče k zakončení nepustil.
     
    84
    Z pravého křídla centroval do vnitra pokutového území Marcus Holmgren Pedersen. Před Defrelem zažehnával nebezpečí Marin Pongračić hlavičkou daleko za šestnáctku.
     
    85
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Nikola Krstović, přichází Roberto Piccoli.
     
    86
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Pontus Almqvist, přichází Nicola Sansone.
     
    86
    Nedim Bajrami na levém křídle ukličkoval Patricka Dorgua a centroval do pokutového území, kde si Domenico Berardi počínal nedovoleně vůči Federicu Baschirottovi.
     
    87
    A další faul hostujícího hráče, tentokráte na polovině hřiště. Nedim Bajrami vyskočil vysoko do vzduchu, přitom však pravou rukou neúmyslně nafackoval Ramadanimu.
     
    88
    Hodně uspěchaná rozehrávka středem hřiště, v hlavní roli Pedro Obiang. Balón získal Patrick Dorgu, který místo rychlého založení protiútoku nahrával za sebe Kabovi.
     
    89
    Střílený centr Gabriela Strefezzy od levé lajny měl oči, jenže Roberto Piccoli vystartoval pozdě a nenatlačil tělo před Ferrariho.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Fotbalisté Lecce znovu vyzkoušeli štěstí vzduchem. Nicola Sansone dal balónu velkou výšku, Roberto Piccoli vyskakoval zbytečně.
     
    90+2
    Těsný ofsajd, ale i ty se samozřejmě musí pískat. Přichycen v něm byl útočník Roberto Piccoli, který dostal povedený balón za obranu.
     
    90+3
    Protože neměl komu nahrát, tak středopolař Pedro Obiang vypálil z velké vzdálenosti a Falconeho nevystrašil, míč napálil o kus vedle levé tyčky.
     
    90+4
    Marcus Holmgren Pedersen rozehrál aut na Domenica Berardiho a ten nesmyslně z otočky nakopával vysoký balón naslepo do prostoru, kde byli jenom protihráči.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Páteční předehrávka 8. kola italské Serie A vítěze nepoznala, v utkání mezi Lecce a Sassuolem se zrodil remízový výsledek 1:1.

    První poločas vyhrálo hůře hrající hostující mužstvo, když ve 22. minutě proměnil pokutový kop kapitán Domenico Berardi poté, co hrál Baschirotto ve vápně rukou. Domácí nicméně neubrali na aktivitě a kýžený vyrovnávací gól přišel krátce po návratu z kabin, ve 48. minutě po přiťuknutí hlavou od Baschirotta skóroval tváří v tvář brankáři Nikola Krstović. Lecce bylo i ve zbývajících minutách lepším týmem, ale vítězný gól nevstřelilo, muselo se spokojit se ziskem bodu.

    Svěřenci trenéra D'Aversy si polepšili na dvanáct bodů a v tabulce prozatím zůstávají na sedmém místě. Sassuolo s deseti bodů figuruje na deváté příčce.
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:15. (22:50:05)

    Milan Huppert

    Branky: 48. Krstović (Baschirotto) – 22. D. Berardi (pen.)

    Karty:   44. Rafía (LCC), 72. Krstović (LCC) – 1. Boloca (SAS), 43. Holmgren Pedersen (SAS), 80. Ferrari (SAS)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:15.
    US Lecce: Falcone – Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Gallo (65. Dorgu) – Kaba, Ramadani, Rafía (63. Oudin) – Almqvist (86. Sansone), Krstović (85. Piccoli), Strefezza (C).
    Náhradníci: Brancolini, Samooja – Berisha, Corfitzen, Gonzàlez, Samek, Touba, Venuti.

    Trenér: Roberto D'Aversa

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Holmgren Pedersen, Erlić (81. Ruan), Ferrari (C), Viña – Boloca, Račić (81. Obiang) – D. Berardi, Castillejo (64. Bajrami), Lauriente – Pinamonti (64. Defrel).
    Náhradníci: Cragno, Pegolo – Ceïde, Missori, Mulattieri, Thorstvedt, Volpato.

    Trenér: Alessio Dionisi

    Rozhodčí: Sacchi – Palermo, Di Monte
    bahis siteleri