Empoli – Udinese 0:0 (kon.) | Lecce – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
US Lecce
1:1 (0:1)
US Sassuolo Calcio
Pátek 06.10.2023, 20:45 • Stadio Via del mare, Lecce • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:15. (22:50:05)
     
    Páteční předehrávka 8. kola italské Serie A vítěze nepoznala, v utkání mezi Lecce a Sassuolem se zrodil remízový výsledek 1:1.

    První poločas vyhrálo hůře hrající hostující mužstvo, když ve 22. minutě proměnil pokutový kop kapitán Domenico Berardi poté, co hrál Baschirotto ve vápně rukou. Domácí nicméně neubrali na aktivitě a kýžený vyrovnávací gól přišel krátce po návratu z kabin, ve 48. minutě po přiťuknutí hlavou od Baschirotta skóroval tváří v tvář brankáři Nikola Krstović. Lecce bylo i ve zbývajících minutách lepším týmem, ale vítězný gól nevstřelilo, muselo se spokojit se ziskem bodu.

    Svěřenci trenéra D'Aversy si polepšili na dvanáct bodů a v tabulce prozatím zůstávají na sedmém místě. Sassuolo s deseti bodů figuruje na deváté příčce.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Marcus Holmgren Pedersen rozehrál aut na Domenica Berardiho a ten nesmyslně z otočky nakopával vysoký balón naslepo do prostoru, kde byli jenom protihráči.
     
    90+3
    Protože neměl komu nahrát, tak středopolař Pedro Obiang vypálil z velké vzdálenosti a Falconeho nevystrašil, míč napálil o kus vedle levé tyčky.
     
    90+2
    Těsný ofsajd, ale i ty se samozřejmě musí pískat. Přichycen v něm byl útočník Roberto Piccoli, který dostal povedený balón za obranu.
     
    90+1
    Fotbalisté Lecce znovu vyzkoušeli štěstí vzduchem. Nicola Sansone dal balónu velkou výšku, Roberto Piccoli vyskakoval zbytečně.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Střílený centr Gabriela Strefezzy od levé lajny měl oči, jenže Roberto Piccoli vystartoval pozdě a nenatlačil tělo před Ferrariho.
     
    88
    Hodně uspěchaná rozehrávka středem hřiště, v hlavní roli Pedro Obiang. Balón získal Patrick Dorgu, který místo rychlého založení protiútoku nahrával za sebe Kabovi.
     
    87
    A další faul hostujícího hráče, tentokráte na polovině hřiště. Nedim Bajrami vyskočil vysoko do vzduchu, přitom však pravou rukou neúmyslně nafackoval Ramadanimu.
     
    86
    Nedim Bajrami na levém křídle ukličkoval Patricka Dorgua a centroval do pokutového území, kde si Domenico Berardi počínal nedovoleně vůči Federicu Baschirottovi.
     
    86
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Pontus Almqvist, přichází Nicola Sansone.
     
    85
    Střídání v týmu US Lecce:
    ze hřiště odchází Nikola Krstović, přichází Roberto Piccoli.
     
    84
    Z pravého křídla centroval do vnitra pokutového území Marcus Holmgren Pedersen. Před Defrelem zažehnával nebezpečí Marin Pongračić hlavičkou daleko za šestnáctku.
     
    83
    Hostující kapitán Domenico Berardi si narazil s Grégoirem Defrelem, načež si hledal palebnou pozici ve středu hřiště, Federico Baschirotto protihráče k zakončení nepustil.
     
    82
    Nedim Bajrami nastartoval motory po pravé straně a pronikl až do pokutového území, ke své smůle poslal Berardimu přihrávku za paty.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Uroš Račić, přichází Pedro Obiang.
     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio:
    ze hřiště odchází Martin Erlić, přichází Ruan.

    Milan Huppert

    Branky: 48. Krstović (Baschirotto) – 22. D. Berardi (pen.)

    Karty:   44. Rafía (LCC), 72. Krstović (LCC) – 1. Boloca (SAS), 43. Holmgren Pedersen (SAS), 80. Ferrari (SAS)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:15.
    US Lecce: Falcone – Gendrey, Pongračić, Baschirotto, Gallo (65. Dorgu) – Kaba, Ramadani, Rafía (63. Oudin) – Almqvist (86. Sansone), Krstović (85. Piccoli), Strefezza (C).
    Náhradníci: Brancolini, Samooja – Berisha, Corfitzen, Gonzàlez, Samek, Touba, Venuti.

    Trenér: Roberto D'Aversa

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Holmgren Pedersen, Erlić (81. Ruan), Ferrari (C), Viña – Boloca, Račić (81. Obiang) – D. Berardi, Castillejo (64. Bajrami), Lauriente – Pinamonti (64. Defrel).
    Náhradníci: Cragno, Pegolo – Ceïde, Missori, Mulattieri, Thorstvedt, Volpato.

    Trenér: Alessio Dionisi

    Rozhodčí: Sacchi – Palermo, Di Monte
    bahis siteleri