Columbus – Washington 2:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 5:2 (kon.) | Tampa – Florida 3:6 (kon.)
Toronto – Detroit 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 0:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:4 (kon.) | Nashville – Carolina 5:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
Los Angeles – San Jose 4:3 (po pr.) | Anaheim – Arizona 2:4 (kon.) | Vegas – Colorado 4:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:6 (1:1, 2:2, 0:3)
Florida Panthers
Pátek 06.10.2023, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku – 20:52
    Zblokované střely – 21:9
    Přesilovky – 1/1 : 2/4
    Vhazování – 50,8 % : 49,2 % (03:48:39)
     
    Hokejisté Floridy vrátili Tampě porážku 0:2 z předchozího zápasu a v Amalia Areně dnes dokázali zvítězit 6:3. O všem rozhodla skvělá třetí třetina v podání Panterů. Ti v ní soupeře jasně přehráli a třemi brankami zaslouženě rozhodli o své výhře. Blesky odolávaly tlaku Floridy do 51. minuty, kdy se po závaru prosadil Justin Sourdif. O minutu a půl později se navíc trefil také Ryan Lomberg a skóre duelu uzavřel 42 sekund před koncem Kevin Stenlund, který využil toho, že domácí brankář Tomkins mířil ke střídačce a už se nemohl stačit vrátit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Brankář Tomkins se na buly ve středním pásmu vrátil do své branky. Když ale jeho spoluhráči získali puk, zamířil ke střídačce a ke kotouči se mezitím dostal hostující KEVIN STENLUND, který z pravé strany trefil opuštěnou svatyni Tampy. Tomkins se v té chvíli už nacházel u vlastní hráčské lavice. Asistence: Nick Cousins.
     
    59:02
    Hvězdný domácí útočník odchází po svých, míří ale rovnou do šaten.
     
    59:02
    Začíná poslední minuta. Na ledě zůstal ležet Nikita Kučerov a hra byla přerušena. Neviděl jsem bohužel, co se mu přihodilo.
     
    58:42
    Victor Hedman nahazoval od modré puk na branku. Tam pracoval Nick Paul, ale kotouč je v moci Stolarze.
     
    58:20
    Domácí hrají bez brankáře!
     
    57:30
    Dobrá možnost domácích! Fortierovu nahrávku ještě posunul Merela před branku na Austina Watsona, který z bezprostřední blízkosti nenašel mezírku mezi betony Anthonyho Stolarze!
     
    56:30
    Eetu Luostarinen si stáhl puk na levý kruh a zkusil to přes obránce. Kotouč byl tečován bruslemi bránícího hráče, ale Tomkins ho stačil v rozkleku vyrazit.
     
    55:59
    Čtyři minuty do konce třetí třetiny a zatím to vypadá, že i do konce duelu.
     
    55:03
    Domácí vůbec poprvé ve třetí třetině vystřelili na branku a byla to dobrá možnost! Nikita Kučerov z pravé strany nahrál před brankoviště Braydenovi Pointovi, který zblízka neuklidil kotouč za Stolarze! Ještě jedna reklamní pauza. Už poslední.
     
    54:03
    Máme tu také reklamní přestávku.
     
    52:55
    Uvidíme, zda se Blesky ještě ve zbytku utkání nějak seberou. Ve třetí třetině si nevytvořily jedinou šanci. Brankář Stolarz v brankovišti Cats mrzne.
    51:39 Ryan LOMBERG - 3:5
     
    51:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté vedou už o dva góly! Tomkinse překonal RYAN LOMBERG, který dostal přihrávku zpoza branky od Justina Sourdifa. Nutno říci, že ve třetí třetině jsou na ledě jen Panteři. O tom jasně svědčí poměr střel na branku – 14:0. Asistence: Justin Sourdif a Josh Mahura.
    50:07 Justin SOURDIF - 3:4
     
    50:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté poprvé v zápase vedou! Z pravé strany střílel Anton Lundell a po následném závaru dotlačil puk za Tomkinsova záda JUSTIN SOURDIF. Domácí ještě reklamovali nedovolené počínání vůči svému brankáři, ale gól je uznán. Asistence: Anton Lundell.
     
    49:22
    Domácí oslabení přestáli a už jsou kompletní.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 3. Hedman (Watson, Fortier), 22. Kučerov (Point), 34. Stamkos (Paul, Kučerov) – 6. Stenlund (Rodrigues, Verhaeghe), 31. Luostarinen (Ekman-Larsson, Lundell), 35. Cousins (Lomberg, Ekman-Larsson), 51. Sourdif (Dalpe, Lundell), 52. Lomberg (Sourdif, Mahura), 60. Stenlund (Cousins)


    Tampa Bay Lightning: Tomkins (Johansson) – Perbix, Hedman, Raddysh, Sergačjov, Boghosian, Fleury – Kučerov, Point, Eyssimont – Motte, Stamkos, Sheary – Jeannot, Paul, Barré-Boulet – Merela, Fortier, Watson.
    Trenér: Jon Cooper

    Florida Panthers: Stolarz (Knight) – Balinskis, Ekman-Larsson, Fitzgerald, Mikkola, Reilly, Mahura – Rodrigues, Bennett, Verhaeghe – Reinhart, Lundell, Samoskevich – Sourdif, Dalpe, Luostarinen – Cousins, Stenlund, Lomberg.
    Trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: O'Rourke, Lambert – Hughes, Muray
    bahis siteleri