Michalovce – Banská Bystrica 0:4 (kon.) | Košice – HC Slovan 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Nitra 3:2 (kon.)
Nové Zámky – Humenné 5:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 4:2 (kon.) | Zvolen – Trenčín 0:2 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
3:2 (0:2, 0:0, 3:0)
HK Nitra
sk Pátek 06.10.2023, 17:30 • Spiš Aréna Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Spišská Nová Ves je v ošiali. Rysy už druhýkrát v tomto ročníku zaznamenali víťaznú otočku. Nitrania 50 minút mali súpera pod kontrolou a všetko smerovalo k tomu, že sa už dočkajú prvej výhry v sezóne. Žiaľ, do ďalekého domova pôjdu so sklopenými hlavami. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:46:40)
     
    Koniec zápasu.
     
    Dnešný zápas sleduje 2534 divákov.
     
    59:56
    Nitra oddychový čas!
     
    59:56
    Posledné vhadzovanie! Spišiakom rozhodcovia odpískali zakázané uvoľnenie! Času už niet nazvyš, ale pri hokeji človek nikdy nevie!
     
    59:20
    Libor Kašík putuje na striedačku! Nitra to ešte skúsi so šiestimi hráčmi!
     
    58:26
    Spišská Nová Ves dala gól! Čo sa to deje na Spiši? Neuveriteľný koniec stretnutia. MICHAEL DRÁBEK prešiel stredným pásmom až do útočného a z ťažšej pozície zaskočil inak výborne chytajúceho Kašíka švihom na druhú tyčku. Bez asistencie.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:24
    Melicherčík nechal pravý betón pri pravej žŕdke. Filip Bajtek chcel uspieť strelou práve do týchto partií. Hra sa presunula na opačnú stranu.
     
    56:04
    Spišská Nová Ves dala gól! Bolo to veľmi veľmi tesné, ale Spišská Nová Ves oslavuje. Puk vypadol spod Kašíka a už nemohol zasiahnuť. Do otvorenej bránky ho pohotovo dotlačil JURAJ MAJDAN. Asistencia: Rostislav Marosz.
     
    55:51
    Oleksii Myklucha tečoval Merežkov puk pred Kašíkom! Brankár Corgoňov si ho však našiel!
     
    54:54
    Vylúčenie v tíme HK Nitra:
    Harper – 2 min., hákovanie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    53:17
    Východniari s nedorozumením medzi striedačkami. Priestor sa otvoril Gillovi. Nitriansky cudzinec dokonca poslal pokus na Melicherčíka, ktorý ho upratal ramenom.
     
    52:50
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:24
    Nitrania s nastrelením na vzdialenejšiu tyčku domácich. Avšak tam chýbal František Gajdoš, ktorý musel ísť po malé čierne čudo do strednej tretiny.
     
    50:59
    Hostia to v presilovkách jednoznačne hrajú na nováčika v kádri Robbyho Jacksona. Takto aj padol úvodný presný zásah Nitry, ale v tomto prípade nevystrelil po prudkej nahrávke Bučeka.
     
    50:50
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Majdan – 2 min., hákovanie.
     
    50:44
    Bajtek bojoval o puk zo všetkých síl. Na ľad pritlačil Romaňáka. Krátko na to fauloval Juraj Majdan a jeho kroky smerujú na trestnú lavicu.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 50. Džugan (Majdan, Kerbashian), 57. Majdan (Marosz), 59. Drábek – 3. Harper (Jackson), 12. Gates (Bubela)


    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas, Merežko, Groch, Valach, Romaňák, Žiak – Burgess, Nellis, Archambault – Majdan, Marosz, Kerbashian – Džugan, Myklucha, Drábek – Vartovník, Bortňák, Rapáč.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    HK Nitra: Kašík – Mezei, Kubeš, Gajdoš, Fatul, Matej Bača, Vitaloš, Valent – Buček, Gill, Harper – Bubela, Gates, Jackson – Bajtek, Hrnka, M. Slovák – Okoličány, J. Pobežal, Lacka – Griffin.
    Trenér: Antonín Stavjaňa.

    Rozhodčí: Žák, Jobbágy – Pribula, Jurčiak.

    Diváci: 2534.
    bahis siteleri