Aris Limassol – Real Betis 0:1 (kon.) | Marseille – AEK Atény 3:1 (kon.) | Molde – Häcken 5:1 (kon.)
Olympiakos – West Ham 2:1 (kon.) | Raków – Sporting 1:1 (kon.) | Sparta – Rangers 0:0 (kon.)
Sturm Graz – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Bačka Topola – Freiburg 1:3 (kon.) | AS Řím – Slavia 2:0 (kon.)
Brighton – Ajax 2:0 (kon.) | Leverkusen – Karabach 5:1 (kon.) | Liverpool – Toulouse 5:1 (kon.)
Panathinaikos – Rennes 1:2 (kon.) | St.Gilloise – Linz 2:1 (kon.) | Šeriff Tiraspol – Servette 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
5:1 (3:1)
Toulouse FC
Čtvrtek 26.10.2023, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • Evropská liga • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:8. (23:00:33)
     
    Liverpool na domácí půdě potvrdil roli velkého favorita, francouzské Toulouse rozstřílel 5:1.

    K očekávanému zisku tří bodů domácí zadělali už v prvním poločase, v němž skórovali třikrát, zatímco soupeři povolili jedinou trefu. Ve druhém dějství The Reds přidali další dvě branky, střeleckou listinu doplnili středopolař Ryan Gravenberch a do černého zamířil i útočník Mohamed Saláh, jenž se na trávníku objevil na závěrečných dvacet minut.

    Svěřenci trenéra Kloppa zůstávají ve skupině E stoprocentní i po třetím zápase a suverénně míří za postupem. Toulouse kleslo se čtyřmi body na třetí místo o skóre za belgický Royale Union Saint-Gilloise.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Mohamed SALÁH - 5:1
     
    90+3
    Liverpool právě vstřelil branku!
    V závěrečných vteřinách ještě jedna trefa v podání The Reds. S problémy, leč přece Gakpo propasíroval míč k MOHAMEDU SALÁHOVI, k němuž nestihl dostoupit Diarra a nejobávanější ofenzivní zbraň mužstva slabší pravačkou vystřelila s milimetrovou přesností o břevno.
     
    90+2
    Z velké vzdálenosti natáhl k zajímavé ráně Joe Gomez, avšak Restese moc nevystrašil, balón letěl výrazně vedle levé tyče.
     
    90+1
    Pod tlakem Jarell Quansah moc nevěděl, co dělat, běžel směrem k vlastnímu brankáři a Frank Magri mu nakonec pomohl útočným faulem.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Mohamed Saláh se rozhodl necentrovat do přehuštěného velkého vápna, ale přihrával těsně za něj, jenže Harvey Elliott hrací předmět přeběhl.
     
    88
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Curtis Jones, přichází James McConnell.
     
    87
    Frank Magri procpal nahrávku z levého křídla do středu za velké vápno na Niklase Schmidta, nepřipravená střela nártem prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    86
    Poslední bránící Warren Kamanzi musel řešit atak dokonce dvojice protihráčů, skákavý míč zvládl nasměrovat aspoň směrem k brankáři.
     
    85
    Joël Matip sice přeskočil Franka Magriho, ale arbitr Obrenović viděl v počínání kamerunského stopera faul, takže na balónu zůstává Toulouse.
     
    84
    Do ofenzivy se nečekaně zapojil i Joe Gomez, který zprava centroval do velkého vápna, kde Cody Gakpo nepřetlačil Costu.
     
    83
    Vysokou rychlost nabíral po pravé lajně Mohamed Saláh, nicméně Rasmus Nicolaisen se jej ještě stihl zachytit a ve skluzu míč vypíchl do autu.
     
    82
    Proti nákopu do pokutového území vystartoval Caoimhin Kelleher a bez výraznějších komplikací hrací předmět podržel v rukavicích.
     
    81
    Cody Gakpo se omluvil Harveymu Elliottovi za příliš dlouhou nahrávku. Spoluhráč ještě zabojoval, přesto balón ve hře nezachytil.
     
    80
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Thijs Dallinga, přichází Yanis Begraoui.
     
    79
    César Gelabert obral Enda a pokusil se založit rychlý brejk, jenže za kolmicí za obranu se Frank Magri vůbec nerozběhl.
     
    78
    O vítězi už není pochyb. Liverpool kontroluje třígólový náskok a dopředu se ani tolik nežene, Toulouse přesto zůstává po většinu času bez míče.
     
    77
    Zajímavou střeleckou příležitost měl kousek za vápnem ve středu hřiště César Gelabert, ne příliš dobře umístěnou střelu k levé tyčce Caoimhin Kelleher udržel v rukavicích.
     
    76
    Bez podpory spoluhráčů se Frank Magri příliš daleko nedostal, čistým způsobem tělem ho zastavil a i přesně rozehrál Wataru Endó.
     
    75
    První žlutou kartu zápasu obdržel Harvey Elliott, který při presinku byť neúmyslně, tak hodně nebezpečně trefil na koleno Diarru.
     
    74
    Levou lajnou nabral vysokou rychlost César Gelabert. Utekl osobnímu strážci, levačkou posléze centroval mimo hrací plochu.
     
    73
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Mikkel Desler, přichází Warren Kamanzi.
     
    72
    Zaútočit se pokusili i hosté, ale nedostali se ani blízko velkému vápnu, Niklas Schmidt poslal Dallingovi přihrávku daleko za paty.
     
    71
    Domácí nechtějí nechat nic náhodě a pokračují ve vytrvalém útočení. Do vápna centroval nově příchozí Mohamed Saláh, bránící Logan Costa přehlavičkoval Matipa.
     
    70
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Ryan Gravenberch, přichází Mohamed Saláh.
     
    69
    Středem nabral rychlost Wataru Endó, ale příliš daleko se nedostal, jeden na jednoho soupeře odzbrojil Denis Genreau.
     
    67
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Cristian Cásseres, přichází César Gelabert.
     
    67
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Gabriel Suazo, přichází Frank Magri.
     
    67
    Střídání v týmu Toulouse FC:
    ze hřiště odchází Aron Dønnum, přichází Denis Genreau.
     
    67
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Luke Chambers, přichází Jarell Quansah.
     
    66
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Trent Alexander-Arnold, přichází Cody Gakpo.
     
    66
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Darwin Núñez, přichází Calum Scanlon.
    65. Ryan GRAVENBERCH - 4:1
     
    65
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Velký favorit odskakuje do vedení o tři góly. Na druhou trefu v zápase útočil Darwin Núñez, Uruguayec se krásnou kličkou zbavil posledního obránce i gólmana, ale na závěr místo prázdné brány trefil levou tyč. Odražený míč si nicméně našel RYAN GRAVENBERCH, i on kličkou vyzrál na brankáře a přízemní střelou k pravé tyči poslal balón mimo dosah na brankové čáře stojícího obránce.
     
    64
    Situaci čtyř proti třem Curtis Jones nevyřešil dobře, váhal příliš dlouho a zezadu jej tělem vyvedl z rytmu Mikkel Desler.
     
    63
    Pod tlakem Moussa Diarra nevymyslel nic zajímavého, nákop středem naslepo doputoval až do Kelleherových rukavic.
     
    62
    Pomalu, ale jistě domácí přesunuli kombinaci na útočnou polovinu, ale nikam se zbytečně neženou, míč kontrolují stopeři.
     
    61
    Útočná snaha Toulouse příliš dlouho netrvala, dobře myšlený pas Vincenta Sierra proletěl adresátovi Thijsi Dallingovi za tělem.
     
    60
    Dle úsudku rozhodčího si Curtis Jones při zpracování pomohl rukou, s čímž Angličan vůbec nesouhlasí, s výrokem však už nic neudělá.
     
    59
    Dlouhý nákop středem prodlužoval Diogo Jota za sebe, Darwin Núñez posléze tělem nezvládl přetlačit zapřeného Nicolaisena.
     
    58
    Rozehrávka nakrátko v tomto případě kýžené ovoce nepřinesla, Trent Alexander-Arnold byl z poloviny hřiště nucen přihrávat až dozadu Kelleherovi.
     
    57
    Ofenzivní choutky The Reds neberou konce. Curtis Jones se zbavil osobního strážce, centr do vápna Moussa Diarra odvrátil na rohový kop.
    56. Restes předvedl dva důležité zákroky
     
    56
    Akce ještě pokračovala a Liverpool byl blízko čtvrtému gólu! Ryan Gravenberch se v obležení dvojice konkurentů prodral ke střele, ta mířila do protipohybu Restese, ovšem gólman za sebe ještě kopl levou nohu a vyrazil jí míč do vzduchu, aby posléze bleskurychle vstal a sebral balón před Núñezem.
     
    55
    Do vnitra vápna obdržel nahrávku uruguayský útočník Darwin Núñez, střelu pravou placírkou zvládl zblokovat dobře postavený Nicolaisen.
     
    54
    O pozornost se přihlásil střední záložník Wataru Endó, jenž střílel z pravé strany z hranice šestnáctky po zemi na zadní tyč, bránu těsně minul.
     
    53
    Domácí fotbalisté zklidňují hru kombinací kolem poloviny hřiště. Nakonec Curtis Jones rozběhl Harveyho Elliotta, jehož kličku vystihl Rasmus Nicolaisen.
     
    52
    Středem si věřil Thijs Dallinga, avšak do defenzivy se perfektně stáhl Darwin Núñez a tělem nizozemského protihráče přetlačil.
     
    51
    Ostřejší faul na Enda si ještě na útočné polovině neodpustil Niklas Schmidt, ze situace vyvázl jen s ústní domluvou.
     
    50
    S nákopem za obranu si Moussa Diarra neporadil úplně ideálně, neboť při odkopu přes hlavu trefil rukou do obličeje Darwina Núñeze, naštěstí pro něj rozhodčímu tento moment unikl.
     
    49
    Thijs Dallinga marně signalizoval odpískání penalty po údajné ruce Matipa, domácího stopera trefil hrací předmět do břicha.
     
    48
    Následný rohový kop nebezpečí pro bránu Liverpoolu neznamenal, protože Joe Gomez s přehledem udržel za zády Mikkela Deslera.
    47. Suazo pohrdl možností snížit dvougólové manko
     
    47
    Mizerná rozehrávka Kellehera nebyla po zásluze potrestána! Do středu vápna dostal přihrávku Gabriel Suazo, ten ale trestuhodně selhal, když místo prázdného prostoru brány trefil lehce před brankovou čárou stojícího Alexandera-Arnolda.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    První poločas zápasu mezi Liverpoolem a Toulouse rozhodně nenudil. Nabídl čtyři góly, přičemž domácí favorit disponuje dvoubrankovým náskokem. Na vedoucí trefu Dioga Joty dokázal odpovědět Thijs Dallinga, načež anglickému celku vrátil vedení ve 30. minutě svou premiérovou trefou v rudém dresu Wataru Endó, o čtyři minuty později na japonského spoluhráče navázal nekompromisní ránou pod břevno Darwin Núñez. Ve druhém poločase spíše drama neuvidíme, vyjma jedné situace mají domácí utkání pevně pod kontrolou a míří za třetím vítězstvím ve skupině.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Marně se Darwin Núñez hlásil o odpískání faulu na svou osobu, Cristian Cásseres protihráče ukázkově vystál a Uruguayec upadl bez cizího přičinění.
     
    45+1
    Ryan Gravenberch se vydal napadat rozehrávku váhajícího stopera Mikkela Deslera, ten nakonec zvládl špičkou kopačky posunout balón k Nicolaisenovi.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    44
    Střední záložník Ryan Gravenberch vymýšlel nákop za defenzivní linii, který měl oči, jenže Diogo Jota vystartoval pozdě a míč proto nestihl.
     
    43
    Harvey Elliott si rozmyslel úmysl individuálního průniku středem, aby nakonec poslal hrací předmět Curtisu Jonesovi za paty.
     
    42
    Levý obránce Luke Chambers posílal centr do vápna, kam si zabíhal Darwin Núñez, Rasmus Nicolaisen na dlouhou nohu odvracel hrozící nebezpečí.
     
    41
    Přestože bylo přenesení hry doleva nepřesné, tak Thijs Dallinga poděkoval Diarrovi za dobrý pokus, myšlenku tato volba rozhodně měla.
     
    40
    Liverpool dominuje, navzdory faktu, že nyní musí hrát bez míče, protože došlo k chybě v komunikaci mezi Jonesem a Jotou.
     
    39
    Ze střední vzdálenosti napřáhl k zajímavé střele hostující kapitán Vincent Sierro, Caoimhin Kelleher kontroloval míč letící vedle levé tyče.
     
    38
    Pozdě přiběhl do souboje s Loganem Costou Harvey Elliott, navíc dal nohu hodně vysoko, arbitr Obrenović správně odpískal faul.
     
    37
    Vlastní vinou se pod tlak dostal Vincent Sierro, nakonec proti třem soupeřům odkopával středem do země nikoho.
     
    36
    Darwin Núñez je při chuti. Vyzkoušel průnik mezi dvěma soupeři, nicméně míč si dal daleko před sebe a ve hře už ho nezastihl.
    34. Darwin NÚÑEZ - 3:1
     
    34
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Druhý gól v rozmezí pár minut a The Reds jsou rázem o dvě branky napřed. Gravenberch znovu přihrával pod sebe, tentokráte Jonesovi, který napálil míč do protihráče, načež se od jeho těla šťastně odrazil na levou stranu vápna k DARWINU NÚÑEZOVI, uruguayský útočník propálil padajícího gólmana nekompromisní ránou pod břevno.
     
    33
    Středopolař Ryan Gravenberch naznačil střelu, aby nakonec ještě vylepšil palebnou pozici pro Harveyho Elliotta, ten napálil clonícího soka.
     
    32
    Ke vstřelenému gólu chtěl Wataru Endó přidat i asistenci, když mířil zajímavý centr na Curtise Jonese, toho ovšem Rasmus Nicolaisen šikovně odstavil tělem.
    30. Wataru ENDÓ - 2:1
     
    30
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Kloppova družina si zaslouženě bere těsný náskok zpět. Po rozehrávce rohu na krátkou vzdálenost se balón dostal do středu k Alexanderu-Arnoldovi, jehož centr našel hlavu WATARU ENDA a jeden z nejmenších hráčů na trávníku vyprodukoval přesnou hlavičku k levé tyči, čímž zaknihoval svou první trefu v liverpoolském dresu.
     
    29
    Střed hřiště se otevřel před Ryanem Gravenberchem, jenž přihrával po pravé ruce Harveymu Elliottovi, tvrdou střelu Mikkel Desler obětavě zblokoval.
     
    28
    Útočné snahy Liverpoolu pokračovaly rohovým kopem. Trent Alexander-Arnold centroval do přehuštěného prostoru, v nekomfortním postavení střílel Joe Gomez hlavou nad břevno.
    27. Gravenberch se procpal do středu, na Restese ale nevyzrál
     
    27
    Ryan Gravenberch se tentokráte vydal na levé křídlo, kde si s nelehkým zpracováním poradil brilantně, potom se vápnem prodral do středu, nakonec vyběhl kousek za šestnáctku a odtud vypálil zajímavý pokus, který Guillaume Restes s problémy vyškrábl pravou rukou na roh.
     
    26
    Hodně těžkou přihrávku vyslal Ryan Gravenberch do prostoru, kde se nacházel Curtis Jones, tomu těžké zpracování nevyšlo.
     
    25
    Mimo velké vápno si pro volný míč vyběhl Caoimhin Kelleher, odvážně rozehrával podél pravé nohy Dallingy na stopera Gomeze.
     
    24
    Další průnik Diogu Jotovi nevyšel, avizovanou kličku doleva Cristian Cásseres přečetl a soupeři míč ukázkovým způsobem vypíchl.
     
    23
    S balónem si zahrál i domácí gólman Caoimhin Kelleher, před vysoko presujícím Dallingou balón dokázal poslat středem na aktivního Núñeze.
     
    22
    Ryan Gravenberch zkontroloval situaci a vyslal příliš dlouhou přihrávku na Darwina Núñeze, pro míč si vyběhl hostující brankář.
     
    21
    Skvěle si poradil Luke Chambers, jenž v pěkném souboji natlačil tělo před Vincenta Sierra a protihráčem se vzápětí nechal zfaulovat.
     
    20
    Cristian Cásseres chtěl hrát dopředu, jenže neměl na koho, proto se otočil a situaci zklidnil delším pasem na připraveného Deslera.
     
    19
    Velký favorit zápasu vyzkoušel štěstí středem hřiště. Zleva centroval Curtis Jones, Mikkel Desler balón zblokoval před Darwinem Núñezem na poslední chvíli.
     
    18
    Psychická výhoda je samozřejmě na straně hostujícího celku. Za obranu se znovu zkusil schovat Thijs Dallinga, tentokráte se s ním stihl stáhnout Joe Gomez.
    16. Thijs DALLINGA - 1:1
     
    16
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Šok na Anfieldu, hosté vyrovnávají! Po zisku balónu Dønnum vyslal parádní pas za obranu v pravý čas na THIJSE DALLINGU, který z poloviny hřiště postupoval sám na gólmana a Kellehera prostřelil pokusem k pravé tyčce. Ještě se zkoumalo, zda se nejednalo o ofsajd, s obranou se však nevytáhl Alexander-Arnold, takže všechno bylo v pořádku.
     
    15
    Fotbalisté v červených dresech pokračují v útočení. Zleva centroval vysoký balón do vápna Curtis Jones, Mikkel Desler nepustil míč k číhajícímu Darwinu Núñezovi.
     
    14
    Po centru z přímého kopu došlo k obrovskému závěru uvnitř vápna Toulouse. Joe Gomez ani nadvakrát nepropálil obranný val, následně si Darwin Núñez vylámal zuby na Restesovi!
     
    13
    Standardku pro domácí celek vybojoval Harvey Elliott, když si výborně pokryl balón na pravém křídle a Gabriel Suazo jej zastavil nedovoleným způsobem.
     
    12
    Pod tlakem Joe Gomez zbytečně nevymýšlel a zapojil do hry Caoimhina Kellehera, ten po rychlém zpracování našel osamoceného Matipa.
     
    11
    Netrvalo dlouho a domácí znovu zaútočili. Luke Chambers hledal po levé lajně Curtise Jonese, míč cestou zavítal za postranní čáru.
    9. Diogo JOTA - 1:0
     
    9
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Fotbalová paráda v podání DIOGA JOTY! Portugalský reprezentant převzal balón pár metrů za polovinou hřiště, marně jej stíhali Schmidt s Cásseresem, následně kličkou do protipohybu vyřadil i Costu a tváří v tvář Restesovi vystřelil neomylně nad jeho pravou nohu.
     
    8
    Na levé straně si za velkým vápnem hledal prostor k centru Luke Chambers. Nenašel, místo toho volil zpětný pas do středu na Enda.
     
    7
    Joël Matip slabou obrannou hlavičku adresoval pouze k nohám Thijse Dallingy, tomu průnikový pas středem na Arona Dønnuma vůbec nevyšel.
     
    6
    Taktický faul vyrobil v blízkosti poloviny hřiště nizozemský středopolař Ryan Gravenberch, lehkým potažením si pomohl proti Deslerovi.
     
    5
    Narážečka mezi Darwinem Núñezem a Curtisem Jonesem nevyšla, zpětná nahrávka byla příliš prudká pro uruguayského útočníka.
     
    4
    S malou domů si Guillaume Restes poradil bez problémů, před presujícím Darwinem Núñezem poslal balón k pravé lajně na volného spoluhráče.
     
    3
    Netrvalo dlouho a bek Trent Alexander-Arnold se hned v první útočné akci zapojil do ofenzivy, jeho centr Rasmus Nicolaisen odvrátil pryč z šestnáctky.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červených dresech, fotbalisté Toulouse pro dnešní pohárové střetnutí oblékli dresy barvy bílé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Liverpool FC: Kelleher – Alexander-Arnold (C), Jo. Gomez, Matip, Chambers – Jones, Endó, Gravenberch – Jota, Núñez, Elliott.
    Náhradníci: Alisson, Jaroš – Díaz, Gakpo, A. Mac Allister, McConnell, Saláh, Szoboszlai, Tsimikas, van Dijk, Quansah.
    Trenér: Jürgen Klopp

    Toulouse FC: Restes – Desler, L. Costa, Nicolaisen, Diarra, Suazo – N. Schmidt, Sierro (C), Cásseres – Dønnum, Dallinga.
    Náhradníci: Domínguez, Lacombe – Bangré, Begraoui, Gelabert, Genreau, Kamanzi, Keben, Magri, Mawissa.
    Trenér: Carles Martínez

    Rozhodčí: Obrenović – Praprotnik, Kordež (SLO).
     
    Toulouse FC

    Francouzský tým naznačil, že by to mohl být právě on, kdo doplní Liverpool v další fázi soutěže. V prvním klání Toulouse remizovalo 1:1 s Royale Union Saint-Gilloise, doma potom pokořilo těsným výsledkem 1:0 Linc. Ve francouzské Ligue 1 to aktuálně vypadá, že by se Martínezova družina mohla vyhnout sestupovým starostem, v devíti zápasech získala jedenáct bodů, na baráží ohrožené Méty má k dobru tři body, na předposlední Clermont potom bodů šest. Střelecké produktivitě mužstva vévodí třígóloví Zakaria Aboukhlal, Frank Magri a Thijs Dallinga.
     
    Liverpool FC

    Liverpool by samozřejmě rád hrál Ligu mistrů, ale loni skončil v nejvyšší anglické soutěži pátý, takže musí vzít za vděk Evropské lize. Na úvod svěřenci trenéra Kloppa vyhráli 3:1 v rakouském Linci, na domácí půdě posléze porazili 2:0 belgický Royale Union Saint-Gilloise. V Premier League patří The Reds dle očekávání k tomu nejlepšímu, s dvaceti body jsou čtvrtí o tři body za vedoucím Tottenhamem. Nejlepším střelcem týmu je Mohamed Salah s osmi trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování Evropské ligy, u zápasu skupiny E mezi Liverpoolem a Toulouse.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Branky: 9. Jota (Jo. Gomez), 30. Endó (Alexander-Arnold), 34. Núñez (Jones), 65. Gravenberch (Núñez), 90+3. Saláh – 16. Dallinga (Dønnum)

    Karty:   75. Elliott (LIV)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:8.
    Liverpool FC: Kelleher – Alexander-Arnold (C) (66. Gakpo), Jo. Gomez, Matip, Chambers (67. Quansah) – Jones (88. McConnell), Endó, Gravenberch (70. Saláh) – Jota, Núñez (66. Scanlon), Elliott.
    Náhradníci: Alisson, Jaroš – Díaz, A. Mac Allister, Szoboszlai, Tsimikas, van Dijk.

    Trenér: Jürgen Klopp

    Toulouse FC: Restes – Desler (73. Kamanzi), L. Costa, Nicolaisen, Diarra, Suazo (67. Magri) – N. Schmidt, Sierro (C), Cásseres (67. Gelabert) – Dønnum (67. Genreau), Dallinga (80. Begraoui).
    Náhradníci: Domínguez, Lacombe – Bangré, Keben, Mawissa.

    Trenér: Carles Martínez

    Rozhodčí: Obrenović – Praprotnik, Kordež (SLO)
    bahis siteleri