Trenčín – Trnava 2:3 (kon.) | Slovan Bratislava – FC Košice 4:0 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
4:0 (3:0)
FC Košice
sk Neděle 29.10.2023, 18:00Niké liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    48
    Slovan dal gól!
    ALEKSANDAR ČAVRIĆ sa nemýlil, skóroval prudkou strelou do ľavého horného rohu brány. Kira smer vystihol, ale zostal dole.
     
    14
    Slovan dal gól!
    Košice sú zrelé na uterák, takmer každý útok Slovana zaváňa gólom. Barseghjan potiahol útok, pristavil loptu do behu JURAJOVI KUCKOVI, ktorý bol sám na pravej strane a utešenou strelou spoza šestnástky nedal Kirovi šancu, vymietol ľavý horný roh jeho brány.
     
    9
    Slovan dal gól!
    TIGRAN BARSEGHJAN obdržal prihrávku od Strelca, spoza šestnástky vypálil ľavačkou a aj s prispením ľavej žrde končí lopta v bránke.
     
    6
    Slovan dal gól!
    Fabiš to DÁVIDOVI STRELCOVI úplne uľahčil, centrovanú loptu mu nešťastne pristavil, Strelec obišiel Kiru a poslal loptu do prázdnej brány.

    Daniela Mesíková

    Branky: 6. Strelec, 9. Barseghjan (Strelec), 14. Kucka (Barseghjan), 48. Čavrić (pen.)

    Karty:   2. Kira (VSS)


    ŠK Slovan Bratislava: Borjan – Blackman (80. Lovat), Bajrić, Križan, Zmrhal – Kucka (C) (46. Lichý), Tolić, Savvidis – Barseghjan (66. Marcelli), Čavrić (66. Abubakari), Strelec (84. Vojtko).
    Náhradníci: Ma. Trnovský – Kašia, Wimmer, Kankava.

    FC Košice: Kira – Fabiš, Šindelář, Jakubko – Golikov, Greššák (C) (62. Gallovič), M. Faško, Petrák (37. Jonec) – Sovič (81. Anane), Medved (81. Sagna), Vasiľ (62. Liener).
    Náhradníci: Putnocký, Valach – Slanina.

    Rozhodčí: Kráľovič – Zemko, Vass

    Diváci: 6 250
    bahis siteleri