Buffalo – Philadelphia 1:5 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:1 (kon.) | Edmonton – Nashville 2:5 (kon.)
Arizona – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 04.11.2023, 20:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:22 Ryan O'REILLY - 2:5
     
    48:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je tu hattrick, hrát Nashville doma už lítají čepice na led! Rána Carriera od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu zpět do brankoviště, kde byl nejdůraznější RYAN O'REILLY. Asistence: Alexandre Carrier, Filip Forsberg.
    35:14 Thomas NOVAK - 2:4
     
    35:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Edmonton zlepšil svoji hru ale hosté opět udeřili! Skvělou přihrávku na útočnou modrou vyslal Evangelista. Puk si v jízdě zpracoval THOMAS NOVAK a ve svém úniku střelou nad vyrážečku byl úspěšný. Asistence: Luke Evangelista, Roman Josi.
    25:08 Evan BOUCHARD - 2:3
     
    25:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tohle byla přesná rána jako od snipera! Na modré čáře se do kotouče opřel EVAN BOUCHARD a trefil se naprosto přesně do pravé tyče, odkud se puk odrazil do sítě. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.
    23:24 Ryan O'REILLY - 1:3
     
    23:24
    Nashville právě vstřelil branku!
    Perfektně sehraná přesilová hra. Novak stáhl hru dolů k brankové čáře k Forsbergovi, který přesnou přihrávkou našel u vzdálenější tyče RYAN O'REILLYHO a ten se z první nemýlil. Asistence: Filip Forsberg a Thomas Novak.
    20:23 Ryan O'REILLY - 1:2
     
    20:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup hostů do druhé třetiny. Střelu z pravého vrcholku kruhu Forsberga vyrazil Campbell pouze před sebe, kde byl připravený dorážet RYAN O'REILLY. Asistence: Filip Forsberg a Alexandre Carrier.
    10:22 Filip FORSBERG - 1:1
     
    10:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce, po které je bleskově srovnáno. FILIP FORSBERG si na pravém křídle položil brankáře Campbella, objel branku a zasunul kotouč do poloodkryté branky z druhé strany. Asistence: Ryan O'Reilly, Marc Del Gaizo.
    09:57 Darnell NURSE - 1:0
     
    09:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Štěstí nyní měli při zakončení domácí, ale po dvou tyčkách ho nejspíš už potřebovali. I tentokrát napálil DARNELL NURSE dělovku do pravé tyče, ale puk se poté za brankovou čáru odrazil od zad Lankinena. Asistence: Mattias Ekholm, Ryan McLeod.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 10. Nurse (Ekholm, R. McLeod), 26. Bouchard (McDavid, Draisaitl) – 11. F. Forsberg (O'Reilly, Del Gaizo), 21. O'Reilly (F. Forsberg, A. Carrier), 24. O'Reilly (F. Forsberg, Novak), 36. Novak (Evangelista, Josi), 49. O'Reilly (A. Carrier, F. Forsberg)


    Edmonton Oilers: Campbell (S. Skinner) – Nurse, Ceci, Ekholm, Bouchard, Kulak, Desharnais – Hyman, McDavid, Draisaitl – Kane, Nugent-Hopkins, Gagner – Holloway, R. McLeod, Foegele – Lavoie, Ryan.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Nashville Predators: Lankinen (Saros) – Josi, Fabbro, A. Carrier, Lauzon, Barrie, Del Gaizo – F. Forsberg, O'Reilly, Nyquist – Sherwood, Novak, Evangelista – Foudy, Sissons, Trenin – Co. Smith, Pärssinen, Fagemo.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Sutherland, Pochmara – Alphonso, Gawryletz

    Diváci: 18 354
    bahis siteleri