Carolina – Philadelphia 1:3 (kon.) | Edmonton – Seattle 4:3 (po pr.) | Colorado – Anaheim 8:2 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 4:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 5:4 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
4:3 (0:2, 2:1, 1:0 - 1:0)
New York Islanders
Čtvrtek 16.11.2023, 04:15 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:36 Quinn HUGHES - 4:3
     
    62:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nezajištěný Adam Pelech se Millerem nechal vylákat za červenou čáru. Třicetiletý rodák z Ohia přes něj vysunul zapomenutého QUINNA HUGHESE a ten z mezikruží vypálil kolem lapačky tak rychle, že vyjetý Sorokin ani nepohnul levou rukou. Asistence: J.T. Miller, Brock Boeser.
    48:30 Filip HRONEK - 3:3
     
    48:30
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Patnáct sekund před koncem dvojnásobné přesilovky Kosatky oslavují vyrovnání na 3:3! Hughes nabil před levý kruh FILIPU HRONKOVI a ten golfákem s rychlostí 173 km/h vstřelil první gól ve službách Canucks. Sorokin to měl hodně těžké. Bez ohledu na tvrdost střely nic neviděl přes Milelra a Mayfielda. Asistence: Quinn Hughes, Brock Boeser.
    31:03 Brock BOESER - 2:3
     
    31:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Čtyři přesilovky, čtyři góly. Oba týmy jsou v této disciplíně neomylné! BROCK BOESER si opět hledal místo v prostoru mezi kruhy. Miller mu zprava posadil puk na hokejku a z té vzešla přesná střela k levé tyči. Asistence: J.T. Miller, Quinn Hughes.
    28:33 Bo HORVAT - 1:3
     
    28:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    BO HORVAT si zpříjemnil návrat do Rogers Areny gólem! Hughes ztratil puk po drzé otočce v obranném pásmu. Matthew Barzal ho pak dvakrát po sobě poslal na Horvata a bývalý kapitán Vancouveru z pravého kruhu skóroval na 3:1 pro Isles. Asistence: Mathew Barzal.
    24:39 J. T. Miller - 1:2
     
    24:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovkový zámek Canucks vyvrcholil kontaktním gólem! Pettersson nesmírně prudkou a přesnou přihrávkou přebil z levého kruhu do pravého a J.T. MILLER bez přípravy napěchoval puk k bližší tyči. Sorokin se těsně nestihl přesunout. Asistence. Elias Pettersson, Andrej Kuzmenko.
    08:52 Brock NELSON - 0:2
     
    08:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ani napodruhé Cole na trestné lavici dlouho nevydržel! Demko vykopl střelu BROCKA NELSONA zpátky na tohoto útočníka a vysokou dorážku z pravé strany již nedosáhl. Asistence: Noah Dobson, Mathew Barzal.
    07:30 Pierre ENGVALL - 0:1
     
    07:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Oslabení Canucks končí inkasovaným gólem! Po Wahlstrovi měl puk PIERRE ENGVALL a z levého kruhu ho prorval skrz Joshuu i Demka až do domácí branky. V případě švédského útočníka jde o první gól v sezoně. Asistence: Oliver Wahlstrom, Sebastian Aho.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 25. J. Miller (E. Pettersson, Kuzmenko), 32. Boeser (J. Miller, Q. Hughes), 49. Hronek (Q. Hughes, Boeser), 63. Q. Hughes (J. Miller, Boeser) – 8. Engvall (Wahlstrom, S. Aho I), 9. Nelson (Dobson, Barzal), 29. Horvat (Barzal)


    Vancouver Canucks: Demko (DeSmith) – Hronek, Q. Hughes (C), T. Myers, Cole, Friedman, Juulsen – Kuzmenko, E. Pettersson (A), Michejev – Boeser, J. Miller (A), Di Giuseppe – Garland, Höglander, Joshua – Lafferty, Blugers, Beauvillier.
    Trenér: Rick Tocchet

    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Dobson, Pelech, Pulock, Romanov, Mayfield, S. Aho I – Holmström, Horvat, Barzal – Palmieri, Nelson (A), Engvall – Wahlstrom, Pageau, Lee (C) – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Hanson, Chmielewski – Hunt, Murchison

    Diváci: 18 972
    bahis siteleri