Mallorca – Alavés 0:0 (kon.) | Almería – Real Betis 0:0 (kon.) | Sevilla – Villarreal 1:1 (kon.)
Barcelona – Atlético 1:0 (kon.)
konec
RCD Mallorca
0:0 (0:0)
Deportivo Alavés
Neděle 03.12.2023, 14:00 • Visit Mallorca Estadi (Palma de Mallorca) • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Oba výběry v nadcházejícím týmu čekají pohárová utkání proti týmům z nižších soutěží. Mallorca pak bude o víkendu na své půdě hostit Sevillu, zatímco Alavés v souboji dvou nováčků přivítá Las Palmas. (16:07:33)
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště!
     
    Máme hotovo, souboj mezi Mallorcou a Alavésem vítěze nepoznal! Po velmi vlažném prvním poločase převzali iniciativu domácí, kteří byli v průběhu druhé části výrazně aktivnějším týmem a trápili hostující obranu, jenže se jim nepodařilo snahu přetavit v rozhodující gól. Oba celky si tak dnes body dělí rovným dílem.
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:0. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:15.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Pozor, pozor: na trávníku to teď pořádně zajiskřilo. Rajković lapil střelu z velké vzdálenosti, přičemž chvíli nato do něj nesportovně vletěl jeden z protihráčů. Sudí musí umravňovat skupinovou strkanici ve vápně.
     
    90+7
    Manu Morlanes (MLR) v samotném závěru hodně tvrdě podrazil Solu. Alavés z první standardky pořádně nezahrozil, teď dostává šanci na reparát.
     
    90+6
    Deportivo ještě v samotném závěru dostává šanci rozhodnout, čeká ho volný kop z pozice několik metrů před mallorským vápnem. Uvidíme, co vymyslí.
     
    90+5
    Domácí byli v ofsajdu, Sivera bude za malý moment rozehrávat. Tribuny se pomalu vyprazdňují.
     
    90+4
    Záchvěv aktivity ze strany hostů. Sola protáhl míč po křídle dopředu a zkusil ho po zemi nasměrovat do šestnáctky, kde jej ale skluzem zachytil Morlanes.
     
    90+3
    Mallorca ani tentokrát nepřetavila standardku v šanci a pomalu se bude muset začít smiřovat s remízou.
     
    90+1
    Sudí řešil sporný zákrok na hraně hostujícího vápna, ke kterému došlo před pár desítkami sekund. Pokutový kop z toho ale nakonec ani tentokrát nebude.
     
    90
    Závěr souboje se protáhne o 6 minut.
     
    89
    Alavés bude vhazovat u svého vápna. Rozhodčí ale nechce nechat hru běžet a zřejmě komunikuje s kolegy u videa, upřímně ale netuším, o čem přesně.
     
    88
    Aktivnímu Morlanesovi se nepodařilo zkrotit míč na pravé straně hřiště, mallorský záložník ho tak pro jistotu poslal na jednoho ze svých obránců.
     
    87
    Body se dnes nejspíš budou opravdu dělit. Domácí ještě neúprosně útočí a snaží se v závěru rozhodnout, jenže se jim nedaří prorazit blíže k Siverovi.
     
    86
    Střídání v týmu RCD Mallorca:
    ze hřiště odchází Amath Ndiaye, přichází Javier Llabrés.
     
    85
    Na hrací ploše tentokrát skončil Gorosabel a rozhodčí přivolává zdravotníky. Zdá se, že závěr dnešního utkání na Mallorce bude hodně rozkouskovaný.
     
    84
    Sudí nyní na malý moment zastavil hru kvůli zdravotním problémům hostujícího Soly, který si nějakým způsobem ublížil ve snaze získat letící míč.

    Vojtěch Martinek

    Branky:

    Karty:   24. Ant. Sánchez (MLR), 36. Ndiaye (MLR), 46. S. Costa (MLR), 90+7. Morlanes (MLR) – 27. Guevara (DAL), 72. Gorosabel (DAL)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:0. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:15.
    RCD Mallorca: Rajković – Ant. Sánchez (46. Larin), G. González (76. Maffeo), Raíllo (C), Valjent, J. Costa (67. Lato) – Darder, Mascarell, S. Costa (67. Morlanes) – Prats, Ndiaye (86. Llabrés).
    Náhradníci: Cuéllar, Greif – Copete, Van der Heyden, Luna, Nastasić, Mascaró.

    Trenér: Javier Aguirre.

    Deportivo Alavés: Sivera – Gorosabel, Abqár, R. Marín, J. López – Guevara (83. Benavídez), Blanco, Guridi (75. Hagi) – Rebbáš (67. Sola), Omorodion (83. K. García), Rioja (C) (75. R. Duarte).
    Náhradníci: Rodriguez, Owono – Karrikaburu, Alkain, Tenaglia, Maraš.

    Trenér: Luis García.

    Rozhodčí: Figueroa – Granel, J. García.
    bahis siteleri