Havířov – Karviná 15:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
15:2 (4:1, 6:0, 5:1)
HK Karviná
Pátek 08.12.2023, 15:25 • Gascontrol Aréna • Regionální liga dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    Dneska to v Havířově nebyla hra kočky a myší, ale obrovského kocoura s malou myšičkou. Domácí byli ve všem o dva levely jinde, karvinští se v obranném pásmu často jen dívali, přihlíželi, co domácí vymyslí. Ti si po debaklu 15:2 připisují další 3 body a suverénně vedou Regionální ligu dorostenců. Hezký večer z Havířova. (17:33:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Havířov právě vstřelil branku! Hezká a rychlá příhra zpoza brány, hbitá střela DAVIDA KAJZARA. Takhle vypadal další gól, díky kterému je utkání skoro až nedůstojné. Asistence Jakub Kůrka.
     
    58:29
    Havířov právě vstřelil branku! Jako na zlatém podnose nyní připravil šanci Czerný pro MATOUŠE VRŮBELA, který se nemýlil a z bezprostřední blízkosti zavěsil pod břevno. Asistence Kristián Czerný.
     
    57:22
    Havířov právě vstřelil branku! Střelou z mezikruží zvyšuje MAREK MICHALÍK, který si chvíli předtím hezky obhodil protihráče. Asistence Filip Brecher,
     
    57:09
    Z obrovské dálky pálí hostující Pindur, sám po své střele však mávl rukou, věděl, že tohle nemá šanci uspět.
     
    55:38
    Od modré střílí švihem Vudarčík, Duraj však jeho střelu "našel" a zasáhl.
     
    54:25
    Havířov právě vstřelil branku! Přihrávka zpoza brány našla prakticky na brankovišti PETRA ŠLAMPIAKA, který přesně umístěnou střelou dává další gól. Asistence Daniel Bolek.
     
    54:10
    Michalík trefuje tyč.
     
    53:56
    Z levého kruhu pálí příklepem Šebesta, Duraj rychle v rozkleku, zasahuje.
     
    53:02
    Duraj zasahuje lapačkou, překazil šanci jednomu z domácích útočníků, který už možná viděl puk v bráně.
     
    52:38
    Další z havířovských střel je zblokována, končí v ochranné síti.
     
    52:05
    Šebesta unikal podél pravého mantinelu, na Duraje si však nepřišel. Z toho obrovského množství domácích střel a šancí jsem už téměř "vyřízený"...
     
    51:35
    Havířov právě vstřelil branku! Domácí nyní předvedli, jak má vypadat rychlá akce dvou na jednoho. Jakub Kůrka z levého křídla přihrával a DAVID KAJZAR se moc hezky trefil do protipohybu brankáře. Asitence Jakub Kůrka.
     
    50:26
    Karviná právě vstřelila branku! Hosté se prosazují z ojedinělé, ale docela pěkné a rychlé akce. SEBASTIÁN PROKOP dostal přihrávku mezi kruhy, nerozpakoval se a rychle vystřelil, Kozlovi kotouč prošel zřejmě mezi nohama. Asistence Petr Seroiszka.
     
    49:50
    Czerný mířil pod břevno, Durajova vyrážečka byla proti tomu, aby padl gól.
     
    48:52
    Jeden z mála ofsajdů v tomto utkání, provinili se hosté.
     
    47:25
    Domácí už evidentně trochu polevili, i tak však s velkým přehledem kontrolují hru.

    Lukáš Jandora

    Branky a nahrávky: 3. Czerný (Šebesta), 6. Vudarčík (Šlampiak), 10. Ptáček (Kajzar, Bystroň), 18. Kajzar (Ptáček), 25. Ptáček (Michalík), 28. Kanich (Bolek), 32. Ptáček (Dudek), 34. Kanich (Šlampiak), 37. Vrůbel (Brecher), 40. Kajzar (Kůrka, Ptáček), 52. Kajzar (Kůrka), 55. Šlampiak (Bolek), 58. Michalík (Brecher), 59. Vrůbel (Czerný), 60. Kajzar (Kůrka) – 20. Jemelík, 51. Prokop (Seroiszka)


    AZ Havířov: Kozel (Ovčaři) – Vudarčík, Burgert "C", Bystroň, Barteczek, Dudek, Brecher – Kůrka, Bolek, Vrůbel, Michalík, Šebesta, Kajzar, Kanich, Czerný, Šlampiak "A", Ptáček
    Trenér: Marek Pavlačka

    HK Karviná: Duraj (Juřička) – Pekař, Toráč "C", Urbanski, Cybula, Pindur, Staníček – Bojko, Tvrdý, Skopal "A", Kubáč, Jemelík, Seroiszka, Prokop, Gelačák, Špačková, Chlebík, Chybík
    Trenér: Petr Bolek

    Rozhodčí: Škuta – Jančar, Vadovič
    bahis siteleri