Havířov – Karviná 15:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
15:2 (4:1, 6:0, 5:1)
HK Karviná
Pátek 08.12.2023, 15:25 • Gascontrol Aréna • Regionální liga dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    59:57
    Havířov právě vstřelil branku! Hezká a rychlá příhra zpoza brány, hbitá střela DAVIDA KAJZARA. Takhle vypadal další gól, díky kterému je utkání skoro až nedůstojné. Asistence Jakub Kůrka.
     
    58:29
    Havířov právě vstřelil branku! Jako na zlatém podnose nyní připravil šanci Czerný pro MATOUŠE VRŮBELA, který se nemýlil a z bezprostřední blízkosti zavěsil pod břevno. Asistence Kristián Czerný.
     
    57:22
    Havířov právě vstřelil branku! Střelou z mezikruží zvyšuje MAREK MICHALÍK, který si chvíli předtím hezky obhodil protihráče. Asistence Filip Brecher,
     
    54:25
    Havířov právě vstřelil branku! Přihrávka zpoza brány našla prakticky na brankovišti PETRA ŠLAMPIAKA, který přesně umístěnou střelou dává další gól. Asistence Daniel Bolek.
     
    54:10
    Michalík trefuje tyč.
     
    51:35
    Havířov právě vstřelil branku! Domácí nyní předvedli, jak má vypadat rychlá akce dvou na jednoho. Jakub Kůrka z levého křídla přihrával a DAVID KAJZAR se moc hezky trefil do protipohybu brankáře. Asitence Jakub Kůrka.
     
    50:26
    Karviná právě vstřelila branku! Hosté se prosazují z ojedinělé, ale docela pěkné a rychlé akce. SEBASTIÁN PROKOP dostal přihrávku mezi kruhy, nerozpakoval se a rychle vystřelil, Kozlovi kotouč prošel zřejmě mezi nohama. Asistence Petr Seroiszka.
     
    44:18
    Vyloučení v týmu HK Karviná:
    Prokop – 2 min., hákování.
     
    43:38
    Ve velké šanci Šlampiak, ale ještě hledal lépe postaveného spoluhráče, který se však k puku nedostal...
     
    39:41
    Havířov právě vstřelil branku! Moc pěkná individuální akce a velmi přesná střela, to vše nyní předvedl DAVID KAJZAR, který pelášil po levém křídle. Z ampliónů se ozývají slavnostní fanfáry, je tady "desítka". Asistence Jakub Kůrka a Matěj Ptáček.
     
    36:07
    Havířov právě vstřelil branku! Nedáš dostaneš? Karvinští ve své ojedinělé šanci zklamali, prosadili se domácí, Autorem branky je MATOUŠ VRŮBEL, asistence Filip Brecher.
     
    35:34
    Velkou rychlost nyní předvedl hostující kapitán Toráč, přebruslil domácího beka a řítil se na Kozla sám. Zkusil to nad lapačku, však netrefil bránu.
     
    33:58
    Havířov právě vstřelil branku! Karvinští hráči byli nyní jen komparzem, který přihlížel hezké samostatné akci domácího RICHARDA KANICHA, který se pěkně a velmi přesně trefil k levé tyči. Asistence Petr Šlampiak.
     
    31:27
    Havířov právě vstřelil branku! Utkání se definitivně mění v exhibici. Zpoza brány nyní přihrával Dudek, moc obtížné nebylo zakončit pro MATĚJE PTÁČKA, který se prosadil střelou mezi kruhy, zatímco se Duraj teprve přemisťoval. Je to jeho třetí branka v utkání, na důkaz hattricku na led dokonce přiletěla jedna čepice. Asistence Matěj Dudek.
     
    27:41
    Vyloučení v týmu HK Karviná:
    Jemelík – 2 min., vražení na hrazení.
     
    27:01
    Havířov právě vstřelil branku! Moc hezká individuální akce RICHARDA KANICHA, který si od mantinelu vyjel až před bránu, kde lišácky podél betonu zasunul kotouč do brány. Asistence Daniel Bolek.
     
    25:31
    Vyloučení v týmu HK Karviná:
    Špačková – 2 min., podrážení.
     
    24:49
    Havířov právě vstřelil branku! "Pátá, pátá" hraje místním dýdžejem, právě pátou branku vsítil MATĚJ PTÁČEK, asistence Marek Michalík.
     
    24:49
    Kajzar krásně prokličkoval až před hostujícího gólmana, blafákem do bekendu ale neuspěl.
     
    19:23
    Karviná právě vstřelila branku! Hosté využívají svou přesilovku 5 na 3, kterou však domácí dlouho úspěšně bránili. Od modré vypálil MATĚJ JEMELÍK, kotouč šel mimo bránu, gólman Kozel jej kontroloval a "jistil", však od jednoho z domácích hráčů puk změnil směr a pomaličku se došoural do branky, která byla prakticky prázdná... Bez asistence.
     
    18:31
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Šebesta – 2 min. + OK + 10 min. osobní trest, nesportovní chování.
     
    17:42
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Czerný – 2 min., hákování.
     
    17:12
    Havířov právě vstřelil branku! Šmarjapano, to je exhibice. A nyní navíc obohacena o vymetení pavučinek. Proč? Protože DAVID KAJZAR vymetl levý horní růžek Durajovy brány, tahle střela byla přesná, tam už si žádný pavouk nedovolí! Asistence Matěj Ptáček.
     
    13:50
    Šebesta zcela sám mezi kruhy, netrefil však ve vyložené šanci bránu.
     
    12:55
    Moc hezká kombinace domácích, na jejímž konci byl Jakub Kůrka, ten měl před sebou poloodkrytou bránu, je však pravda, že byl ve velkém úhlu.
     
    09:58
    Havířov právě vstřelil branku! Už nám to padá, je tady další gól domácích, tentokrát jej vstřelil MATĚJ PTÁČEK. Asistence David Kajzar a Štěpán Bystroň.
     
    09:01
    Kajzar ve velké šanci, leč neuspěl. Jel prakticky sám, mířil mezi nohy.
     
    07:10
    Vyloučení v týmu HK Karviná:
    Pekař – 2 min., napadení.
     
    05:29
    Havířov právě vstřelil branku! A ta byla možná malinko šťastná, leč počítá se! MARTIN VUDARČÍK střílel od modré, jeho střelu zřejmě tečoval někdo z karvinských, změnil její směr, ta zaplula za záda bezmocného Duraje. Asistence Petr Šlampiak.
     
    04:40
    Velice pěkná individuální akce Šebesty, ten si nejprve obhodil karvinského beka, aby následně zakončil bekendem. Duraj pozorný.
     
    02:14
    Havířov právě vstřelil branku! A vstřelil ji po hezké kombinaci, která malinko připomínala fotbalovou narážečku. KRISTIÁN CZERNÝ a Michal Šebesta si rychle vyměnili kotouč a prvně jmenovaný střelou z pravého kruhu nedal Durajovi šanci, našel místo pod jeho vyrážečkou. Asistence Michal Šebesta.

    Lukáš Jandora

    Branky a nahrávky: 3. Czerný (Šebesta), 6. Vudarčík (Šlampiak), 10. Ptáček (Kajzar, Bystroň), 18. Kajzar (Ptáček), 25. Ptáček (Michalík), 28. Kanich (Bolek), 32. Ptáček (Dudek), 34. Kanich (Šlampiak), 37. Vrůbel (Brecher), 40. Kajzar (Kůrka, Ptáček), 52. Kajzar (Kůrka), 55. Šlampiak (Bolek), 58. Michalík (Brecher), 59. Vrůbel (Czerný), 60. Kajzar (Kůrka) – 20. Jemelík, 51. Prokop (Seroiszka)


    AZ Havířov: Kozel (Ovčaři) – Vudarčík, Burgert "C", Bystroň, Barteczek, Dudek, Brecher – Kůrka, Bolek, Vrůbel, Michalík, Šebesta, Kajzar, Kanich, Czerný, Šlampiak "A", Ptáček
    Trenér: Marek Pavlačka

    HK Karviná: Duraj (Juřička) – Pekař, Toráč "C", Urbanski, Cybula, Pindur, Staníček – Bojko, Tvrdý, Skopal "A", Kubáč, Jemelík, Seroiszka, Prokop, Gelačák, Špačková, Chlebík, Chybík
    Trenér: Petr Bolek

    Rozhodčí: Škuta – Jančar, Vadovič
    bahis siteleri