Opava – Vel. Meziříčí 3:0 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Šumperk – Vyškov 4:5 (po pr.)
Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Kopřivnice – SHKM Hodonín 8:5 (kon.) | Příbram – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Písek – Děčín 2:1 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 4:11 (kon.) | Chomutov – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Cheb – Hronov 4:2 (kon.) | Kobra – Kralupy n. Vltavou 5:2 (kon.) | Tábor – Vrchlabí 5:1 (kon.)
Řisuty – Letňany 0:7 (kon.)
konec
HC Řisuty
0:7 (0:3, 0:0, 0:4)
HC Letci Letňany
Sobota 06.01.2024, 18:00 • VSH Slaný • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Poslední Řisuty doma prohrály dle očekávání se silně favorizovanými Letňany, a to poměrem 0:7. Pražané se odrazili k výhře třemi góly v prvním dějství, a byť v tom prostředním ke změně skóre nedošlo, v závěrečné periodě si svěřenci Jaroslava Nedvěda znovu zastříleli. Dlouho byl k vidění hokej takřka na jednu branku. Poté se domácí zmátořili a zejména ve třetím dějství se snažili tlačit dopředu, v sobotu jim ale nebyl přán ani čestný zásah. (20:16:52)
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Pražané se přeci jen ještě osmělili a vyrazili vpřed, aby kombinovali v pásmu soupeře. Nikita Gurjevskij přihrál zprava na střed. Ján Niko střílel od modré čáry jen do lapačky Petra Pánka.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Za tohoto skóre pochopitelně i celého zápasu.
     
    57:42
    Letňany viditelně polevily. Na ledě to vypadá, jako by hrály Řisuty už delší dobu přesilovku, tak tomu ale není. Nyní se hostům alespoň povedlo po delší době dostat puk z pásma.
     
    56:48
    Řisuty nic nezabalily a sympaticky se v závěru duelu tlačí alespoň za čestným gólem. Kolaříkovo křižné nahození od levého mantinelu si stáhl Vojtěch Nečas do lapačky.
     
    55:39
    Solidní tlak Řisut. Vítězslav Bílek vydoloval kotouč mezi kruhy a vypálil z otočky. Ani suverénně nejproduktivnějšímu hráči domácího celku dnes ale gól souzen zjevně není. Nečas má puk ve výstroji.
     
    55:00
    Od levého mantinelu napřáhl Václav Kolářík. Bylo to s tečí. O dorážku se ještě pokoušel Aleš Chamrád. Vojtěch Nečas nadále drží čisté konto.
     
    54:10
    Jeden z domácích hráčů zvolil odvážný průnik skrze kluzištěm. Vojtěch Nečas ránu z levého kruhu vytěsnil ramenem do ochranné sítě.
     
    53:06
    Vítězslav Bílek zvolil nenápadné nahození od levého mantinelu z poměrně velkého úhlu. Vojtěch Nečas navzdory zhoršenému výhledu prostor u bližší tyče ustřežil.
     
    52:20
    V závěru duelu sledujeme takový bezstarostný hokej. Puk se stěhuje ze strany na stranu. Nebezpečnější jsou Letňany, útočit se ovšem snaží i Řisuty.
     
    50:25
    Hosté vyhráli vhazování v obranném pásmu a mohou opět pomýšlet na útočení. Řisuty dnes zaznamenají další debakl.
     
    50:00
    Letňany se dostaly po levé straně do přečíslení tři na jednoho. Petr Pánek si prostor u své tyče pohlídal. Tohle šlo sehrát i lépe.
    49:26 Štěpán TUREK - 0:7
     
    49:26
    Letňany právě vstřelily branku!
    Teď už ale musí Pánek lovit touš ze své branky posedmé. Korčák se od levého hrazení prokličkoval skrze několik protihráčů. Ke střele se nakonec nedostal, puk se ovšem odrazil k volnému ŠTĚPÁNU TURKOVI, jenž mířil nad gólmanovo rameno do levého horního růžku.
    Asistence: Matěj Korčák a Jakub Sklenář.
     
    48:49
    Dominik Němeček dostal poměrně dost prostoru mezi kruhy. Petr Pánek předvedl proti jeho ráně zápěstím efektivní zákrok lapačkou.
     
    47:57
    Aleš Chamrád nabral rychlost na levém křídle. V závěru akce střílel k bližší tyči, leč bez úspěchu.
     
    47:04
    Dnešní utkání sleduje 130 diváků.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 7. Kysela (Sklenář, Mrňa), 11. Kysela (Z. Fiala, Mrňa), 16. Sklenář (Korčák, Niko), 42. Mrňa (Arnošt, Drtina), 43. Korčák (Poul, Pšenička), 45. Arnošt (Kysela, Drtina), 50. Š. Turek (Korčák, Sklenář)


    HC Řisuty: Pánek (Zeithaml) – Růžička, Janda, Kolářík, Strnad, Malovický – Bílek (C), Patyk, Chamrád – Kulich, Čech, K. Pejchal – Výrut, Pulda, Okegawa.
    Trenér: Pavel Křepelka

    HC Letci Letňany: Nečas (Ježek) – L. Chalupa (A), Z. Fiala, Niko, D. Němeček, Drtina, Gurjevskij, Hamšík – Mrňa, Arnošt (C), Kysela – Korčák, Sklenář (A), Š. Turek – Labuzík, Pšenička, Poul – Vacín, Mácha, Theimer – Nedvěd.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Brož

    Diváci: 130
    bahis siteleri