Technika Brno – Havířov 2:3 (po pr.) | Děčín – Příbram 1:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 5:8 (kon.)
Ústí n/L – Mostečtí Lvi 4:0 (kon.) | Hronov – Cheb 7:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:4 (kon.) | Opava – Vyškov 4:5 (0:1 po s.n.)
Vrchlabí – Tábor 3:2 (kon.) | Kobra – Písek 7:4 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Řisuty 5:2 (kon.)
Nový Jičín – SHKM Hodonín 4:2 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
5:8 (2:3, 2:2, 1:3)
Piráti Chomutov
Sobota 10.02.2024, 15:30 • ICE ARÉNA, Praha - Letňany • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Gólově bohaté utkání skončilo vítězstvím Chomutova, který ve třetí části ukázal, že je lepším týmem a vítězství si pohlídal. Letci se ale nemají za co stydět, protože favorita soutěže pořádně potrápili. Na body to sice nestačilo, ale Letňany zanechaly dobrý dojem.

    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás znovu těšit u některého ze zápasu Pirátů, na shledanou. (17:52:29)
     
    Konec zápasu.
    59:28 Oto THEIMER - 5:8
     
    59:28
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ještě jedna úprava skóre! Od levého mantinelu nahazoval puk na branku Petr Poppel, do jehož snažení vložil hůl OTO THEIMER. Asistence: Petr Poppel a Adam Mácha.
    59:02 Milan KOSTOUREK - 4:8
     
    59:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využili prázdné branky, kterou už mohl trefit Tadeáš Svoboda, jenž raději přihrával, a tak se z gólu raduje MILAN KOSTOUREK. Asistence: Tadeáš Svoboda a Lukáš Stehlík.
     
    58:18
    Před brankou se nacházel Tomáš Labuzík, který ještě přihrával na zadní tyčku. Ovšem k zakončení Letňan nedošlo, a tak čas domácím rychle utíká.
     
    57:30
    Josef Němeček míří na střídačku a Letci mají na ledové ploše šest bruslařů.
     
    57:16
    Zpoza branky přišla přihrávka do pravého kruhu ,odkud okamžitě vystřelil Dominik Arnošt. Jeho zakončení vytěsnil Martin Altrichter ramenem.
     
    56:49
    Filip Eliáš přihrál mezi kruhy, kde se nacházel Jakub Chrpa, jehož zakončení neskončilo v síti. Následně se hra přerušila, protože v rohu zůstal ležet Milan Kostourek.
    55:17 František MÁLA - 4:7
     
    55:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    V předbrankovém prostoru se tentokrát nacházel FRANTIŠEK MÁLA, který znovu prostřelil domácího brankáře. O osudu zápasu už je rozhodnuto, v opačném případě by to byl kolaps Pirátů. Asistence: Petr Eret a Martin Tůma.
    53:17 Viktor HÜBL - 4:6
     
    53:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají další početní výhodu a odskakují do dvoubrankového vedení! VIKTOR HÜBL se z pravého kruhu nemýlil, když vyslal přesnou střelu. Asistence: Martin Tůma a Petr Eret.
     
    52:18
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany:
    Tomáš Labuzík – 2 min., krosček,
    Matěj Poul – 5 min. + OK, bitka.

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Svoboda – 5 min. + OK, bitka.
     
    52:18
    Máme tu boxerskou vložku! Matěj Poul v přerušené hře povalil Filipa Eliáše. To nenechal být Jan Svoboda, který uštědřil pěstí soupeři. Ten si to nenechal líbit, a tak došlo na bitku, v níž byl domácí hráč povalen na ledovou plochu.
     
    51:17
    Od modré čáry se napřáhl Petr Ulrych, jehož pokus Josef Němeček dobře viděl a zavřel mezeru mezi rukou a tělem.
     
    50:41
    Tadeáš Svoboda přihrával přes osu do levého kruhu, odkud nepřesně vystřelil Martin Tůma. Chomutovští začínají utahovat šrouby, leč zatím marně.
     
    48:59
    Jakub Zajíček individuální akcí nespěl. Ovšem na druhou stranu se vydal Štěpán Turek, který se natlačil před branku a mířil k pravé tyči. Hostujícímu brankáři puk vypadl, ale byli u něj obránci.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Niko (Mrňa, Kysela), 19. Mrňa, 23. Kysela (Arnošt, Mrňa), 40. Labuzík (Š. Turek, Korčák), 60. Theimer (Poppel, Mácha) – 4. Zajíček (Kostourek), 5. M. Tůma (Chrpa), 10. T. Svoboda (Eret, M. Tůma), 32. T. Svoboda (Stehlík), 39. Kadeřávek (Eret), 54. Hübl (M. Tůma, Eret), 56. Mála (Eret, M. Tůma), 60. Kostourek (T. Svoboda, Stehlík)


    HC Letci Letňany: J. Němeček (Nečas) – Z. Fiala, L. Chalupa (A), Niko, D. Němeček, Hamšík, Drtina, Ducháč, Gurjevskij – Kysela, Arnošt (C), Mrňa – Poppel, Pšenička, Korčák – Š. Turek, Labuzík, Poul – Theimer, Mácha, Vacín.
    Trenér: Ondřej Poul

    Piráti Chomutov: Běhula (23. Altrichter) – Březák, Kadeřávek, Ulrych, Eliáš, Havel (A), Záruba, Seemann, Váchal – Zajíček, Hübl (C), T. Svoboda – M. Tůma, Eret, J. Svoboda – Stehlík, Putz, Kostourek – Chrpa, Koblížek, Mála.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Červenka – Kučera, Landsmann

    Diváci: 326
    bahis siteleri