HC Slovan – Trenčín 5:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Humenné 6:3 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 1:4 (kon.)
Zvolen – Nitra 4:3 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Michalovce 2:3 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
6:3 (1:0, 4:1, 1:2)
HC 19 Humenné
sk Neděle 18.02.2024, 16:00 • Spiš Aréna Spišská Nová Ves • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Spišská potvrdila pozíciu favorita a zvládla zápas, v ktorom sa to od nej čakalo. Dlhší čas čakali Spišiaci na presvedčivejšie víťazstvo. Humenné je už jednou nohou späť v druhej najvyššej súťaži. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (18:26:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:20
    Humenné dáva gól! Nováčik ešte v sebe našiel nejaké zvyšky síl, z ktorých profituje. Pokojom a skúsenosťami sa prezentoval VADIM PERESKOKOV. Prišiel pred Suráka, vymiešal ho a rozvlnil sieť. Asistencie: Denis Paršin a Matthew Sredl.
     
    Reklamná prestávka.
     
    56:49
    Humenčania už toho majú plné zuby. Nedá sa povedať, žeby sa na to vykašlali, ale jednoducho po kondičnej stránke vyzerajú unavene.
     
    54:49
    Humenné dáva gól! Na 2:6 znižuje Fín HANNU KURU. Pri tejto koncovke mal i potrebné šťastie. Bez asistencie.
     
    54:32
    Pereskokov si vylepšil palebnú pozíciu z vrchu kruhov. Strelecký pokus bol tvrdý, o čom svedčil zvuk zadného mantinelu.
     
    53:47
    Humenné hrá s piatimi hráčmi.
     
    53:21
    Majdan priamo ohrozil Kozela, ktorý sa nemohol dostať k puku. Za dorážkami ešte aktívne išli Nellis i Džugan, ale bez želaného výsledku.
     
    51:47
    Vylúčenie v tíme HC 19 Humenné:
    Sredl – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    Dnešný zápas sleduje 2847 divákov.
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:54
    Novota si dovolil strelecký pokus od modrej čiary zľava. Súperova obrana zasiahla, puk sa ocitol na ochrannej sieti a Pacalaj ešte ironicky viackrát búchal hokejkou o ľad, že očakával spoluprácu.
     
    49:07
    Hra Spišskej poriadne naberá na obrátkach. Vidno, že hostia už sčasti rezignovali. Teraz so zatajeným dychom stál v bránke Kozel, ktorý nemal prehľad o puku, ale napokon ho domáci vystrelili vysoko.
     
    48:03
    Spišská Nová Ves dala gól! IGOR MEREŽKO sa musel vytočiť do bekhendovej pozície v tesnej blízkosti brankára Humenného, ktorému nasadil zakončenie do pravého horného rohu. Bakoš sa tak môže radovať zo štvrtého bodu v zápase, keď mu posielal finálnu nahrávku. Asistencie: Olivier Archambault a Martin Bakoš.
     
    Reklamná prestávka.
     
    47:19
    Rapáč dlho držal puk, ale zvládol bránenie protihráča, ktorý sa mu od chrbta pokúšal ho odobrať. Neúspešne. Domáci kapitán našiel Björkunga a Kozel si pripísal úspešný zákrok.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 15. Bakoš (Nellis, Björkung), 23. Vandas (Merežko, Bortňák), 31. Burgess (Archambault), 32. Merežko (Burgess, Bakoš), 39. Bakoš (TS), 49. Merežko (Archambault, Bakoš) – 36. Linet (Paršin, Sergijenko), 55. Kuru, 58. Pereskokov (Paršin, Sredl)


    HK Spišská Nová Ves: Surák – Romaňák, Merežko, Ališauskas, Björkung, Groch, Valach – Archambault, Nellis, Bakoš – Džugan, Myklucha, Burgess – Majdan, Kerbashian, Rapáč – Hamráček, Bortňák, Vandas.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    HC 19 Humenné: Kozel – Meliško, Sredl, Pacalaj, Sergijenko, Novota, Thomka – Paršin, Kuru, Pereskokov – Lapšanský, Foss, Šoltés – Handlovský, Linet, Vaško – Horvát, Ragan, Borov – M. Krajňák.
    Trenér: Martin Štrba.

    Rozhodčí: Crman, Goga – Jurčiak, D. Konc ml.

    Diváci: 2847.
    bahis siteleri