HC Slovan – Trenčín 5:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Humenné 6:3 (kon.) | Nové Zámky – Poprad 1:4 (kon.)
Zvolen – Nitra 4:3 (1:0 po s.n.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Košice – Michalovce 2:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HK Poprad
sk Neděle 18.02.2024, 16:00 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Poprad dal gól!
    Popradčania ešte navyšujú svoje víťazstvo. Nové Zámky to skúšali ešte v hre bez brankára, no neuspeli. TYLER COULTER našiel puk po prihrávke od svojho spoluhráča a nemal veľa roboty pri strele na prázdnu a odkrytú bránu, v ktorej domáci gólman Kantor nebol. Stav je 1:4.
    Asistencie: Calof.
     
    57:09
    Poprad dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté o osude stretnutia. Popradčania vyskakujú na rozdiel dvoch gólov. ANDREW CALOF sa zmocnil puku po prihrávke od svojho spoluhráča a zostala pred ním už len odkrytá domáca svätyňa. Stav je 1:3.
    Asistencie: Dmowski, Coulter.
     
    30:28
    Poprad dal gól!
    Popradčania zatlačili na domácich a presne to im priviedlo želané ovocie! V obrane domácich sa vyskytli veľké zmätky, čo využil ANDREJ KUKUČA, ktorý presnou strelou prekonal brankára Kantora a dostal svoj tím do vedenia. Stav je 1:2.
    Asistencie: Brincko, Coulter.
     
    15:33
    Poprad dal gól!
    Popradčania vyrovnávajú skóre ešte v prvej tretine! Líder tabuľky udrel z ničoho nič! TOMÁŠ ZÁBORSKÝ dokázal doraziť samostatný nájazd svojho spoluhráča Calofa, ktorý sa po hrubej chybe defenzívy domácich rútil sám na Kantora. Strelec gólu už tak nemal ťažkú robotu ohľadom dorazenia puku. Stav je 1:1.
    Asistencie: Calof, Bjalončík.
     
    08:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky idú do vedenia! TROY LOGGINS dostal skvelú prihrávku od svojho spoluhráča Múčku. Strelec gólu využil veľmi dobrú palebnú pozíciu a odklial čaro popradského gólmana Vaya, ktorý po tvrdej strele musí loviť puk zo svojej svätyne. Stav je 1:0.
    Asistencie

    Adam Kovaľ

    Branky a nahrávky: 9. Loggins (Múčka) – 16. Záborský (Calof, Bjalončík), 31. Kukuča (Brincko, Coulter), 58. Calof (Dmowski, Coulter), 60. Coulter (Calof)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Sabol) – Lee, Hatala, Johnson, Prokeš, Michnáč – Mamčics, Ligas, Stupka, Roy, Loggins – Kozák, Novajovský, Múčka, Ondrušek, Števuliak – Fafrák, Ružek, Barto, Kováč
    Trenér: Karri Kivi

    HK Poprad: Belányi (Vay) – Betker, Svedberg, Dmowski, Coulter, Kukuča – Kotvan, Brincko, Záborský, Bjalončík, Calof – D. Brejčák, J. Brejčák, Jendek, Mlynarovič, Peresunko – Turan, Kundrik, Suchý, Šotek
    Trenér: Todd Bjorkstrand

    Rozhodčí: Fridrich, Baluška – Hercog, Orolin – Konc (VBR)
    bahis siteleri