Třinec – Pardubice 4:3 (1:0 po s.n.) | K. Vary – Sparta 5:1 (kon.) | Motor ČB – Kladno 5:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 2:0 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 5:4 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 3:1 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 4:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:6 (0:2, 3:1, 1:3)
HC Kometa Brno
Pátek 01.03.2024, 17:30 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:43
    Kelly Klíma vyfasoval trest za podrážení, a tak si Kometa zahraje další přesilovku. Tohle může být zlomový bod třetiny a utkání.
     
    44:06
    Kristián Pospíšil byl v dohadech s rozhodčími příliš aktivní, a tak dostal trest za nesportovní chování.
     
    43:26
    Následně se strhla v pásmu domácích mela, do které se zapojili Lukáš Cingel a Jan Šír a oba byli odměněni dvouminutovým trestem.
     
    39:07
    Projíždějícího Tomáše Filippi složil na led nedovoleně Rhett Holland, který trefil elitního domácího centra hitem někam mezi pravé rameno a hlavu. Následně se strhla mela, do které se obul nejprve Rychlovský, který tak fasuje také trest.
     
    37:52
    Brněnské početní výhodě je konec, Adam Zbořil totiž vysekl hůl Marku Zacharovi a píská se tak jeho nedovolené bránění.
     
    37:32
    Ale pozor! Domácí byli na ledě v šesti bruslařích, a tak se píská příliš mnoho hráčů na ledě. Kometa si tak zahraje na závěr periody přesilovku.
     
    15:48
    Ronald Knot si našel ve třetině hostů rozjetého Adama Zbořila a trefil jej nevybíravým zákrokem kolenem na koleno. Sudí si celou situaci prohlédli ještě na videu a domácímu bekovi napálili trest na pět minut do konce utkání. Velmi krušné chvíle pro Liberec, tohle bude pro tygří barvy s pětiminutovým nekončícím oslabením běh na dlouhou trať.
     
    07:32
    Průjezd Bulíře do pásma byl úspěšný, za brankou Furcha jej ale na led nedovoleně poslal Greg Moro, který míří na trestnou lavici za podrážení.
    Marken.cz

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 21. A. Najman (Flynn, Rychlovský), 26. Rychlovský (A. Najman), 40. Filippi (Flynn, Melancon), 57. Hawryluk (A. Najman, Rychlovský) – 7. Zaťovič (Cingel), 11. Kollár (Pospíšil), 30. Moses (Kollár), 52. Marcinko (Cingel, Zbořil), 54. Moses (Kollár), 59. Flek (Holland, Cingel)


    Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – McCoshen, Melancon, Galvas, Knot, Ivan, Budík, Derner – Bulíř (A), Filippi (A), Faško-Rudáš – Rychlovský, A. Najman, Flynn – Birner (C), Vlach, Hawryluk – Kel. Klíma, Šír, Zachar.
    Trenér: Filip Pešán

    HC Kometa Brno: Furch (Lukeš) – Ďaloga, Gazda, Ščotka (A), Holland, Kaňák, Moro, Osburn – Zaťovič (C), Cingel, Flek – Pospíšil, Kollár, Moses – Vincour, Marcinko (A), Kos – Okál, Zbořil, Kohout.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Kika, Šindel – Kajínek, Rampír
    bahis siteleri