Kanci Uh. Brod – Devils Zlín 7:6 (po pr.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 4:6 (kon.) | IHC Přerov – HC Boskovice 10:4 (kon.)
IHC Přerov – Brno 3:7 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 4:1 (kon.) | HC Hořovice – Černošice 8:5 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 7:4 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
3:7 (2:4, 1:3)
Mission Roller Brno
Sobota 11.05.2024, 13:00 • ZS Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    38:42
    Brno právě vstřelilo branku!
    Přerov během početní nevýhody v závěru utkání zariskoval bez brankáře. Místo snížení ale přichází sedmý gól Brna, do levého horního rohu prázdné přerovské brány zamířil LUKÁŠ KAUKIČ. Asistence: Tomáš Sedláček.
     
    38:23
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku čtyř proti dvěma. JIŘÍ DROBNÝ pronikl do blízkosti Šejbovy brány a mezi betony brankáře Night Birds procedil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Dominik Hrachovina.
     
    37:23
    Brno právě vstřelilo branku!
    Také Brno využívá přesilovku a vrací se do vedení o dva góly. RADEK KUČEŘÍK ujel na Robina Šejbu, kličkou do forhendu si jej položil a vzápětí zamířil do volné části branky. Bez asistence.
     
    33:03
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a snižují na rozdíl jediného gólu. Mikuláš Zbořil poslal kotouč stejně jako před chvílí Navrátil na KARLA PLÁŠKA, jenž se tentokrát nemýlil a překonal padajícího Jaroslava Chvátala. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    19:35
    Brno právě vstřelilo branku!
    Vzápětí Jihomoravané zvyšují na rozdíl dvou gólů. FILIP KRÁL se prosazuje podruhé v zápase, když se protáhl před Petra Žurka a poté z pravé strany nasměroval kotouč přes jeho padající tělo do sítě. Asistence: Kučeřík a Obdržálek.
     
    19:13
    Brno právě vstřelilo branku!
    Hosté si 47 sekund před koncem prvního dějství berou vedení zpátky. Petr Žurek byl roztáhnutý na brankové čáře, přesto ale lapačkou nedosáhl na prudký pokus, který pod horní tyč vyslal PETR OBDRŽÁLEK. Asistence: Radek Kučeřík.
     
    18:48
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí nyní zvýšili aktivitu a odměnou je jim vyrovnání. Radim Hradil posunul kotouč na DANIELA MINISTRA, jehož rychlé zakončení zapadlo do levého horního rohu Chvátalovy branky. Asistence: Radim Hradil a Mikuláš Zbořil.
     
    13:43
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jihomoravané otáčejí skóre zápasu a vedou. Petr Obdržálek si najel do slotu a už mohl zakončovat. Místo toho ale ještě přihrál doleva na volného RADKA KUČEŘÍKA, jemuž stačilo trefit prázdnou část přerovské branky. Žurek neměl šanci zasáhnout. Asistence: Petr Obdržálek a David Sedláček.
     
    11:44
    Brno právě vstřelilo branku!
    Mission Roller vyrovnává. Jiří Drobný nejprve prověřil Žurka z pravé strany a domácí brankář zakročil betonem. Posléze Drobný nahrál na levou stranu útočné poloviny FILIPU KRÁLOVI, ten si udělal prostor ke střele a poté dokázal najít volný prostor mezi bližší tyčí a klečícím Petrem Žurkem. Asistence: Jiří Drobný.
     
    07:35
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Brno sice mělo v posledních minutách územní převahu, skóre nicméně otevírají sovičky. Karel Plášek pohlednou nahrávkou do uličky poslal do úniku JAKUBA NAVRÁTILA, který zamířil mimo dosah Chvátalovy lapačky. Asistence: Karel Plášek a Tomáš Hanák.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 8. Navrátil (Plášek, T. Hanák), 19. Ministr (Hradil, Zbořil), 34. Plášek (Zbořil) – 12. Král (Drobný), 14. Kučeřík (Obdržálek, D. Sedláček), 20. Obdržálek (Kučeřík), 20. Král (Kučeřík, Obdržálek), 38. Kučeřík, 39. Drobný (D. Hrachovina), 39. Kaukič (T. Sedláček)


    IHC Night Birds Přerov: Žurek (21. Šejba) – Hotěk, Zbořil (C), D. Svozil, T. Hanák – Hradil, Indrák, Ministr, Navrátil, Plášek (A)
    Trenér: David Podepřel

    Mission Roller Brno: Chvátal (P. Hrachovina) – D. Sedláček, Kachlík, Strýček (C), Král, Rosendorf, T. Sedláček, D. Hrachovina, Kučeřík – Kaukič, Ondráček, Obdržálek (A), Drobný
    Trenér: Pavel Strýček

    Rozhodčí: Čech, Novotná

    Diváci: 88