24:22
(10:14)
konec
Polský tým velmi bujaře slaví po výhře 24:22. V závěru už Polsko vedení udrželo a nakonec zaslouženě vítězí. Rusové měli zápas skvěle rozehraný, ale druhý poločas příliš nezvládli.
25:24
(10:9)
konec
To je z dnešního onlajn přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou.
28:31
(12:17)
konec
Utkání je u konce a Francie si po třetí výhře zajistila postup do další fáze z první pozice. Srbsko sice nehrálo špatně, ale mělo několik výpadků. Statistiky – počet střel: 43:47, vyloučení: 3:3, žluté karty: 3:2. Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek dne.
29:23
(13:13)
konec
Utkání mezi běloruským a černohorským reprezentačním výběrem nám končí stavem 29:23, ve prospěch běloruských házenkářů, což znamená, že pro svěřence trenéra Černé Hory Zorana Kastratovice končí možnost postoupit dále ze skupiny (D). První poločas nám nabídl opravdu vyrovnanou házenou, ale v druhém poločase měli běloruští házenkáři jasně navrch, což znamenalo, že běloruský výběr dokázal vést po celou dobu druhé půle. V druhém poločase se házenkáři z Balkánského poloostrova nedokázali střelecky prosadit jak by si představovali a oproti prvnímu poločasu šli s výkonem dolů. Černá Hora se pokoušela několikrát o zvrat v utkání, ale na dnešní lepší hru Běloruska to nestačilo. Běloruský národní výběr tak pokračuje dále na 11. mistrovství Evropy v házené mužů postupem ze skupiny (D). Nejlepším házenkářem vítězného týmu byl v dnešním souboji vyhlášen Brouka Ivan. S pozdravem a přáním příjemného zbytku pátečního večera Martin Petřek.