1:2
21:17
19:21
15:17
Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem nedokázali dotáhnout zápas do vítězného konce a s lotyšskou dvojicí Plavinc, Tocs nakonec prohrávají ve třech vyrovnaných setech.

Úvod se přitom Čechům vydařil. První set byl zcela pod kontrolou českých reprezentantů, kteří si drželi od začátku mírný náskok a ten také dotáhli do konce. Podobně se odvíjel i druhý set, Češi měli náskok 15:12, poté ještě 16:13, ale přesto to nestačilo. Lotyšská dvojice šla servisem po Schweinerovi, který v koncovce nebyl nejpřesnější. V rozhodujícím třetím setu se týmy přetahovaly o každý bod, šťastnější byli v koncovce Lotyši.

V odpoledních hodinách si Češi zahrají o postup ze skupiny A s domácím párem Wutzl, Frühbauer.
0:2
16:21
23:25
České jedničky zvládly důležitý druhý zápas ve skupině A a zajistily si postup do zítřejšího prvního kola playoff. S domácím párem Wutzl, Frühbauer si Češi poradili ve dvou setech!

Češi vstoupili do zápasu skvěle, ještě před technickým oddechovým časem si vybudovali vedení o tři body. V závěru prvního dějství se Rakušané přibližovali, ale na úplné dorovnání už neměli síly. Druhá sada byla zpočátku velmi vyrovnaná, ve střední části se rakouské duo dostalo do slibného náskoku, ale to Češi dokázali rychle zlikvidovat. Za stavu 21:20 měla česká dvojice dokonce mečbol, ale ten nevyužila. Následně se musel zápas na celé dvě hodiny přerušit kvůli nepřízni počasí. Po dlouhé pauze stačila Čechům minuta, aby zápas dotáhli do vítězného konce.

Zítra kolem poledne se české duo postaví k zápasu prvního kola playoff.