Chomutov – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Znojmo – Hr. Králové 3:5 (kon.) | Jihlava – Beroun 4:0 (kon.)
Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:2 (po s.n.) | Ústí n/L – Tábor 3:1 (kon.) | Písek – Třebíč 0:1 (kon.)
Olomouc – Kadaň 4:3 (kon.) | Chrudim – Litoměřice 3:2 (kon.)
konec
HC Chrudim
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 15.09.2010, 18:00 • Zimní stadion Chrudim • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:47
    Domácí znovu v oslabení a při power-play to bude 4/6. Na trestnou lavici odjíždí Jan Zdráhal poté, co sevřel rukavicí kotouč a vyhodil na střídačku.
     
    59:06
    Litoměřice hrají power-play, Volke míří na střídačku.
     
    58:30
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Zmýlená do třetice neplatí. Chrudimským spasitelem se stává asistující Zdráhal, který vzal zodpovědnost na svá bedra a po levém křídle prokličkoval vším co mu stálo v cestě. Adresovanou přihrávku do brankoviště pak nekompromisně proměnil JAN SEMORÁD. Asistence: Jan Zdráhal
     
    53:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hloupý kdo dává, chytrý kdo bere. Tohle pořekadlo asi znají Litoměřice velmi dobře. Na dvakrát se dělovkou z kruhů prosazuje MILAN VOBOŘIL a vyrovnává skóre. Bez asistence.
     
    53:16
    Ze dvou podobných zákroků si teď rozhodčí vybrali ten druhý na straně domácího celku, který se rázem ocitá ve třech. Na lavici trestů usedá Jan Šeda.
     
    52:52
    A Chrudimským bude pořádně horko. Za hákování vyloučen Robert Krejnus. Přesilová hra hostí 5/4.
     
    51:02
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A samotný postižený LADISLAV SLÍŽEK nabídnutou příležitost proměňuje. V brejku nedal Svobodovi sebemenší šanci a zakončil svůj únik blafákem pod horní tyč. Asistence: Petr Macek
     
    50:44
    Slížkovi se podařilo vyhrát buly a sám se vydal před bránu. Nepříjemnou situaci vyřešil Tomáš Kaut hákováním. Přesilovka hostí.
     
    46:25
    Před Svobodu se proháčkoval Šinágl, Svoboda si na něj počkal a nenechal se přelstít jeho šikovnou kličkou.
     
    46:01
    Martinka nahodil do útočného pásma, kotouč se odrazil ke Svobodovi, který nešťastně přestřelil plexisklo. To nutně znamená 2 minuty vyloučení. Domácí gólman se v diskusi s rozhodčími odvolává na diváky za plexi, rozhodčí ovšem nekompromisně signalizuje trest.
     
    45:45
    Efektní rybičkou likviduje Volke pokus Jaroměřského!
     
    19:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A ani to už není pravda. Chrudim využívá přesilovou hru z bleskového přečíslení, které založil přesnou přihrávkou domácí brankář Adam Svoboda. Pro Kauta už bylo lahůdkou přihrát rozjetému JAKUBU LUŠTINCOVI, který se z první nemýlil a prostřelil Volkeho mezi betony. Asistence: Adam Svoboda, Tomáš Kaut.
     
    37:35
    Množí se ostré zákroky. Rozhodčí si mají co vyříkávat. zdržováním hry se navíc provinil Vobořil, což znamená téměř minutu a půl hry 5/3 domácího týmu.
     
    36:55
    V brejku faulován Luštinec, který zůstal ležet po nepříjemném nárazu do mantinelu na ledové ploše. Petr Macek si za krosček vysloužil dvě minuty. Chrudim hraje 5/3.
     
    36:22
    Po obrovském závaru se skóre nemění. Navíc vzájemné vyloučení Žáka (nedovolené bránění) a Doležala (sekání). Škoda pro domácí, kteří mohli hrát už pět na tři.
     
    35:26
    Další příležitost se naskýtá domácímu celku. Po podražení Kolbaby budou mít výhodu muže v poli - 5/4.
     
    34:28
    Heinisch sám před Svobodou, který rozklekem drží vedení Chrudimě.
     
    31:02
    Kříž ve skvělé příležitosti troskotá na excelentním Svobodovi!
     
    24:38
    Začíná regulérní přesilová hra hostí. Faulem loktem se provinil Lukáš Kapec - 4/5.
     
    19:47
    Skvělé střídání Zdeňka Žáka, který si ještě vynutil faul soupeře. Za držení protihráče vyloučen Jan Kloz.
     
    14:28
    Z toho ale těží Horčička, který znovu ujíždí červené záplavě. Výtečně ovšem opět zasahuje Svoboda!
     
    8:52
    A po sérii příležitostí domácích je tu vyloučení na straně hostí. Vladimír Kolbaba přehnal bránění a podrazil protihráče. Chrudim hraje přesilovou hru 5/4.
     
    8:31
    Oslabení domácích skončilo střelou Kříže, kterou efektně Svoboda chytil do lapačky a v zápětí holí rozehrál přes celé hřiště až ke svému kolegovi v litoměřické brance.
     
    6:31
    Vyloučen Dušan Kobela. Výhoda pro hosty 5/4.
     
    5:57
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pěkná souhra ve střední třetině mezi Králem a Jaroměřským nese své ovoce. LUKÁŠ KRÁL totiž z mezikruží nedal Volkemu šanci a posílá domácí do vedení. Asistence: Jan Jaroměřský, Zdeněk Toužimský
     
    4:20
    Kousal prokličoval středem kluziště a našel ideální přihrávkou úplně nekrytého spoluhráče. Gól z této pohledné akce ale nepadl.
    Marken.cz

    Dany

    Petr Vtípil

    Branky a nahrávky: 6. Král (Jaroměřský, Toužimský), 20. Luštinec (Kaut, Svoboda), 59. Semorád (Zdráhal) - 52. Slížek (Macek), 54. Vobořil


    HC Chrudim: Svoboda (Landsman) - Toužimský, Jaroměřský, Kobela, Zdráhal, Zukal, Krejnus, Havlík - Fořt, Král, Žák - Kapec, Semorád, Šeda - Luštinec, Kaut, Goiš - Klejna, Kousal, Martinec
    HC Stadion Litoměřice: Volke (Sklíba) - Evan, Kříž, Stříteský, Macek, Vobořil, Kolbaba, Brož, Martinka - Tvrzník, Šinágl, Hašek - Horčička, Slížek, Heinisch - Novák, Kříž, Kloz - Přeučil, Hlusička, Doležal

    Rozhodčí: Kubičík - Chocholouš, Dřínovský

    Diváci: 380
    bahis siteleri