Vítkovice – Motor ČB 3:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 6:5 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 3:1 (kon.) | Slavia – Litvínov 5:1 (kon.)
Liberec – Zlín 6:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (0:0, 1:3, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 17.09.2010, 17:30 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga
Partner:
     
    47:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tady opět rozdíl jediné branky. Pavel Patera se dostal do přečíslení 2 na 1 s Eberlem. Patera nakonec nahrával a JAN EBERLE snížil na 3:4! Asistence: Pavel Patera.
     
    44:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se vrací na dostřel dvou branek. Kalla ve středním pásmu prodloužil do jízdy na JAKUBA VALSKÉHO, který se trefil přesně pod "víko". Asistence: Jaroslav Kalla, Milan Toman.
     
    42:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav přidává čtvrtou branku a Kladenští už budou mít hodně těžké otáčet vývoj. DAVID VRBATA přejel modrou čáru a nenápadnou střelou překonal zaskočeného Cikánka. Asistence: Darell Hay.
     
    36:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže Kladno opět chybuje a hosté opět odskakují na rozdíl dvou branek. Na brankovišti se dostal k puku nikým nekrytý LUKÁŠ PABIŠKA, který překonal Cikánka. Asistence: Peter Fabuš, Michal Macho.
     
    34:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využívá přesilovku a zaslouženě snižuje! Střela Libora Procházky se zamotala hráčům mezi nohy, nejrychlejší reakce měl ale JIŘÍ KUCHLER, který doslova dotlačil puk do branky. Asistence: Libor Procházka.
     
    32:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné. Kladnu se opět nepovedlo vyhození z pásma. Divíšek od mantinelu vystřelil před branku a jeho střelu usměrnil za bezmocného Cikánka DANIEL BOHÁČ. Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    30:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po obrovských šancích Kladna jdou do vedení hosté. Gajovský z brankové čáry nahrával před branku, tam se puk odrazil smolně od brusle jednoho z kladenských hráčů přímo na hůl ZDEŇKA BAHENSKÉHO, který neměl problém překonat Cikánka. Asistence: Nikola Gajovský.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 35. Kuchler (Procházka), 45. Valský (Kalla, Toman), 48. Eberle (Patera) - 31. Bahenský (Gajovský), 33. Boháč (Divíšek), 37. Pabiška (Fabuš, Macho), 43. Vrbata (Hay)


    Rytíři Kladno: Cikánek - Drtina, Kameš, Toman, Procházka, Šmach, Mnatsyan, Piskáček, Platil - Látal, Patera, Eberle - Valský, Kalla, Gengel - Bělohlav, Stieler, Kuchler - Knotek, Melka, Kotrla.
    BK Mladá Boleslav: Schwarz - Jindra, Lehikoinen, Hay, Marušák, Macháček, Duben, Žabka - Milroy, Matějovský, Handlovský - Vrbata, Nouza, Bahenský - Divíšek, Macho, Loskot - Boháč, Fabuš, Gajovský - Pabiška.

    Rozhodčí: Hrubý, Šindler - Jelínek, Pešek.

    Diváci: 3124
    bahis siteleri