Třinec – Olomouc 2:3 (po s.n.) | Plzeň – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Chomutov – K. Vary 6:3 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (kon.)
Kometa Brno – Havířov 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 17.09.2010, 17:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:07
    Liberec právě vstřelil branku!

    DAVID KNAP vrací svému celku vedení, domácím se povedl barání obrat! Knap si počkal před brankovištěm na odražený kotouč a poté jej se štěstím došťoural za Sejpala - 5:4.
     
    54:09
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři se dočkali vyrovnávací branky a zápas je znovu otevřený! Mikyska vrátil puk po kolotoči přihrávek zpět na modrou čáru, kde úspěšně napřáhl ADAM JANDEJSEK. Asistence: Mikyska - 4:4.
     
    53:05
    Liberečtí přidávají na obrátkách a budou hrát přesilovku, na trestné lavici již sedí Zet - hákování.
     
    48:25
    Tygři sice svého soka mačkali před vlastní klecí, avšak posléze uprchl domácím zadákům Teubner. Pouze za cenu faulu jej dokázal zastavit Pálek a počet hráčů na ledě se vyrovná.
     
    47:11
    Liberec bude hrát přesilovku, Chalupa si jde odpočinout za nedovolené bránění.
     
    46:44
    Málem přišlo vyrovnání, Jandejskovo nenápadné nahození od modré čáry se od klubka hráčů před brankou odrazilo do protipohybu brankáře, ale ten i přesto dokázal puk zastavit.
     
    41:27
    Velká šance Boleslavských hned vzápětí. Nikým neatakovaný Brandejský stál uplně sám na levé straně libereckého brankoviště, ovšem svoji střelou pouze vyprášil betony přesouvajícího se Krejčího.
     
    40:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Středočeši vyhráli vhazování, nasunuli se do útočného pásma a pokračovali v přesilové hře. Chalupa vypálil od modré čáry, Krejčí neudržel kotouč ve své moci a dobře postavený KAREL BIČIŠTĚ jej doklepl do sítě - 3:4. Asistence: Chalupa.
     
    39:27
    Hostující mladící si vypracovali gólovou příležitost, ta však kýženou brankou nekončí. Krejčí vyrazil kotouč pouze před sebe, kde číhal volný Brandejský, ležícího brankáře ale překonat nedokázal.
     
    38:34
    Michal Plutnar dostává menší trest za podražení, Mladá Bolesav hraje přesilovo hru.
     
    34:36
    Holada sedí na trestné lavici, Liberec hraje přesilovku.
     
    33:28
    Jan Kouba mohl vrátit svému celku vedení, když si počkal na modré čáře na přihrávku a ujížděl sám na brankáře, rychle se vracející hostující zadáci jej však vytlačili do příliš velkého úhlu.
     
    32:13
    Ovšem hned vzápětí se proti pravidlům provinil také Protivný, bude se pokračovat ve čtyřech.
     
    32:02
    Hosté si navíc zahrají přesilovou hru, Dlouhý jde pykat za napadení.
     
    30:54
    Středočeši jsou na koni, uplně sám na Krejčího nyní uháněl Brandejský, domácí brankář dokázal černou pryž zastavit ještě před brankovou čarou, s dorážkou následně neuspěli ani další mladoboleslavští hráči.
     
    26:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno! Nepříliš pozorně bránící Liberec nechal do svého území proniknout Protivného, který svoji přihrávkou nalezl JAKUBA TEUBNERA. Kotouč z jeho hole končí v síti - 3:3. Asistence: Protivný.
     
    26:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hráči v černozelených dresech ale následně náskok svých protivníků snižují. Před severočeským teritoriem se nejlépe zorientoval KAREL ŠIMEK, jenž neomylně poslal puk za Krejčího záda - 3:2. Asistence: Štěpánek.
     
    25:10
    Liberec právě vstřelil branku!

    Pohledná akce tygří smečky končí třetí brankou. Dlouhý nalezl na modré čáře operujícího Urbana, ten si počkal na JOSEFA MIKYSKU, který si sjel do mezikruží a pokořil Sejpala. Liberecká "14" tak kompletuje hattrick - 3:1. Asistence: Urban, Dlouhý.
     
    19:14
    Lukáš Zet dostává dvě minuty za faul na protihráče, Tygři tak dohrají minimálně zbytek této periody v početní převaze.
     
    16:21
    Počet sil na ledě se však vzápětí vyrovná, Holada si počínal ve středu hřiště až příliš důrazně a dostává menší trest.
     
    15:53
    Beránek podrazil Semiráda a dostává dvě minuty, Boleslav si zahraje přesilovku.
     
    11:06
    O dost nebezpečněji ale vypadal průnik Ladislava Marka, jenž nic nevymýšlel a odvážně se prosekal až před Krejčího, ten jeho pokus dokázal zneškodnit.
     
    5:06
    Liberec právě vstřelil branku!

    Parádní individuální akce JOSEFA MIKYSKY končí druhou gólovou trefou tygří smečky. Domácí forvard se chopil kotouče ve středním pásmu, prolétl až do soupeřovy třetiny a přesnou střelou nedal Sejpalovi šanci - 2:0. Bez asistence.
     
    4:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Hokejisté z města automobilů ovšem udeřili hned posléze! V libereckém brankovišti se strhla menší mela, Brandejský posunul kotouč z levé strany na modrou čáru, odkud zamířil přesně LIBOR BARTOŠ - 1:1.
     
    1:17
    Hosté měli možnost přesilové hry, avšak vážnější šanci si vypracovat nedokázali. Severočeši jsou v plném počtu.
     
    0:37
    Liberec právě vstřelil branku!

    Parádní nástup Tygrů do zápasu, modrobílí se ihned po vhazování nasunuli před soupeřovu tvrz a radují se z vedoucí branky. JOSEF MIKYSKA posílá svůj tým do vedení - 1:0.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 1. Mikyska (Dlouhý), 6. Mikyska, 26. Mikyska (Urban, Dlouhý), 55. Jandejsek (Mikyska), 57. Knap - 5. Bartoš (Brandejský), 27. Šimek (Štěpánek), 27. Teubner (Protivný), 41. Bičiště (Chalupa)


    Bílí Tygři Liberec: Krejčí (Blažek) - Mrázek, Jandejsek, Najman, Beránek, Plutnar, Klíma, Beníšek, Knap, Simandl, Mikyska, Dlouhý, Psota, Špakov, Kouba, Žďárský, Urban, Pokorný, Procházka.
    BK Mladá Boleslav: Sejpal (Novák) - Budín, Zet. Chalupa, Valentík, Holada, Serbus, Bartoš, Teubner, Marek, Brandejský, Kalfiřt, Semirád, Hloušek, Ficek, Bičiště, Štěpánek, Šimek, Protivný.
    bahis siteleri