Sokolov – Třinec 2:2 (kon.) | Sparta B – Jihlava 2:0 (kon.) | Táborsko – Žižkov 2:0 (kon.)
Znojmo – Varnsdorf 0:1 (kon.) | Zlín – Karviná 4:1 (kon.)
konec
FC Zlín
4:1 (2:0)
MFK Karviná
Sobota 18.09.2010, 19:00 • Letná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
     
    59
    Karviná právě vstřelila branku!
    Brankostroj pokračuje. Hosté neodjedou ze Zlína s nulou na kontě vstřelených gólů díky MILOSAVLJEVOVI, který z dálky napřáhl a nádhernou střelou poslal balon do šibenice. Gólman Skácel neměl šanci.
     
    53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se rozstříleli. Po krásné kombinaci se balon dostal ve vápně k volnému POZNAROVI, který ho bez problémů poslal k levé tyči.
     
    49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín faul Homoly dokonale potrestal. DOBEŠ z přímého kopu nádherně poslal balon k levé tyči karvinské branky. Brankář se jen marně po míči natahoval.
     
    44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další povedená akce Zlína končí brankou. Na pravé straně se uvolnil Borák, který tvrdě vypálil na branku, gólman balon vyrazil k levé straně, kde nabíhal volný ŠROM, který poslal míč po zemi k levé tyči.
     
    39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali a vytěžili z aktivního přístupu první branku. Po kombinační akci zůstal na hranici pokutového území úplně osamocený Roman DOBEŠ, který bez problémů technickou střelou překonal brankáře Kafku.

    Drahomír Kvasnička

    Branky: 39. R. Dobeš, 44. Šrom, 49. R. Dobeš, 53. Poznar - 59. Milosavljev


    FC Zlín: Skácel - Pazdera, Malý, Zbožínek, Jelínek - Šrom (62. Novák), Elšík, R. Dobeš, Šmahaj (83. J. Dobeš), Borák (90. Švach) – Poznar
    MFK Karviná: Kafka – Hoffmann, Mihálik, Homola, Štajer (78. Jursa) – Pavlík – Ficek, Knötig (46. Milosavljev), Gonda – Gottwald (46. Opic), Mišinský

    Rozhodčí: Matějek - Galo, Santarius

    Diváci: 2234
    bahis siteleri