Třinec – Kladno 7:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:1 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:6 (kon.) | Plzeň – Liberec 1:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (3:0, 4:2, 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 24.09.2010, 17:00Tipsport extraliga
Partner:
     
    47:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Knotek trefil Lojka, který zůstal ležet na zemi. Někteří hráči si již mysleli, že rozhodčí přeruší hru. Nestalo se tak a JIŘÍ KUCHLER mohl pokračovat v útoku. Zodpovědnost vzal na sebe a z mezikruží poslal puk od břevna do branky. Asistence: Tomáš Knotek, Milan Toman.
     
    38:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nyní je za přesilovku třeba pochválit také Kladenské! Ukázková kombinace končí na pohodlné ráně do prázdné brány z hole ANTONÍNA MELKY. Vojtek mohl jen přihlížet, neměl nárok. Asistence: Jaroslav Kalla, Milan Toman.
     
    36:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Třinec přichází o čisté konto. V signalizované výhodě za faul Vojtka se hodně štastně zpoza brány po odrazu některého z třineckých obránců trefil RADEK BĚLOHLAV. Asistence: Libor Procházka, Tomáš Knotek.
     
    32:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec trestá! Kladenští totiž zapomněli, že končí trest VOJTĚCHA POLÁKA, který tak mohl z půli hřiště uhánět sám na Faltera a jen potvrdil, že je v samostatných nájezdech naprosto neomylný! Bez asistence.
     
    29:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    A změnilo! Ihned po vhazování se bezhlavě natlačil před bránu MARTIN ADAMSKÝ a nadvakrát překonal ležícího Faltera! Asistence: Jan Peterek.
     
    25:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Povedlo se mu to ale o minutu později! MARTIN RŮŽIČKA si hodně zkušeně sjel na levý kruh, odkud vymetl přesně levý kout brány! Stává se tak prvním hattrickovým střelcem v této sezóně! Asistence: Martin Adamský.
     
    22:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí přesilovku nakonec využívají! Znovu jsme v jejich podání viděli hezkou akci na jeden dotek. Josef Hrabal na samotném konci akce našel na levém kruhu křižnou přihrávkou MARTINA RŮŽIČKU, který pálil z první přesně! Asistence: Josef Hrabal, Lukáš Krajíček.
     
    11:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Učebnicová přesilovka v podání Třince! Rozložená kladenská obrana jen zírala na ťukec Ocelářů, který po ideální přihrávce od Poláka zakončoval do prázdné brány STANISLAV HUDEC! Asistence: Vojtěch Polák, Radek Bonk.
     
    1:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka Třince. Bonk vyhrál vhazování pro Hudce, který jen přiťukl na hůl VÁCLAVA VARADI, jenž jen zavřel oči a napálil puk přesně mezi Cikánkovy betony! Asistence: Stanislav Hudec, Radek Bonk.
     
    0:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla rychlovka! MARTIN RŮŽIČKA nabruslil s pukem do pásma a po kombinaci svých spoluhráčů dobruslil k pravé tyči, kde důrazně přetlačil beton brankáře! Asistence: Ladislav Kohn, Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 1. Růžička (Kohn, Polanský), 2. Varaďa (Hudec, Bonk), 12. Hudec (Polák, Bonk), 23. Růžička (Hrabal, Krajíček), 26. Růžička (Adamský), 30. Adamský (Peterek), 33. Polák - 37. Bělohlav (Procházka, Knotek), 39. Melka (Kalla, Toman), 48. Kuchler (Knotek, Toman)


    HC Oceláři Třinec: Duba (24. Vojtek) - Hrabal, Zíb, Seman, Krajíček, Cartelli, Lojek, Hudec - Růžička, Květoň, Kohn - Adamský, Peterek, Havel - Varaďa, Bonk, Polák - Hampl, Polanský, McGregor - Mičulka.
    Rytíři Kladno: Cikánek (26. Falter) - Drtina, Toman, Procházka, Šmach, Mnatsyan, Liskáček - Látal, Patera, Eberle, Valský, Kalla, Bělohlav, Stieler, Kuchler, Knotek, Melka, Gengel, Kafka, Luňák.

    Rozhodčí: Souček, Polák - Lhotský, Rozlílek.

    Diváci: 2803
    bahis siteleri