Třinec – Kladno 7:3 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Litvínov – Pardubice 3:1 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:6 (kon.) | Plzeň – Liberec 1:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (3:0, 4:2, 0:1)
Rytíři Kladno
Pátek 24.09.2010, 17:00Tipsport extraliga
Partner:
     
    58:51
    Polanský vyloučen za hákování, takže trestů v dnešním zápase není konec...
     
    56:28
    V době, kdy se počet hráčů na ledě vyrovnal pálil z první neskutečně ostře Zíb. Falter stačil natáhnout beton k pravé tyči včas!
     
    55:57
    Přísný metr rozhodčího pokračuje. Vyloučen je Ladislav Kohn, dvě minuty - nedovolené bránění. Třinec hraje přesilovku 4 na 3.
     
    55:08
    Jenže končí i ta. Polanský podražen za brankou Paterou. 11 vteřin se bude hrát 3 na 3, pak začnou přesilovky Třince.
     
    54:24
    Dvojnásobná přesilovka končí. Gengel totiž atakoval Vojtka a dostává menší trest za sekání.
     
    53:47
    Martin Růžička dostává dvě minuty za hákování. Dlouhá přesilovka 5 na 3 čeká i na Kladno.
     
    53:19
    Bonk se dotkl puku a umožnil tak Lojkovi odjet na trestnou lavici. Třinecký bek dostává menší trest za sekání.
     
    48:51
    Jenže Třinec si znovu zahraje dvojnásobnou přesilovku. Tentokráte 80 vteřin dlouhou. Za podražení vyloučen Melka.
     
    48:11
    Patera přidržel hůl Polanskému a bude vyloučen. V pokračující výhodě pokračoval tlak Ocelářů. Polanský ale poskakující puk na brankové čáře nedokázal trefit správně.
     
    47:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Knotek trefil Lojka, který zůstal ležet na zemi. Někteří hráči si již mysleli, že rozhodčí přeruší hru. Nestalo se tak a JIŘÍ KUCHLER mohl pokračovat v útoku. Zodpovědnost vzal na sebe a z mezikruží poslal puk od břevna do branky. Asistence: Tomáš Knotek, Milan Toman.
     
    46:34
    Třinečtí teď po zřejmě Květoňově ráně nastřelují z mezikruží tyč!
     
    44:50
    Bonk sám na brankovišti trefil jen Falterovu vyrážečku!
     
    43:45
    42 vteřin dlouhá přesilovka 5 na 3 pro Třinec. Za nedovolené bránění vyloučen Piskáček.
     
    43:24
    Petr Kafka uháněl sám na Vojtka, ten se před ním roztáhl na čáře a nedovolil kladenského hráče skórovat!
     
    42:50
    Kombinace na jeden dotek. Ladislav Kohn nebyl schopný z metru přehodit Falterův beton!
     
    42:27
    Třinec bude hrát přesilovku. Znovu to byla čtvrtá lajna, která si svým pohybem vynutila faul. Libor Procházka dostává menší trest za sekání a navíc desítku za kecy k rozhodčím.
     
    38:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nyní je za přesilovku třeba pochválit také Kladenské! Ukázková kombinace končí na pohodlné ráně do prázdné brány z hole ANTONÍNA MELKY. Vojtek mohl jen přihlížet, neměl nárok. Asistence: Jaroslav Kalla, Milan Toman.
     
    36:29
    Trest Krajíčka končí, ale trest Vojtka bude následovat. Odpyká ho Václav Varaďa. Kladno zůstane v přesilovcve.
     
    36:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Třinec přichází o čisté konto. V signalizované výhodě za faul Vojtka se hodně štastně zpoza brány po odrazu některého z třineckých obránců trefil RADEK BĚLOHLAV. Asistence: Libor Procházka, Tomáš Knotek.
     
    35:55
    Akce se dohrávala v rohu hřiště, kde si nedovoleně počínal Lukáš Krajíček. Kladno bude hrát další přesilovku. Třinecká zámořská posila dostává dvě minuty za krosček.
     
    35:54
    Krajíček byl hodně těsně ubráněn a sestřelen na modré čáře a Kladno vyrazilo do přečíslení 3 na 1. Ani to ale nedotáhlo do úspěšného konce. Seman totiž skvěle eliminoval hned první přihrávku!
     
    33:59
    A Kladno znovu zapomnělo na hráče naskakujícího z trestné lavice! Radek Bonk mohl jet sám na brankáře. Puk mu sjel z čepele, přesto šance trvala. Nejblíže k touši měl totiž David Květoň. Ten sám před brankářem nedokázal těžký bekhend zasunout k pravé tyči!
     
    32:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Třinec trestá! Kladenští totiž zapomněli, že končí trest VOJTĚCHA POLÁKA, který tak mohl z půli hřiště uhánět sám na Faltera a jen potvrdil, že je v samostatných nájezdech naprosto neomylný! Bez asistence.
     
    32:00
    Patera ve velké šanci u pravé tyče nepřekonal Vojtka!
     
    31:50
    Zároveň půjde Třinec na 17 vteřin do tří. Za pád pod nohy protihráče vyloučen Radek Bonk.
     
    31:50
    Zřejmě největší šance zápasu. Lojek upadl a Kladno mohlo do přečíslení dva na jednoho. Knotek přihrával na Bělohlava, který z první trefil jen boční síť!
     
    30:25
    Jenže Kladno chybuje i při vlastní přesilovce a sám na bránu mohl uhánět Martin Růžička. Třinecký střelec a letošní mistr světa ale špatně zpracoval puk a ztratil rychlost. Proto řešil brejk tvrdým příklepem z úpatí pravého kruhu. Falter dobře vybruslil a pumelici eliminoval!
     
    30:07
    Třinec teď bude muset z útočných manévrů slevit a soustředit se také na obranu. Za hákování je totiž vyloučen Vojtěch Polák a na Kladno tak čeká druhá přesilovka v zápase.
     
    29:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    A změnilo! Ihned po vhazování se bezhlavě natlačil před bránu MARTIN ADAMSKÝ a nadvakrát překonal ležícího Faltera! Asistence: Jan Peterek.
     
    26:48
    Nemohoucnost Kladna mohl potvrdit i předcházející okamžik, kdy si Pavel Patera málem vstřelil vlastní branku. Peterek nahazoval zpoza brány a kladenský kapitán nechtíc málem tečí překonal Faltera. Ten našel puk v lapačce!
     
    25:50
    A to už bylo moc na nervy Cikánka. Do brány Kladna se proto postaví Martin Falter.
     
    25:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Povedlo se mu to ale o minutu později! MARTIN RŮŽIČKA si hodně zkušeně sjel na levý kruh, odkud vymetl přesně levý kout brány! Stává se tak prvním hattrickovým střelcem v této sezóně! Asistence: Martin Adamský.
     
    24:55
    Na druhé straně velká šance. Z rohu hřiště se dostal puk šťastně na trestuhodně volného Růžičku. Třinecký snajpr ale hattrick nezkompletoval, puk mu totiž sjel z čepele!
     
    24:08
    Piskáček ve vlastním pásmu nechtěně zachytil puk do rukavice a nedokázal ho vrátit zpět do hry. Rozhodčí píská a nelíbí se to Varaďovi, který to ihned Piskáčkovi dává hlasitě a taky bolestivě najevo. Za menší potyčku jsou nakonec vyloučení oba dva, shodně za hrubost.
     
    23:00
    Tomáš Duba ukazuje jasné gesto a za doprovodu lékařky míří přímo do útrob stadiónu. Po dvou letech proto přichází velký comeback Martina Vojtka.
     
    22:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí přesilovku nakonec využívají! Znovu jsme v jejich podání viděli hezkou akci na jeden dotek. Josef Hrabal na samotném konci akce našel na levém kruhu křižnou přihrávkou MARTINA RŮŽIČKU, který pálil z první přesně! Asistence: Josef Hrabal, Lukáš Krajíček.
     
    20:27
    Třinec začal znovu náporem a vykoledoval si faul. Eberle krosčekem přizdil k mantinelu Polanského a dostává dvě minuty.
     
    18:51
    Krajíček si na modré čáře dovolil elegantní a hodně riskaní kličku. Vyšlo to a byla z toho obrovská šance. Třinecký obránce totiž mohl hledat Kohna, který před prázdnou bránou promáchl!
     
    14:05
    První přesilovka pro Kladno. V útočném pásmu fauloval Bonk. Třinecký centr dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    11:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Učebnicová přesilovka v podání Třince! Rozložená kladenská obrana jen zírala na ťukec Ocelářů, který po ideální přihrávce od Poláka zakončoval do prázdné brány STANISLAV HUDEC! Asistence: Vojtěch Polák, Radek Bonk.
     
    11:14
    Cikánek si po ráně Zíba připisuje další zákrok lapačkou, ale Kladno pod velkým tlakem zůstane nadále. Čtyři vteřiny před návratem Šmacha vyloučen Milan Toman. Dvě minuty, vysoká hůl.
     
    9:18
    Václav Varaďa v další velké šanci, ale puk se mu zamotal pod nohama. Nejblíže k němu měl Šmach, který ho napálil rovnou na střídačku. Třinec čeká 61 vteřin dlouhá přesilovka 5 na 3.
     
    8:18
    Čtvrtá formace Třince si vykoledovala další přesilovku. Na trestné lavici si odpočine Valský. Dvě minuty, sekání.
     
    7:35
    Výtečný Cikánek! Martin Růžička se po levém křídle protáhl před bránu a u druhé tyče našel úplně volného Kohna. Nejproduktivnější hráč Ocelářů v minulém ročníku ale vyhořel na pohotovém zákroku kladenského gólmana!
     
    4:11
    Jejich další přechod do ofenzívy ale brzdí Jiří Kuchler faulem. Za podražení Poláka dostává dvě minuty.
     
    1:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka Třince. Bonk vyhrál vhazování pro Hudce, který jen přiťukl na hůl VÁCLAVA VARADI, jenž jen zavřel oči a napálil puk přesně mezi Cikánkovy betony! Asistence: Stanislav Hudec, Radek Bonk.
     
    1:19
    Třinecký tlak na malou chvíli ruší píšťalka rozhodčího. Jenže domácí v útoku zůstanou. Antonín Melka totiž fauloval Peterka a odejde na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    0:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla rychlovka! MARTIN RŮŽIČKA nabruslil s pukem do pásma a po kombinaci svých spoluhráčů dobruslil k pravé tyči, kde důrazně přetlačil beton brankáře! Asistence: Ladislav Kohn, Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 1. Růžička (Kohn, Polanský), 2. Varaďa (Hudec, Bonk), 12. Hudec (Polák, Bonk), 23. Růžička (Hrabal, Krajíček), 26. Růžička (Adamský), 30. Adamský (Peterek), 33. Polák - 37. Bělohlav (Procházka, Knotek), 39. Melka (Kalla, Toman), 48. Kuchler (Knotek, Toman)


    HC Oceláři Třinec: Duba (24. Vojtek) - Hrabal, Zíb, Seman, Krajíček, Cartelli, Lojek, Hudec - Růžička, Květoň, Kohn - Adamský, Peterek, Havel - Varaďa, Bonk, Polák - Hampl, Polanský, McGregor - Mičulka.
    Rytíři Kladno: Cikánek (26. Falter) - Drtina, Toman, Procházka, Šmach, Mnatsyan, Liskáček - Látal, Patera, Eberle, Valský, Kalla, Bělohlav, Stieler, Kuchler, Knotek, Melka, Gengel, Kafka, Luňák.

    Rozhodčí: Souček, Polák - Lhotský, Rozlílek.

    Diváci: 2803
    bahis siteleri