Havlíčkův Brod – Chrudim 7:4 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 2:3 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 8:2 (kon.)
Beroun – Olomouc 2:0 (kon.) | Chomutov – Znojmo 6:4 (kon.) | Tábor – Kadaň 1:8 (kon.)
Hr. Králové – Písek 3:2 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:4 (1:0, 3:1, 3:3)
HC Chrudim
Sobota 25.09.2010, 17:001. liga (ČR)
Partner:
     
    58:14
    Hosté hrají power-play!
     
    58:07
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest J. Ondráčkovi (HBR) za krosček.
     
    57:08
    Za nesportovní chování dostal osobní trest do konce utkání útočník Blažek (CHR).
     
    57:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po několika přesných nahrávkách v útočném pásmu vystřelil v pravém kruhu volný obrácne Petr Vošmik, gólman Svoboda jeho dělovku ještě stihl vyrazit do prostoru vedle sebe, ale na následnou dorážku MARTINA ONDRÁČKA z těchto míst byl již bezmocný! Asistence: Petr Vošmik.
     
    56:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Aleš Jelínek přitrukl kotouč na modré čáře kotouč na hůl MICHALA KEMPNÉHO, jenž po mohutném nápřahu vyslal nechytatelnou dělovku, která pod horní tyčkou rozechvěla síťku za zády brankáře Svobody! Asistence: Aleš Jelínek.
     
    55:39
    Po tvrdé ráně od modré čáry, jíž vyrazil gólman Svoboda betony do prostoru před sebou, se tlačil k dorážce Knotek, ovšem byl nedovoleně zastaven. M. Drtina (CHR) dostává 2 minuty za hákování.
     
    55:31
    Domácí stále kombinovali v útočném pásmu a donutili Východočechy k faulu. Na 2 minuty odjíždí za katr kvůli držení protihráče Blažek (CHR).
     
    52:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je opravdu nevídaný brankostroj. Rebelům vrací těsné vedení přesnou střelou zblízka mezi Svobodovy betony VÁCLAV MEIDL, jenž v situaci 2 na 1 zužitkoval přesnou nahrávku z hole Jiřího Ondráčka! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    52:03
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Po nepřesné nahrávce Tomáše se kotouč odrazil mezi kruhy na hůl MICHALA KLEJNY, jenž z otočky zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Blažek, Marek Zukal.
     
    51:18
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Rebelové zbytečně pustili svého soupeře na dostřel jediné branky. Přesilovou hru využil ZDENĚK ŽÁK, který po Suchanem vyražené střele Lukáše Krále zachytil ležící kotouč, vybruslil si do volného prostoru a sk=oroval do poloprázdné branky! Asistence: Lukáš Král.
     
    50:26
    Na lavici hanby zamířil Meidl (HBR), jenž si odsedí dvoumintuový trest za hákování.
     
    48:35
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Chrudim snižuje na dvoubrankový rozdíl po krásné útočné akci. Kotouč putoval po ose Zdeněk Žák - Jakub Luštinec - LUKÁŠ KRÁL, posledně jmenovaný si sjel do přebrankového prostoru na přesnou nahrávku z kruhu a ranou bez přípravy nedal brankáři Suchanovi, který se nestihl ve svém brankovišti včas přemístit, žádnou šanci! Asistence: Jakub Luštinec, Zdeněk Žák.
     
    48:05
    Hosté získali ve středu hřiště kotouč a rychlým tempem postupovali k brodské bráně, gólman Suchan se prezentoval povedeným rozštěpem a kotouč za svá záda nepustil. Po odpískání jsou po strkanici u brodské brány vyloučeni A. Jelínek (HBR) na 2 plus 2 minuty za hrubost a krosček, Semorád (CHR)dostává dvouminutový trest za hrubost.
     
    44:58
    Endál (HBR) usedá na trestnou lavici za držení protuhráče, odsedí si dvouminutový trest.
     
    41:43
    V rohu chrudimského pásma se do sebe pustili M. Ondráček (HBR) a Zdráhal (CHR), oba si odnesli 2 minuty za hrubost.
     
    38:37
    Domácí hokejisté si vynutili obrovský tlak, navíc útočník Vondráček, který v útočném pásmu rychlými kličkami zlobil chrudimské obránce, byl faulován. Rebelové nabídnutou výhodu nevyužili, kolem Svobodovy branky však létala jedna nepříjemná rána za druhou. Na trestnou lavici po odpískání usedl Kaut (CHR) za hru vysokou holí.
     
    36:50
    Po nahrávce J. Šedy promáchl ve vzdálenosti několika kroků od brány u pravé tčky před odkrytou havlíčkobrodskou bránou úplně volný útočník Král!
     
    35:41
    Volný M. Drtina napřáhl na modré čáře a vyslal tvrdou ránu na brodskou branku, gólman Suchan v brankovišti předvedl hbitý rozklek a kotouč koncem betonu vytěsnil mimo své tři tyče!
     
    35:11
    Na trestnou lavici usedl Morava (HBR), který se proti hokejovým pravidlům provinil nedovoleným bráněním.
     
    32:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď. Jiří Ondráček přiťukl kotouč na vrchol kruhů, kde stál osamocený PETR ŠENKEŘÍK a tvrdou ranou skóroval podél Svobodova těla přesně k pravé tyčce! Asistence: Jiří Ondráček.
     
    32:09
    Chrudim právě vstřelila branku!

    TOMÁŠ KAUT se jako postižený hráč postavil k trestnému střílení a po bekhendovém blafáku zasunul kotouč podél klečícího gólmana Suchana do sítě! Bez asistence.
     
    32:09
    třetina přiťukl kotouč do jízdy Knotkovi, jenž se na hranici útočného pásma zbavil dvou obránců a sám před brankářem Svobodou nastřelil tyč, hosté založili rychlý protiútok, na jehož konci byl v samostatném úniku faulován Kaut a pojede se trestné střílení!
     
    28:18
    Na trestnou lavici je vykázán Charousek (CHR), jenž si odnáší desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    28:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Marián Morava nahodil kotouč před branku, kde se rychle zorientoval najíždějící útočník ONDŘEJ ŠVAŇHAL a z hranice chrudimského brankoviště prostřelil zblízka gólmana Svobodu! Asistence: Marián Morava.
     
    27:30
    Obránce Jaroměřský vypálil tvrdě od modré čáry a mezi kruhy ještě jemně tečoval kotouč těsně před brankářem Suchanem útočník Goič, puk nakonec proletěl kousek od vzdálenější tyčky!
     
    26:30
    S Východočechy to mohlo vypadat ještě hůř. Knotek si všiml mezi kruhy sjíždějícího Třetiny, jemuž od levého mantinelu adresoval přesnou nahrávku. Havlíčkobrodský forvard z první napálil jen náruč dobře postaveného brankáře Svobody!
     
    26:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tvrdá rána z vrcholu kruhů Martina Ondráčka prosvištěla jen kolem pravé Svobodovy tyčky, ovšem šťatně se odrazila od zadního mantinelu do prostoru u opačné tyče, kde číhal MARTIN ZÁBRANSKÝ a propasíroval střelou bez přípravy kotouč za záda ležícího gólmana Svobody! Asistence: Martin Ondráček.
     
    21:00
    Přesnou a dlouhou nahrávku obdržel na útočnou modrou čáru číhající T. Sýkora, jenž jel úplně sám na brodskou bránu, ale v samostatném úniku zblízka nastřelil jen Suchanovy betony!
     
    18:35
    Chrudimský nátlak vyústil ve vyloučení A. Jelínka (HBR), který dostal 2 minuty za podražení.
     
    16:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak Rebelové se přece jenom dočkali vedení. Jan Knotek poslal přesnou nahrávku mezi kruhy, kde si kotouč zpracoval ROMAN VONDRÁČEK a rychlou ranou pod horní tyčku nedal brankáři Svobodovi šanci! Asistence: Jan Knotek.
     
    12:58
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí v hloubi chrudimského obranného pásma, kde brankáře Svobodu ostřelovali vydatnou sprškou střel, ovšem chrudimský muž s maskou si se všemi poradil. Po odpískání je vyloučen J. Šeda (CHR) za nedovolené bránění.
     
    10:16
    Na trestnou lavici je vkázán Kempný (HBR) za nedovolené bránění, poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    9:32
    Hosté se vymanili ze své obranné ulity, nadýchli se k rychlému brejku, v němž se nastěhovali do útočného pásma, ale nevymysleli nic nebezpečného. Navíc faulovali a trest na 2 plus 2 minuty si odsedí Luštinec (CHR).
     
    8:32
    Vondráček se nemazal s kotoučem a z pravého kruhu ho tvrdě poslal na chrudimskou branku, Svoboda vyrazil jen mezi kruhy, kde číhal volný Třetina a zblízka nastřelil východočeského gólmana, jenž vytěsnil dělovku bez přípravy do ochranné sítě!
     
    6:30
    Třetina se obtáčel kolem branky a byl nedovoleně zastaven M. Drtinou (CHR), který si odnáší dvouminutový trest za hákování.
     
    2:30
    A. Jelínek tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu, gólman Svoboda vyrazil kotouč jen do prostoru před sebe, kde bez přípravy zakončoval Endál, jenže na chrudimského muže s maskou zblízka nevyzrál!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 17. Vondráček (Knotek), 27. Zábranský (M. Ondráček), 29. Švaňhal (Morava), 33. Šenkeřík (J. Ondráček), 53. Meidl (J. Ondráček), 57. Kempný (A. Jelínek), 58. M. Ondráček (Vošmik) - 33. Kaut, 49. Král (Luštinec, Žák), 52. Žák (Král), 53. Klejna (Blažek, Zukal)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Neruda) - Kempný, Jelínek, Morava, Soldán, Šenkeřík, Zítka, Vošmik - Fiedler, Endál, Knotek, Meidl, Němec, M. Ondráček, J. Ondráček, Švaňhal, Třetina, Vondráček, Zábranský, Zohorna.
    HC Chrudim: A. Svoboda (Štrof) - Toužimský, Jaroměřský, M. Drtina, Charousek, Zukal, Zdráhal, Kobela - Luštinec, L. Král, Žák, T. Sýkora, T. Blažek, J. Šeda, Klejna, Kaut, Semorád, Goiš, Martinec, Pilař.

    Rozhodčí: J. Florian - J. Bertlík, R. Koskuba.
    bahis siteleri