Spartak – Žilina 3:0 (kon.) | AS Řím – Kluž 2:1 (kon.) | Basilej – Bayern 1:2 (kon.)
Chelsea – Marseille 2:0 (kon.) | Auxerre – Real Madrid 0:1 (kon.) | Ajax – AC Milán 1:1 (kon.)
Partizan Bělehrad – Arsenal 1:3 (kon.) | Braga – Šachtar 0:3 (kon.)
konec
AS Řím
2:1 (0:0)
CFR Kluž
Úterý 28.09.2010, 20:45Liga mistrů
     
    81
    Střídání v hostujících řadách, trávník opouští smolař Traoré, nahrazuje jej Bjelanović.
     
    78
    Kluž právě vstřelila branku!

    Hosté ovšem následně zahrávali další přímý kop, ze kterého již nyní dokázali udeřit. Centr dolétl až k zadní tyči, kde vyskočil nejvýše IONUT RADA a přesnou hlavičkou snižuje - 2:1.
     
    76
    Rumunský tým střídá, hřiště opouští Hora. Opačným směrem má namířeno De Zerbi.
     
    71
    AS Řím právě vstřelilo branku!

    Italské družstvo hned vzápětí přídává zásah druhý a výrazně se tak přibližuje vítězství v dnešním klání. Vysoký balón ze středu hřiště se snesl až do hostující šestnáctky, kde jej přímo ze vzduchu poslal do sítě střídající MARCO BORRIELLO - 2:0.
     
    70
    Kluž ještě před obdrženou brankou vystřídala, zraněného Edimara nahradil Koné.
     
    68
    AS Řím právě vstřelilo branku!

    Domácí se dočkali zasloužené branky a gólman Nuno Claro nyní na prudkou střelu nestačil. Rohový kop rozehrál Pizzaro, jeho přihrávka dolétla před velké vápno, kde se do míče neomylně opřel PHILIPPE MEXÉS - 1:0
     
    62
    Domácí kouč si připravil hned dvě střídání, odchází aktivní Vučinić, do boje míří Borriello. Trávník opouští také Cicinho, místo něj si zahraje Cassetti.
     
    58
    Balón na hostující bránu poslal Vučinić, ale brankář Nuno Claro o poločasové přestávce svoji skvělou formu neztratil a dalším efektivním zákrokem vyráží.
     
    51
    Kluž mohla jít dokonce do vedení, to by však Traoré musel mít trošku pověstného štěstí. V první půli trefil břevno, nyní se dostal k odraženému míči a rozezvučel pravou tyč!
     
    46
    Domácí o poločase vystřídali, Meneze nahradil Adriano.
     
    44
    V samém závěru první půle vybojovali fotbalisté Říma standardní situaci z dvaceti metrů, k balónu se postavil Totti, jenže skvělého brankáře znovu propálit nedokázal.
     
    37
    Nuno Claro ve svém území opět čaruje! Nyní efektivním tygřím skokem vytěsnil pokus Tottiho, k dorážce se vzápětí dostal Menez, ovšem bránu netrefil.
     
    33
    Hostující brankář má plné ruce práce, centr z hloubi pole doplachtil znovu k volnému Vučinićovi, jenž opět selhal. Nuno Claro pumelici domácího forvarda kryl.
     
    32
    Velká šance také na straně italského týmu. Totti parádní přihrávkou vyslal kupředu Vučiniće, ovšem ten v bezprostředním souboji s Nuno Clarem neuspěl.
     
    29
    Hosté si ovšem následně vytvořili obrovskou příležitost, Řím při útočném výletu nechal otevřená zadní vrátka, což Kluž málem potrestala. Traoré se pohodlně zbavil posledního domácího zadáka a rázem se ocitl uplně sám před Labontem, ve vyložené příležitosti ale trefil pouze břevno!
     
    25
    Perrotta vybojoval před hostující šestnáctkou balón pro přibíhajícího Pizarra, jenž ihned střílel na bránu. Svůj dobře mířený pokus ale otřel pouze o boční síť.
     
    19
    Hra nyní získala tempo, Menez vybojoval ztracený balón u levé tyče hostující svatyně a zpětnou přihrávkou hledal na penaltovém puntíku De Rossiho, ten ale byl u míče příliš pozdě.
     
    15
    Až před malým okamžikem nařídil hlavní sudí přímý kop pro domácí celek a hned z toho byla nadějné příležitost ke vstřelení branky. Centr na levou tyč, vrátil obloučkem zpět do vápna Perrotta, avšak jeho spoluhráči se z bezprostřední blízkosti prosadit nedokázali.

    Lukáš Šonský

    Branky: 68. Mexés, 71. Borriello - 78. Rada


    AS Řím: Lobont - Cicinho (62.Cassetti), Mexés, Burdisso, Castellini - Menez (46.Adriano), Pizarro, De Rossi, Perrotta - Totti, Vučinić (62.Borriello)

    CFR Kluž: Nuno Claro - Rada, Cadú, Alcantara, Panin - Culio, Edimar (70.Koné), Kivuvu, Dica - Hora (76. De Zerbi), Traoré (81.Bjelanovič)

    Rozhodčí: Eriksson - Nilsson, Klasenius.
    bahis siteleri