Pardubice – Zlín 1:3 (kon.) | Liberec – Slavia 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Středa 29.09.2010, 18:30Tipsport extraliga
Partner:
     
    Hosté ve třetí části přidali do sítě svého soka další dva zásahy a vítězí v dnešním duelu. Liberec se soupeřem sehrál vyrovnanou partii pouze v první třetině, poté se Tygrům nedařilo vůbec nic a podruhé na vlastním ledě prohrávají. Z města pod Ještědem přeji příjemný zbytek dnešního večera. (21:07:49)
     
    Nejlepším hráčem Slavie vyhlášen Lukáš Krenželok, z domácích hráčů přebírá stejné ocenění Podkonický.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Poslední zákrok v celém duelu si ale připsal Kopřiva, jenž musel na své hrudi utlumit střelu Hunkese z levé strany.
     
    59:12
    Vondrka se ještě snažil z velkého úhlu protlačil puk malou mezírkou mezi betonem a tyčkou, Pinc si však jeho střelu dokázal pohlídat.
     
    57:50
    Pražané v plném počtu, duel je rozhodnut. Domácí fanoušci pomalu opouští arenu, hosté naopak začínají slavit.
     
    56:02
    Domácí stále pokračují v pěti proti třem statečným, kotouč léta okolo hostujícího brankoviště, u něhož operuje aktivní Kudrna. V ani jednom případě ale z bezprostřední blízkosti nedokázal skórovat.
     
    55:23
    Miloslav Hořava navíc dostává desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    55:02
    Hořava se snažil doklepnout odražený puk za záda dezorientovaného Kopřiva, ale ten skvěle zasáhl vyrážečkou. Slavia se poté dokázala osvobodit.
     
    54:31
    Kolařík jde pykat za krosček, Kalousova družina bude hrát v pěti proti třem.
     
    53:51
    Severočechům se nedaří usadit se v útočném pásmu, ránu od modré čáry se nyní pokoušel před brankovištěm tečovat Plodek, jenže neuspěšně.
     
    52:20
    Jaškin dostává 2+2 za vysokou hůl, Liberec čeká dlouhá početní převaha.
     
    52:19
    Roth se snažil do dalšího samostatného nájezdu vyslat nastartovaného Holce, avšak Hunkes byl u rychlé přihrávky dříve a zastavil slibně se rozvjíjející akci.
     
    51:37
    Andrej Podkonický dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    51:11
    Tygrům se dnes nedaří, nepřesnou rozehrávku modrobílých vystihl Vondrka, avšak soupeřovo zaváhání potrestat nedokázal.
     
    49:26
    Slavia právě vstřelila branku!

    Pražané zasazují trápícímu se sokovi čtvrtý úder a duel se zdá být rozhodnut. Jaškin se štěstím procpal hrací předmět na rozjetého JIŘÍHO VAŠÍČKA, jenž ve středu hřiště nabral rychlost a ujížděl sám na Pince, ač tísněn, dokázal zakončit přesně - 1:4. Asistence: Dmitrij Jaškin.
     
    48:22
    Do zakončení se tlačil také Endál, brankář Severočechů zůstal přikován na brankové čáře a černou pryž za svá záda nepustil. Domácí se vzápětí provinili ofsajdem, buly ve středním pásmu.
     
    47:19
    Dušek vyvezl puk do středního pásma, ve spolupráci se Špačkem se však dostal až před soupeřovu klec. Kopřiva byl však při zakončení zasažen do masky, sudí přerušuje hru.
     
    46:31
    Jan Výtisk si jde odpočinout na trestnou lavici, provinil se hákováním. Hosté hrají v přesile.
     
    45:52
    Pěkné hokejové momenty na obou stranách. Z vrcholu kruhu nejprve napřáhl Štefanka, jeho tvrdá pumelice těsně minula levou tyč. Liberečtí se posléze dostali do protiútoku, který zakončoval Klimenta, brankář Kopřiva stáhl puk do lapačky.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 12. Podkonický (Dušek, Nedvěd) - 15. Vondrka, 30. Krenželok (Kadlec), 45. Růžička (Branda, Tomica), 50. Vašíček (Jaškin)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Hunkes, Moravec, Derner, Trončinský, Holub, Výtisk, Rýgl - Podkonický, Nedvěd, Dušek - Kudrna, Vak, Hořava - Klimenta, Plodek, Víšek - Ondřej, Bárta, Špaček.

    HC Slavia Praha: Kopřiva (Slipčenko) - Kadlec, Špelda, Roth, Žižka, Kuboš, Vašíček, Kolařík, Micka, Štefanka, Krenželok, Svoboda, Branda, Vondrka, Jaškin, Holec, Růžička, Tomica, Endál, Sklenář, Doležal.

    Rozhodčí: Blecha, Hodek - Lhotský, Rozlílek.

    Diváci: 6 727
    bahis siteleri