Havlíčkův Brod – Kadaň 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Písek 4:1 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:1 (kon.)
Chomutov – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Znojmo – Jihlava 3:1 (kon.) | Tábor – Třebíč 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Chrudim 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Olomouc 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (-:-, -:-, -:-)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 02.10.2010, 17:00 • Petružálek - Zavřel, Svoboda • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:37
    Hosté sáhli ke hře bez brankáře, hrají v 6 bruslařích a s prázdnou bránou!
     
    58:00
    Bursík tvrdě vypálil z jízdy na vrcholu levého kruhu, jeho rána jen těsně minula vzdálenější horní růžek Suchanovy branky!
     
    57:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po tvrdé ráně z hole Mariána Moravy dotlačil zblízka kotouč za Jarinova záda JIŘÍ ONDRÁČEK, jenž se pohotově zorientoval v nepřehledné situaci před brankou a posílá Rebely do vedení! Asistence: Marián Morava, Jan Knotek.
     
    49:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Marián Morava, JAN KNOTEK vložil mezi kruhy puku do cesty svou hůl a jemnou tečí usměrnil kotouč mimo dosah gólmana Jariny! Asistence: Marián Morava, Michal Kempný.
     
    49:18
    Herecký kousek nám teď předvedl mezi kruhy jeden z kadaňských hráčů, po němž putuje Voj. Němec (HBR) na trestnou lavici v rámci osobního desetiminutového trestu za nesportovní chování kvůli protestům.
     
    48:00
    Všetečka (KAD) vyfasoval 2 minuty za hrubost.
     
    47:39
    Dvojice Meidl - Třetina byla hodně aktivní v dorážení před kadaňským brankovištěm a několikrát prověřila betony gólmana Jariny, poté se odehrál za brankou hostů dlouhý a tvrdý souboj o kotouč, z nějž nakonec vyšli vítězně domácí hráči. Na lavici hanby usedli Šenkeřík (HBR) za hrubost, Mazanec (KAD) za hru vysokou holí a Radulay (KAD) za hrubost.
     
    43:42
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Kadaň vytvořila kolem brodské branky obrovský závar, když na brankáře Suchana dorážela v bezprostřední blízkosti a její důraz nakonec přinesl kýžené ovoce, když se kotouč ze skrumáže před brankou odrazil na hůl osamoceného VÁCLAVA EISELTA, jenž už měl lehkou úlohu zblízka zasunout puk do poloprázdné brány! Asistence: Libor Hlubuček, Stanislav Mikšovic.
     
    42:43
    Rozhodčí vyloučili Zohornu (HBR) na 2 minuty za podražení.
     
    39:37
    Nejdříve se vyznamenal několika skvělými zákroky zblízka pohotový gólman Suchan, následně Rebelové vyvezli kotouč do útočného pásma, kde vyvinuli na osobu brankáře Jariny neuvěřitelný tlak. Kolem strážce kadaňské svatyně létala jedna nebezpečná rána za druhou a je nutné dodat, že především z ideálních palebných pozic. Nechyběla rovněž zakončení zblízka, jež Jarina skvělými zákroky zpacifikoval!
     
    33:16
    Kadaň měla tlak, ale gólman Suchan vyrazil kotouč do středního pásma, kde se ho ujal J. ondráček a v samostatném nájezdu byl hákován, rozhodčí nařizuje trestné střílení!
     
    31:50
    Fiedler měl před sebou u pravého mantinelu spoustu volného prostoru a poslal ideální pas do jízdy J. Ondráčkovi, jehož rána z levého kruhu a bez přípravy skončila jen v Jarinově náruči!
     
    31:27
    Knotek (HBR) rozkmital své rychlé nohy a probil se přes kadaňského obránce až do zakončení, z úhlu však střílel v tísni bekhendem a brankář Jarina neměl moc práce jeho projektil zlikvidovat. Po odpískání je sám potrestán za držení protihráče.
     
    28:00
    Kepmný střílel z mohutného nápřahu na modré čáře a tvrdou ranou nechal vyniknout vystrčený beton brankáře Jariny, jenž vytěsnil kotouč jen do prostoru levého kruhu, odkud dorážel do jeho náruče volný Meidl!
     
    27:20
    U levého mantinelu kadaňského pásma zalehl kotouč Fiala (KAD), který si odnesl 2 minuty za zdržování hry.
     
    26:30
    Dvouminutový trest za hru vysokou holí vyfasoval J. Bauer (KAD).
     
    24:48
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Kadaň sevřela Rebely pod mohutný tlak a raduje se z vyrovnání. Kotouč putoval po ose Stanislav Mikšovic, Ladislav Boušek - LIBOR HLUBUČEK, posledně jemnovaný napřáhl na vrcholu poravého kruhu a propálil tvrdou ranou vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Ladislav Boušek, Stanislav Mikšovic.
     
    23:02
    Na lavici hanby po souboji v rohu brodského pásma zamířil obránce Vošmik (HBR), který dostal 2 minuty za hru vysokou holí. Hostům se nabízí přesilovka 5 proti 4.
     
    19:03
    Kotouč opustil hrací plochu a skončil v ochranné síti za brankou Kadaně, rozhodčí uděluje dvouminutový trest J. Bauerovi (KAD), jenž se provinil zdržováním hry.
     
    16:55
    Do samostatného úniku se teď dostal Boušek a z bezprostřední blízkosti poslal střelou zápěstím kotouč vysoko nad horní tyčku havlíčkobrodské branky!
     
    15:13
    Hosté nepolevují a jejich útočná snaha pokračuje. Od modré čáry po dlouhém obléhání branky střílel Szakal, prověřil však jen pevnost Suchanových betonů. Po odpískání je na lavici hanby sudím vykázán Morava (HBR) za nedovolené bránění.
     
    11:32
    Havlíčkův Brod špatně střídal a je potrestán dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká obránce Soldán (HBR).
     
    8:51
    Hra se velice vyrovnanala, výpady Severočechů už rozhodně nejsou ojedinělým jevem. Své spoluhráče však přibrzdil zbytečný útoční faul. Na trestnou lavici je vykázán Mužík (KAD) za nedovolené bránění.
     
    7:01
    Boušek se dostal k puku po nepřesné nahrávce při domácí rozehrávce, okamžitě vypálil od modré čáry a v prostoru před brankou ještě zkoušel tečovat puk osamocený Eiselt, gólman Suchan se však roztáhl ve svém území a betony nepustil puk za svá záda!
     
    0:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A hned první akce Rebelů končí gólem! Třetina vybojoval za brankou puk, poslal jej Šenkeříkovi, který se nemýlil střelou do růžku branky. Asistence: Třetina, Ondraček Martin.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 1. Šenkeřík (Třetina, M. Ondráček), 50. Knotek (Morava, Kempný), 58. J. Ondráček (Morava, Knotek) - 25. Hlubuček (Boušek, Mikšovic), 44. Eiselt (Hlubuček, Mikšovic)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Kempný, Šekeřík, Sova, Morava, Vosmik, Jelínek, Soldán, Zítka - Meidl, Třetina, Němec Voj., Hlinka, Knotek, Ondráček M., Ondráček J., Zábranský, Švaňhal, Hadrava, Fiedler, Zohorna.
    Sportovní klub Kadaň: Jarina (Kaššák) - Schmidt, Szakal, Všetečka, Hlubuček, Trefný, Mazanec, Hájek - Balázs, Bauer, Bursík, Eiselt, Mikšovic, Boušek, Rohan, Fiala, Radulay, Ton K., Freiberg, Mužík
    bahis siteleri