Slavia – Havířov 6:1 (kon.) | Motor ČB – Zlín 6:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Opava 4:3 (po s.n.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Pardubice 4:3 (po pr.) | Chomutov – Kometa Brno 5:3 (kon.)
Liberec – Vítkovice 5:6 (kon.) | Sparta – Třinec 0:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:6 (1:5, 2:0, 2:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 09.10.2010, 15:00 • Svijanská aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:11
    Liberec bude hrát přesilovou hru. Žvatora několikrát krosčekoval Jonáka. 6/4 - Liberec.
     
    58:59
    Vhazovat se bude před Bartošákem. Liberec bez Jelínka a v šesti!
     
    58:59
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec z toho ještě bude pěkné drama. MICHAL BULÍŘ si vzal kotouč ve středním pásmu, nabruslil si před Bartošáka, a ač byl hákován, tak si položil vítkovického gólmana a do protipohybu zavěsil. Asistence: Skalický. 5:6.
     
    51:09
    Walker dostává dvě minuty za podražení. 5/4 - Liberec.
     
    48:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak Vítkovice přeci jen využívají přesilovou hru. Jelínek vyrazil před sebe střelu Vrány od modré, ale na dvojitou dorážku ADAMA ŘEHÁKA už nestačil. Asistence: Vrána, Pavelka. 4:6.
     
    47:27
    Morong zbytečně odpálil puk z vlastního pásma za mantinel a Vítkovice tam mají darovanou přesilovou hru. 5/4 - Vítkovice.
     
    44:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jsou opět ve hře o všechny body a udeřili ve vlastním oslabení. Šimek našel ve středním pásmu najetého MICHALA BULÍŘE, který se řítil sám na Bartošáka. Liberecký forvard si vítkovického brankáře dokonale rozhýbal a blafákem do forhendu zavěsil pod víko. Asistence: Šimek. 3:5.
     
    43:31
    Niko nastřelil jednoho vítkovického hráče a musel zatáhnout za záchranou brzdu. Liberecký kapitán dostává dvě minuty za hákování. 5/4 - Vítkovice.
     
    38:10
    Tak teď Jelínek doslova podržel liberecké akcie na dnešní bodový zisk nahoře. Maliník přihrál Richterovi, ale ten sám snad na pětkrát nepřehodil libereckého gólmana.
     
    35:40
    Tak teď střídá šance šanci. Střela Jonáka Bartošákovi vypadla v brankovišti, jenže vítkovická defenzíva byla pozorná a odpaluje puk pryč.
     
    34:06
    Jenže při akci byl faulován Kedršt Hruzíkem a počet hráčů se srovná. 4/4.
     
    33:54
    Další vyloučený hráč a tentokrát na straně libereckých šelem. Šefl si jde odpykat dvě minuty zdržování hry. 5/4 - Vítkovice.
     
    33:12
    Na druhé straně se ale puk také mohl černat v brance. Maliník našel pěkně najetého Kucseru, ale ten sám na Jelínka nevyzrál.
     
    32:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygří stíhací jízda pokračuje! Skalický vypálil na Bartošáka, ten jeho pokus vyrazil přesně před sebe, kde operoval v tu chvíli VÍT JONÁK a zamířil přesně pod víko. Asistence: Skalický, Bulíř. 3:5.
     
    31:17
    Síly na ledové ploše se nám vyrovnají, Vítkovice totiž hrály v šesti. 4/4.
     
    30:38
    Další komplikace pro Liberec v dohánění náskoku. Na trestnou lavici míří Bulíř za hákování. 4/3 - 26 vteřin - Vítkovice.
     
    30:00
    Kucsera prolétl libereckou defenzívou, ale při pokusu o bekhend mu kotouč ve finální fázi sjel z hole.
     
    29:04
    Bude se vylučovat a to na obou stranách. Dvě minuty inkasují Pociecha a Jonák. 4/4.
     
    26:48
    Bude se vylučovat. Emoce na ledě nám trochu vřou. Dvě minuty dostává Slovák za podražení. Rozhodčí si k sobě ale volá i Jonáka s Hruzíkem, kteří si vyměnili pár hezkých slov. Nicméně Liberec hraje přesilovou hru. 5/4 - Liberec.
     
    21:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři na druhé straně odpovídají přesnějším zakončením. JAKUB MULAČ dorazil střelu Jánošíka do branky. Asistence: Jánošík. 2:5.
     
    19:35
    Alexa už toho má dost a jde střídat. Po zbytek třetiny bude chytat Jelínek.
     
    19:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Exhibiční tempo zápasu pokračuje a Liberec dělá hrubku za hrubkou. Kolouch přistrčil puk LUKÁŠI VRÁNOVI a ten střelou z vrcholu kruhů trefil přesně růžek severočeské branky. Asistence: Kolouch. 1:5.
     
    19:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Liberecká hra je v troskách! Spoluhráči nechávají Alexu v brance Tygrů zase na holičkách. Nejdříve vykryl severočeský brankář pokus Kucsery, jenže na další akci hostů už byl krátký. Maliník nahrál LUKÁŠI HRUZÍKOVI, který propálil Alexu pod tělem. Asistence: Maliník. 1:4.
     
    18:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže na střelu od modré už byl krátký. Liberecký brankář dělal vše možné, aby uchránil svůj tým od třetí inkasované branky. Na modré ovšem napřáhl ke střele MICHAL ŽVATORA a jeho střela od modré zaplula do k pravé tyči. Asistence Slovák. 1:3.
     
    17:16
    Liberec jde na chvilku do tří. Šimek dostává dvě minuty za vyhození puku mimo hřiště. 5/3 - Vítkovice.
     
    15:20
    Vítkovice mohou svůj náskok zvýšit, protože nyní mají k dispozici první přesilovou hru v zápase. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Niko. 5/4 - Vítkovice.
     
    15:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující Steel jde do vedení a jeho druhá branka opravdu stála za to! PETR KOLOUCH se ujal v rohu kluziště kotouče, probruslil s ním až před Alexu, kterého si položil a bekhendem zakončil do prázdné liberecké branky. Asistence: Walker. 1:2.
     
    14:05
    Jánošík mohl zasunout kotouč po akci Kedršta, ale zvedl puk příliš vysoko.
     
    11:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je srovnáno! Liberečtí propadli ve středním pásmu a Vítkovice toho nemilosrdně využily. Maliník poslal do brejku dvojici Richter LUKÁŠ KUCSERA a druhý jmenovaný si poradil s přihrávkou Richtra znamenitě, když puk poslal pod víko. Asistence: Richter, Maliník. 1:1.
     
    6:20
    Bude se vylučovat. Za napadení dostává Řehák dvě minuty. 5/4 - Liberec.
     
    4:13
    I hosté mají již první neproměněnou tutovku za sebou! Kucsera našel v mezikruží volného Richtera a ten střelou příklepem nechal vyniknout Alexu, který divákům předvedl ukázkový rozštěp.
     
    1:44
    Tlak Libereckých je v úvodu enormní a nyní si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za sekání inkasuje Malník. 5/4 - Liberec.
     
    1:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři potvrzují svůj úvodní tlak vedoucí brankou a jakou! Kedršt si vzal kotouč za brankou, našel před Bartošákem dobře postaveného Kouřila, ten se ale neukvapil a u levé tyčky lépe postaveného FILIPA JÁNOŠÍKA, který trefuje prázdnou klec. Asistence: Kouřil, Kedršt.
     
    0:30
    A mohlo to být 1:0! Skalický podruhé v akci. Tentokrát uloupil rozehrávku hostů, ale sám před Bartošákem zamířil do jeho připravených betonů.

    Petr Schultz

    Branky a nahrávky: 2. Jánošík (Kouřil, Kedršt), 22. Mulač (Jánošík), 33. Jonák (Skalický, Bulíř), 45. Bulíř (Šimek), 57. Bulíř (Skalický) - 12. Kucsera (Richter, Maliník), 16. Kolouch (Walker), 19. Žvatora (Slovák), 19. Hruzík (Maliník), 20. Vrána (Kolouch), 49. Řehák (Vrána, Pavelka)


    Bílí Tygři Liberec: Alexa (Jelínek) - Niko, Šimek, Lacek, Dám, Šefl, Karlík, Sobotka - Kraus, Jánošík, Kouřil, Bulíř, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Miškovský, Jonák, Bittner, Maďar, Morong.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Kubáň) - Vrána, Řehák, Šebesta, Richter, Maliník, Pociecha, Pavelka, Galajda, Slovák, Walker, Kolouch, Hruzík, Koziol, Herman, Klumíček, Kcsera, Mareček, Žvatora.
    bahis siteleri