Kometa Brno – Zlín 2:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (po s.n.) | Motor ČB – Plzeň 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 7:0 (kon.) | Znojmo – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Olomouc
Pondělí 11.10.2010, 19:45 • Hostan aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to bude ještě zajímavé! Protiútok hostů vyústil ve snížení stavu. Puk do branky propasíroval DAVID ZACHAR. Asistence: Petr Ustrnul.
     
    42:24
    Orli právě vstřelili branku!
    A další využitá přesilovka domácích. František Pospíšil našel před brankou najíždějícího DAVIDA BARTOŠE, jenž vložil hůl do trajektorie puku a ten přeskočil gólmana. Asistence: František Pospíšil a Richard Jarůšek.
     
    39:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá svoji přesilovku. TOMÁŠ LATNER obdržel kotouč na modrou, vydal se s ním do mezikruží a vypálil. Puk orazítkoval zadní tyčku olomoucké branky a vyletěl zpět mimo klec. Asistence: Martin Pláněk a Jan Trojan.
     
    36:13
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno. Podobná situace jako při první brance hostů. Tomáš Komínek přihrál puk RICHARDU JARŮŠKOVI, který jej s přehledem posunul za záda Kůdely. Asistence: Tomáš Komínek a David Bartoš.
     
    11:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic se v obranném pásmu domácích objevili dva olomoučtí útočníci proti jedinému bekovi. Marek Sedlář položil Kacetla a přihrál ONDŘEJI MAREČKOVI, který jen nastavil hůl a puk rozvlnil síť branky. Asistence: Marek Sedlář.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 37. Jarůšek (Komínek, Bartoš), 40. Latner (Pláněk, Trojan), 43. Bartoš (Pospíšil, Jarůšek) - 12. Mareček (Sedlář), 59. Zachar (Ustrnul)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl (Kameš) - Pospíšil, Pláněk, Tichý, Latner, Opalek, Stehlík, Šaur, Skretič - Novák, Komínek, Bartoš, Rachůnek, Podešva, Trojan, Zika, Piskoř, Kovalský, Havlík, Videlka, Jarůšek.
    HC Olomouc: Kůdelka (Motáň) - Ustrnul, Haas, Škůrek, Brandýs, Málek, Vaněk, Kvapil, Ogrizek, Jergl, Voznica, Lyzák, Zachar, Mareček, Pozděna, Fryč, Lehečka, Machala, Rác, Sedlář.

    Rozhodčí: Blecha - Lukš, Reich
    bahis siteleri