Olomouc – Třinec 6:5 (po s.n.) | Hr. Králové – Liberec 1:4 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 1:5 (kon.)
Havířov – Vítkovice 1:7 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 2:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 17.10.2010, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:51
    Drahoš Jebavý už se dostával do úniku, zastavilo ho ale taktické podražení Tomáše Havlína, takže se zápas dohraje ve čtyřech na obou stranách.
     
    58:16
    Martin Matějček podle mého názoru čistě dohrál protihráče, sudí byl ale názoru jiného a posílá nejtrestanějšího Hradečáka opět na trestnou. To znamená ještě jednu přesilovku pro Bílé Tygry.
     
    50:21
    Bude to dlouhá přesilovka 5 na 3 pro hosty! Svého kamaráda doplní Martin Matějček, jenž byl poměrně přísně potrestán za krosček.
     
    49:53
    Liberec ale dostane šanci přesilovky. Pavel Vencl posílá svůj tým do čtyř.
     
    44:14
    V hradecké bráně skončil místo puku kapitán Vojtěch Havlas, na trestné pak Martin Matějček za hákování. Přesilovka pro Tygry.
     
    40:20
    Třetí dějství nám začalo vyloučením domácího Daniela Šepse za napadení.
     
    34:02
    Naopak početní výhodu dostanou domácí. Petr Arlt zadržel hradecký útok nedovoleným bráněním.
     
    31:42
    Hra se nám pěkně přiostřila, na čemž nese jistou vinu i pan rozhodčí, jenž neodpískal několik ostrých zákroků především na domácí hráče. Potyčka za Hejdovou bránou přinesla shodně trest 2 minuty pro Michaela Nováka a Jaroslava Faltýnka na straně hradecké a Michala Gecka za hosty. 4 na 5
     
    28:52
    U liberecké střídačky se do menší potyčky zapletl Martin Matějček, který je vyloučen za hrubost. Přesilovka pro Liberec.
     
    22:55
    Až ve třadvacáté minutě přichází první vyloučení zápasu. Robin Škoda (LIB) - 2 minuty vražení na hrazení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Jebavý - 11. Belovič (Kratochvíl), 23. Belovič (Zacha), 28. Svoboda (Havlas), 57. Belovič (Kratochvíl)


    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Hak) - Myslivec, Matějček "C", Hercig, Novák, Voříšek, Faltýnek, Šeps, Vencl, Jebavý, Klemenc, Pilař, Gančarčík, Matouš, Pumr, Šeda, Drašnar, Jiránek, Hofman T., Marks.
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Skřebský) - Beránek, Zedek, Arlt, Klinger, Novotný, Havlín, Hubáček, Belovič, Kratochvíl, Zacha, Havlas "C", Škoda, Simandl, Hrníčko, Gecko, Svoboda, Babec, Potocký.
    bahis siteleri