Inter – Tottenham 4:3 (kon.) | Twente – W. Brémy 1:1 (kon.) | Schalke – Hapoel Tel Aviv 3:1 (kon.)
Lyon – Benfica 2:0 (kon.) | Rangers – Valencia 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Bursaspor 1:0 (kon.)
Panathinaikos – Kazaň 0:0 (kon.) | Barcelona – Kodaň 2:0 (kon.)
konec
FC Twente
1:1 (0:0)
Werder Brémy
Středa 20.10.2010, 20:45 • Grolsch Veste Stadium • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    Pohledný zápas končí smírným výsledkem 1:1, což odpovídá i převedené hře. Obě mužstva byla podobně silná a vytvářela si dost šancí, včetně těch vyložených. Hráči tak mohou poděkovat zejména svým brankařům, kteří několikrát zázračně zabránili jasným gólům. (22:40:42)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí se drží v útoku, ale nejsou schopni vystřelit na branku. Jejich akce jsou překombinované...
     
    90+1
    Pizarro vstřelil hlavou po přímém kopu Marina branku! Tu však sudí neuznal za útočný faul ve vápně jednoho z jeho spoluhráčů!
     
    88
    De Jong se mohl stát po dvou minutách na hřišti hvězdou zápasu. Brama přihrával mezi obránci Gonzalezovi, ale Mertesacker to očekával a skluzem přihrávku zablokoval. Míč se však dostal k De Jongovi, který měl před sebou prázdnou branku, kterou ale netrefil!
     
    86
    De Jong střídá unaveného Landzaata.
     
    86
    Ruiz Gonzalez vyzval klasickou českou uličkou ke skórování Janssena, který se pokusil tváří v tvář brankáři lobem dostat míč do brány. Mielitz však brilantním reflexem špičkami prstů balón zastavil.
     
    84
    Rosales se utkal v běžeckém a loketním souboji s Marinem. Míč nakonec skončil v zámezí a odkopávat bude Mikhailov. Dánský sudí již tyto menší fauly zjevně pískat nebude.
     
    82
    Twente sice hrálo vzadu kompaktně, ale stačila jedna chyba a o vedení domácí přišli. Nyní by to rádi napravili, ale nedaří se jim přechod do útoku. Naopak Brémy hrají uvolněně.
     
    80
    Brémy právě vstřelily branku!
    Ve chvíli, kdy jsem chtěl chválit domácí obranu, jak dobře brání, se po hrubé chybě Bengtssona a Bramy prosadil nekompromisní střelou z patnácti metrů zcela nehlídaný MARKO ARNAUTOVIČ.
     
    77
    Hosté posilují útok Bargfredeho nahrazuje útočněji laděný Marin.
     
    75
    Twente právě vstřelilo branku!
    Po centru Landzaata do vápna se před dezorientovanou obranu Brém dostali, jak Janko, tak THEO JANSSEN. Nejdříve první jmenovaný trefil jen nohy brankáře, ale poté druhý jmenovaný napálil míč přesně mezi tři tyče a Twente Enschede se tak ujímá vedení.
     
    73
    Do největší šance zápasu se dostal Arnautovič, který si vynikajícím způsobem zběhl na Huntův centr a řítil se sám na Mikhailova. Míč mu však trochu uskočil, čehož domácí brankář ihned využil a ukryl míč pod sebe!
     
    72
    Z rohového kopu již Werder nezahrozil.
     
    71
    Wesley se však nevzdal. Dostal se k odraženému míči a pronikl do vápna, kde ho sice o míč obral Rosales, ale to tam již byl Pizarro, který se míče přes nestabilního Rosalese zmocnil a napálil míč před branku, kde se balón odrazil od domácího obránce na roh.
     
    70
    Wesley se odhodlal ke střele z více jak třiceti pěti metrů. Jeho pumelice trefila jen Pizarrovy nohy...
     
    69
    Úvod poločasu je zpět, jen naopak. Nyní na své polovině kombinují Brémy.
     
    68
    Janssen přesným centrem posadil míč na hlavu Janka, který jen o pár centimetrů z bezprostřední blízkosti netrefil Mielizovu branku.

    Petr Brabec

    Branky: 75. Janssen - 80. Arnoutovič

    Karty:   45. Brama, 61. Tiendalli - 18. Fritz


    FC Twente: Mikhailov - Rosales, Wisgerhof (24. Bengtsson), Douglas, Tiendalli - Brama, Landzaat (88. De Jong), Janssen - Ruiz Gonzalez, Janko, Chadli.
    Werder Brémy: T. Wiese (38. Mielitz)- Fritz, Mertesacker, Prodl, Pasanen - Wesley, Frings, Bargfrede (77. Marin), Hunt - Pizarro, Almeida (59. Arnautovič).

    Rozhodčí: Larsen - Sønderby, Nørrestrand - Christoffersen, Kragh (všichi DEN)
    bahis siteleri