Ústí n/L – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 1:2 (kon.) | Olomouc – Chrudim 3:2 (po s.n.)
Chomutov – Beroun 3:4 (kon.) | Znojmo – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 6:1 (kon.)
Písek – Litoměřice 1:2 (po s.n.) | Tábor – Vrchlabí 2:1 (po pr.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:4 (1:2, 0:2, 1:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 30.10.2010, 17:00 • Zlatopramen aréna, Ústí nad Labem • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Lvi právě vstřelili branku!
    Tak to už je asi pozdě. Na srovnání zbývá domácím jen 71 vteřin. ROBIN HANZL si od zadního hrazení bleskově sjel před branku a bekhendem zakončil. Asistence: Ondřej Holomek.
     
    37:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sraženou přihrávku si našel JAN ŠEJNOHA. Z dálky práskl do puku a ten si našel cestu kolem pravé tyčky za záda ústeckého brakáře. Z ojedinělé akce hosté odskakují už na tříbrankový rozdíl. Asistence: Jan Berger.
     
    32:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a zase vedou o dvě branky. Puk se odrazil mezi kruhy k Volrábovi, který zadovkou našel u tyčky VÍTA BUDÍNSKÉHO. Ten už zasunoval do odkryté branky. Francouz reagoval na první sraženou přihrávku. Asistence: Daniel Volráb, Martin Koudelka.
     
    16:16
    Lvi právě vstřelili branku!
    Podobně šťatsná branka padá i na druhé straně. MAREK ČURILA na brankovišti úspěšně dorážel střelu Alinčovu a bleskově snižuje. Asistence: Jan Alinč.
     
    15:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že dlouhé a násobené tresty domácí ustojí bez úhony. Do branky jim však zapadla střela od modré. Asi byla i tečovaná. Autorem branky označen JAN ŠEJNOHA. Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    5:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr na druhé straně a hosté se ujímají vedení. Učebnicově sehrané přečíslení dva na jednoho. Kubice ujel po pravé straně a přes bráního hráče poslal žabičku přímo na hůl PATRIKA MOSKALA, který namířil do prostoru, kam se Francouz nestačil přesunout. Asistence: Zdeněk Kubica, Lukáš Chmelíř.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 17. Čurila (Alinč), 59. Hanzl (Holomek) - 6. Moskal (Kubica, Chmelíř), 16. Šejnoha (Chmelíř), 33. Budínský (Volráb, Koudelka), 38. Šejnoha (Berger)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Sklenička, L. Poživil, Holomek, Gula - Čurilla, Alinč, Diviš - Janků, R. Hanzl, Pazourek - Kanko, Pajič, Ludvík - Šedivý, Kloz, Mikulík.


    Královští lvi Hradec Králové: Blažíček (Luňák) - Klement, Křetínský, Táborský, Čáp, Chmelíř, Višňák - Hruška J., Roubík, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Jindřich, Moskal, Kubica - Šejnoha, Hruška O., Berger - Březina, Macháň,.


    Diváci: 2734
    bahis siteleri